Meniu
Setari Cautare
0
Cos
Mai multe produse.
Nici un produs gasit.
Welcome

Producatori

×

Brody 2.5 Paste, otrava soareci si sobolani, 150 g

Referinta:
XSP1593

Brody 2.5 Paste este o momeala destinata combaterii soarecilor si sobolanilor pe baza de brodifacoum. Momelile pentru soareci si sobolani Block 2.5 Paste se recomanda a se amplasa in recipiente pentru momeala protejata ( statii de intoxicare), pentru a evita contactul acestora cu alte animale de companie.

Citeste mai multArata mai putin
9,00 lei (tva inclus) (inclusiv TVA)
Disponibilitate:

In stoc

Producator:

Contact rapid:

031.425.21.59
Cantitate:
Descriere

Momeala proaspata sub forma de pasta pentru soareci si sobolani BRODY 2.5 PASTE (150 g)

Substanta activa: brodifacoum 0.0025 g + denatoniu benzoate 0.001 g

Grupa de toxicitate: cuvant de avertizare ATENTIE

Formulare: pliculete de hartie, 15 momeli / punga 

Mod de actiune: contact si ingestie

Brody 2.5 Paste este o momeala gata de utilizare sub forma de pasta proaspata, bazata pe un anticoagulant activ, cunoscut sub numele de Brodifoacum, eficient impotriva soarecelui de casa (Mus musculus) si a sobolanului cenusiu (Rattus norvegicus) chiar si dupa o singura ingestie.

Produsul este deosebit de atractiv si placut pentru toate speciile de rozatoare pentru care este destinat utilizarii. Ambalajul primar in plicuri cu o singura doza il face, de asemenea, extrem de practic. Datorita modului cum este formulat, produsul nu creeaza suspiciuni in populatia de rozatoare.

                                  

Brody 2.5 Paste contine o substanta amara pentru a preveni ingerarea accidentala de catre copii. Acest tip de otrava poate fi utilizata atat in interiorul cladirilor cat si in jurul acestora, cum ar fi: 

  • Case
  • Pivnite, garaje; 
  • Gradini private; 
  • Spatii de depozitare;

Cum se aplica momelile Kollant BRODY 2.5 PASTE?

Momelile Brody 2.5 Paste sunt destinate combaterii soarecilor de casa si sobolanilor (atat populatiilor adulte, cat si populatiilor tinere. Se recomanda aplicarea acestora exclusiv in statii de intoxicare, pentru a ne asigura ca nu ajunge la alte animale.

  • Utilizarea in cladiri (pentru controlul soarecelui de casa)

Aplicati 20-40g de momeala Brody 2.5 Paste in recipient (statie de intoxicare) egala cu 2-4 momeli pasta proaspata ce cantaresc 10g fiecare. 

In cazul in care avem o suprafata mai mare si sunt necesare mai multe containere, acestea se plaseaza la o distanta la o distanta de aproximativ 10-15 metri unul de celalalt dar in orice caz nu la mai putin de 5 metri. 

Recipientele trebuie inspectate la fiecare 2-3 zile la inceputul tratamentului si apoi cel putin saptamanal. Acest lucru se face pentru a verifica integritatea recipientului, consumul de momeala, si, eventual, pentru a elimina carcasele rozatoarelor. Cand este necesar, completati momeala.

  • Utilizarea in cladiri (pentru controlul sobolanului cenusiu)

Aplicati 100-200 grame de Brody 2.5 Paste in recipient (statie de intoxicare) egala cu 10-20 momeli pasta proaspata ce cantaresc 10 grame fiecare.

In cazul in care avem o suprafata mai mare si sunt necesare mai multe containere, acestea se plaseaza la o distanta de aproximativ 10-15 metri unul de celalalt dar in orice caz nu la mai putin de 5 metri.

Recipientele trebuie inspectate la fiecare 5-7 zile la inceputul tratamentului si apoi cel putin saptamanal. Acest lucru se face pentru a verifica integritatea recipientului, consumul de momeala, si, eventual pentru a elimina carcasele rozatoarelor. Cand este necesar, completati momeala.

  • Utilizarea in exterior (pentru controlul sobolanului cenusiu)

Pentru utilizarea in exterior vom respecta aceleasi doze si scheme de aplicare ca la utiliarea in cladiri (100 - 200 grame de momeala Brody 2.5 Paste / container sau statie de intoxicare.

Ce mai trebuie sa stim

Soarecii si sobolanii nu vor muri imediat dupa ce au mancat momelile Brody. Durata este de 4 - 10 zile de la ingerare si pana la moarte.

Utilizarea acestui produs ar trebui sa elimine rozatoarele in termen de 35 de zile. In cazul unei suspiciuni de ineficienta va rugam sa ne contactati, prin orice mijloc pus la dispozitie pe site, la rubrica contact.

