Meniu
Setari Cautare
0
Cos
Mai multe produse.
Nici un produs gasit.
Welcome

CATEGORII PRODUSE

Producatori

×

Erbicid Adengo 465 SC, 1 litru

Referinta:
XSP5506993

Adengo 465 SC este un erbicid preemergent si postemergent timpuriu pentru combaterea buruienilor dicotiledonate si monocotiledonate anuale din cultura porumbului. Mod de ambalare: 1 Litru.

Citeste mai multArata mai putin
Oferta speciala limitata
694,00 lei (tva inclus) (inclusiv TVA) 850,00 lei
Disponibilitate:

La comanda

Producator:

Contact rapid:

031.425.21.59
Cantitate:
Descriere

Erbicid Adengo 465 SC, 1 litru

Adengo 465 SC este un erbicid premergent si postemergent timpuriu pentru cultura porumbului, de la Bayer, cu continut de substante active: isoxaflutol 225 g/l + tiencarbazon-metil 90 g/l + ciprosulfamide (safener) 150 g/l.

Formulare: SC (suspensie concentrata). 

MOD DE ACTIUNE

Adengo 465 SC combina doua substante active erbicide puternice, completate de cea mai noua tehnologie safener pentru cultura porumbului, care mareste selectivitatea produsului atât la aplicare preemergenta cat si la aplicarea postemergenta timpurie. Isoxaflutol, cel mai puternic erbicid cu actiune reziduala pentru porumb, înglobeaza tehnologia unica “Synchronized Weed Control”- controlul sincronizat al buruienilor. Aceasta caracteristica exceptionala a produsului consta în capacitatea de reactivare, care îi permite sa fie din nou activ în timpul primelor ploi ce urmeaza dupa o perioada fara precipitatii, controlând astfel buruienile ce pot rasari în aceasta perioada. Tiencarbazon-metil, noua componenta activa erbicida de la Bayer, cu spectru de combatere asupra buruienilor graminee si dicotile, contribuie la controlul complementar al unor buruieni (Polygonum spp.) precum si la întarirea actiunii asupra gramineelor. Adengo este preluat radicular dar si foliar si are o puternica activitate sistemica în planta. Buruienile sunt distruse chiar dupa rasarire. Primul semn al eficacitatii consta în albirea plantulei, urmata la scurt timp de distrugerea ei rapida si completa.

 

MOD DE UTILIZARE

Preemergent: 0,35 - 0,4 l/ha. Adengo se utilizeaza in doza de 0,35 l/ha pe soluri cu continut de humus pâna la 2,5% si în doza de 0,4 l/ha pe soluri cu continut în humus de 2,5-3,5% si infestare puternica cu buruieni.

Postemergent timpuriu: 0,3-0,35 l/ha. Doza redusa se utilizeaza pe soluri cu continut redus în humus si infestare slaba, iar doza de 0,35 l/ha se utilizeaza pe soluri cu continut de 2,5-3,5% humus si infestare puternica cu buruieni. Tratamentul se efectueaza pâna în faza de 3 frunze ale porumbului si buruieni în faza incipienta de crestere (2-3 frunze).

Volum de solutie: 200 - 400 l/ha.

Erbicidul Adengo permite mentinerea solului curat timp de 6-8 saptamâni de la aplicare sau pana la prima eventuala lucrare mecanica. La dozele recomandate corespunzator continutului în humus din sol, Adengo 465 SC are o buna selectivitate pentru hibrizii cultivati în prezent în Romania. Pentru loturile de hibridare este necesar avizul furnizorului de samanta.

 

Atentie: produsul se agita in ambalajul sau original inainte de a se turna in rezervorul masinii.

Adengo 465 SC

SPECTRUL DE COMBATERE

Erbicidul Adengo 465 SC este eficace impotriva majoritatii buruienilor dicotiledonate si monocotiledonate cel mai frecvent intalnite.

Principalele specii de buruieni dicotiledonate combatute: Amaranthus spp. (stir), Ambrosia spp. (iarba pârloagelor), Anthemis arvensis (romanita de camp), Atriplex patula (loboda), Capsella bursa-pastoris (traista ciobanului), Chenopodium spp. (spanac salbatic), Cirsium arvense din samanta (palamida din samanta), Datura spp. (ciumafaie), Galinsoga parviflora (busuioc salbatic), Galium aparine (turita), samulastra de Helianthus annuus (floarea soarelui), Lamium purpureum (sugel puturos), Matricaria spp. (musetel), Plantago major (patlagina mare), Polygonum spp. (ardeiul broastei), Portulaca oleracea (grasita), Sysimbrium officinale (voinicea), Solanum nigrum (zârna), Stelaria media (rocoina), Thlaspi arvense (pungulita). Principalele specii de buruieni monocotiledonate combatute: Avena fatua (odos), Digitaria spp. (meisor), Echinochloa spp. (iarba barboasa), Panicum spp. (mei), Setaria spp. (mohor), Sorghum halepense din samanta (costrei din samanta).

PREGATIREA SOLULUI

Solul trebuie sa fie bine pregatit (fara bulgari), pentru a permite un bun contact al solutiei cu solul. Pentru obtinerea unei eficiente maxime la aplicarea preemergenta, se recomanda aplicarea produsului imediat dupa semanat, pentru a valorifica umiditatea existenta în stratul superficial de sol. Datorita mobilitatii si reactivarii erbicidului Adengo 465 SC, nu este necesara incorporarea sa.

COMPATIBILITATE

În cazul unor infestari foarte puternice cu graminee, in soluri cu continut de humus de peste 3,5%, Adengo 465 SC poate fi utilizat in asociere cu alte erbicide. Pentru recomandarea dozei si a modului de aplicare se vor consulta specialistii firmei Bayer SRL.

 

Citeste mai multArata mai putin
Detalii produs
XSP5506993
Disponibilitate
Disponibil
Mod de ambalare
1 l
Formulare
SC - Suspensie concentrata
Substanta activa
isoxaflutol
tiencarbazon-metil
Ce combate?
Buruieni mono si dicotiledonate
Omologat pentru
Porumb
Producator
Bayer Crop Science
Pretabil pentru cultura BIO
Nu
Atasamente
Fisa tehnica adengo
fisa tehnica de securitate Adengo
Descarca (118.95KB)
Recenzii
Fara comentarii

Ai folosit acest produs? Lasa o recenzie

  • Rating:
Ai poze cu produsul / rezultate dupa folosirea produsului? Incarca-le aici!
Plasati imagini aici sau faceti clic pentru a incarca.
PRODUSE RECOMANDATE
Lintur 70 WG (1 kg) Lintur 70 WG (1 kg)
312,61 lei (inclusiv TVA)
Lintur 70 WG este un erbicid sistemic postemergent, obținut prin combinația a două substanțe active, cu moduri diferite de acțiune.

Stoc epuizat

Vezi mai mult
Linurex (5 l) Linurex (5 l)
332,77 lei (inclusiv TVA)
Linurex este un erbicid ce conţine substanţa activă linuron, care acţionează împotriva majorităţii buruienilor dicotiledonate anuale, ca şi a unor monocotiledonate din culturile de floarea soarelui, cartof, telina,...