Nu se recomanda utilizarea momelilor Brody 2.5 Paste doar pentru monitorizarea populatiei de sobolani sau doar preventiv.

La sfarsitul tratamentului se recomanda eliminarea momelilor si aruncarea acestora in containere speciale de deseuri.

Locul unde momeala a fost amplasata se va curata cel putin saptamanal. Rozatoarele pot purta boli. Nu atingeti rozatoarele fara manusi de protectie sau clesti.

Momeala se pastreaza intr-un loc uscat si racoros, inaccesibil pentru copii, pasari, animale de companie si animale de ferma.

Masuri pentru reducerea riscurilor

Inainte de utilizare cititi si urmati instructiunile de pe ambalajul produsului precum si informatiile care insotesc produsul sau care sunt furnizate pe site sau la punctul de vanzare. 

Luati in considerare si folosirea mecanismelor de control nechimice, precum lipiciul pentru soareci inainte de a utiliza produse rodenticide cu substante anticoagulante. Indepartati sursele de hrana usor accesibile de la rozatoare (boabe de cereale sau resturi alimentare) si nu curatati zona infestata inainte de tratament deoarece acest lucru perturba nu numai populatia rozatoarelor, ci face si mai dificila acceptarea momelilor. 

Recipientele (statiile de intoxicare) trebuie amplasate in imediata vecinatate a locurilor in care activitatea rozatoarelor a fost verificata anterior (de exemplu alei, adaposturi pentru pasari, caile de acces ale animalelor in grajduri, caile de acces pentru pivnite). Unde este posibil, fixati containerele cu momeala pe teren. 

Nu lasati la indemana sau accesul copiilor, animalelor de companie sau a animalelor de ferma. Nu amplasati in apropierea alimentelor sau bauturilor sau pe suprafete care intra si in contact cu mancarea.  

Nu amplasati sistemele de momeala in apropierea zonelor de scurgere a apei deoarece momeala poate intra in contact cu apa. 

Nu fumati, nu beti si nu mancati in timpul aplicarii. Folositi manusi la aplicare. Daca momeala intra in contact cu pielea, spalati-va pe maini. 

Produsul este periculos pentru fauna salbatica. 

Citeste mai multArata mai putin
Detalii produs
XSP1593
Disponibilitate
Disponibil
Mod de ambalare
150 g
Substanta activa
brodifacoum
denatoniu benzoate
Ce combate?
Soareci si sobolani
Omologat pentru
Spatii publice
Producator
Kollant
Recenzii
Fara comentarii

Ai folosit acest produs? Lasa o recenzie

  • Rating:
Ai poze cu produsul / rezultate dupa folosirea produsului? Incarca-le aici!
Plasati imagini aici sau faceti clic pentru a incarca.
PRODUSE RECOMANDATE
Statie de intoxicare soareci si sobolani Statie de intoxicare soareci si sobolani
30,20 lei (inclusiv TVA)
Statia de intoxicare Flortis este un instrument indispensabil pentru a lupta cu soarecii si sobolanii care infesteaza case, beciuri, garaje si mediul inconjurator. Statia de intoxicare este o incapere destinata...
Capcana cilindrica pentru soareci si sobolani, Flortis Capcana cilindrica pentru soareci si sobolani, Flortis
40,00 lei (inclusiv TVA)
Capcana pentru capturarea soarecilor si sobolanilor fara a folosi substante toxice sau alte otravuri. Are avantajul faptului ca nu exista contact cu soarecii si sobolanii.
temo bi lipici 135 gr temo bi lipici 135 gr
9,27 lei (inclusiv TVA)
Temo Bi lipici este utilizat pentru prinderea soarecilor, insectelor, sobolanilor.

Stoc epuizat

Vezi mai mult
Brody Block Wax otrava, 300g Brody Block Wax otrava, 300g
16,35 lei (inclusiv TVA)
Brody 2.5 Block este o momeala destinata combaterii soarecilor si sobolanilor pe baza de brodifacoum. Momelile pentru soareci si sobolani Brody 2.5 Block se recomanda a se amplasa in statii de intoxicare, pentru a...
Capcana pentru cartite, COD ST0700 Capcana pentru cartite, COD ST0700
164,00 lei (inclusiv TVA)
Capcana pentru cartite si soareci de camp din gama Stocker, cu lampa solara.
Insecticid Fendona Top, 1 litru, ideal pentru tantari Insecticid Fendona Top, 1 litru, ideal pentru tantari
NOU
26%
Oferta speciala limitata
205,00 lei (inclusiv TVA) 280,00 lei
Fendona Top este un insecticid piretroid de sinteza ce actioneaza prin contact si ingestie, utilizat pentru combaterea insectelor daunatoare din spatiile interioare cum ar fi: gandaci, furnici, tantari, viespi. Are ca...