Stoc epuizat

Vezi mai mult
Erbicid Equip, 5 l Erbicid Equip, 5 l
22%
Oferta speciala limitata
540,00 lei (inclusiv TVA) 700,00 lei
Equip este un erbicid  pentru combaterea buruienilor mono- si dicotiledonate anuale si perene din culturile de porumb prin tratamente postemergente.
Erbicid Leopard, 5 l Erbicid Leopard, 5 l
545,00 lei (inclusiv TVA)
Leopard este un erbicid pe baza de quizalofop-P-etil, ca izomer optic activ, cu acţiune sistemică de combatere a buruienilor graminee şi selectivă pentru culturile  de dicotiledonate.
Pachet Premium anti-buruieni la grau, Erbicid si Biostimulator Pachet Premium anti-buruieni la grau, Erbicid si Biostimulator
NOU
20%
Oferta speciala limitata
184,65 lei (inclusiv TVA) 233,00 lei
Pachetul anti-buruieni la grau este solutia propusa de SemintePlante.ro pentru combaterea buruienilor dicotilendonate in cultura de grau. Dozele pachetului sunt pentru suprafata de 1 hectar iar pachetul include, pe...
Erbicid total Roundup Extra, 1 litru Erbicid total Roundup Extra, 1 litru
NOU
55,00 lei (inclusiv TVA)
Roundup Extra este un erbicid total cu un spectru larg de actiune asupra buruienilor mono si dicotiledonate. Este unul dintre cele mai populare produse de tip erbicid total. 
Erbicid Sharpen 33 EC, 1 litru Erbicid Sharpen 33 EC, 1 litru
(1)
83,00 lei (inclusiv TVA)
Sharpen este un erbicid de la Sharda pe baza de pendimetalin conceput sa combata buruienile monocotiledonate si dicotiledonate din culturile de floarea-soarelui, porumb, soia, grau, orz, secara, cartof, ceapa,...
Erbicid Roundup Extra, 20 litri Erbicid Roundup Extra, 20 litri
670,00 lei (inclusiv TVA)
Roundup Extra este un erbicid total cu un spectru larg de actiune asupra buruienilor mono si dicotiledonate. Este unul dintre cele mai populare produse de tip erbicid total. 
Clientii au mai cumparat si:
Ingrasamant Kristalon 18-18-18, sac 25 kg Ingrasamant Kristalon 18-18-18, sac 25 kg
376,83 lei (inclusiv TVA)
Kristalon Verde (NPK 18-18-18) este un fertilizant ce poate fi folosit atat foliar, cat si radicular, in sistemele de fertiirigare, din gama Yara.
Erbicid Glypho, 1 l Erbicid Glypho, 1 l
38,00 lei (inclusiv TVA)
Glypho este un erbicid total pentru combaterea buruienilor monocotiledonate si dicotiledonate anuale si perene. Produsul contine 360 g/l glifosat.
Seminte de gogosari Kabala F1, 500 seminte Seminte de gogosari Kabala F1, 500 seminte
-15%
Oferta limitata
129,71 lei (inclusiv TVA) 152,60 lei
Kabala F1 este un hibrid de ardei gogosar timpuriu pentru culturi de camp sau tunele joase.
Erbicid Primstar Super, 50 grame Erbicid Primstar Super, 50 grame
130,25 lei (inclusiv TVA)
Primstar Super este un erbicid din gama Procera, sistemic, sulfonilureic, cu aplicare postemergenta, recomandat pentru combaterea buruienilor in cultura de grau.

Stoc epuizat

Vezi mai mult
Seminte de ardei iute Rush F1, 100 seminte Seminte de ardei iute Rush F1, 100 seminte
43,25 lei (inclusiv TVA)
Rush F1 este un hibrid profesional de ardei iute, destinat cultivarii in spatii protejate, de culoare verde-deschis, lungime de 18-20cm, diametru de 3-4 cm.
Seminte de ardei Frey F1, 500 seminte Seminte de ardei Frey F1, 500 seminte
160,00 lei (inclusiv TVA)
Frey F1 este un hibrid de ardei gras rosu pe tip California, coacere din verde in rosu, fructe in 4 lobi si un potential de productie foarte ridicat.
ingrasamant amalgerol ingrasamant amalgerol
6,00 lei (inclusiv TVA)
Amalgerol este un produs natural, biodegradabil 100%, care ajuta la accelerarea cresterii culturilor agricole si horticole. Este un produs bogat in hidrocarburi si hormoni vegetali naturali ai cresterii, care creste...
Seminte de ridichi Roxanne F1, 10.000 seminte Seminte de ridichi Roxanne F1, 10.000 seminte
85,00 lei (inclusiv TVA)
Roxanne F1 este o varietate de ridichi de luna cu maturitate timpurie ce se recomanda a se cultiva in spatii protejate si camp deschis, de primavara si pana toamna.
Seminte de gulii Cindy F1 RZ, 1000 Seminte Seminte de gulii Cindy F1 RZ, 1000 Seminte
85,15 lei (inclusiv TVA)
Cindy F1 este un hibrid de gulioare foarte popular din gama Rijk Zwaan, cu maturitate extratimpurie, care suporta cel mai bine conditiile de lumina slabe.
Seminte de ardei Bobita F1, 250 Seminte Seminte de ardei Bobita F1, 250 Seminte
-10%
Oferta limitata
63,77 lei (inclusiv TVA) 70,85 lei
Bobita F1 este un hibrid de ardei gras blocky, productiv si fructe cu o greutate medie intre 14-180 de grame, din gama Duna-R.
VIZUALIZATE RECENT
Erbicid Adengo, 1 litru Erbicid Adengo, 1 litru
18%
Oferta speciala limitata
694,00 lei (inclusiv TVA) 850,00 lei
Adengo 465 SC este un erbicid preemergent si postemergent timpuriu pentru combaterea buruienilor dicotiledonate si monocotiledonate anuale din cultura porumbului. Mod de ambalare: 1 Litru.

Meniu

Setari

Mai multe produse.
Nici un produs gasit.

Creati un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare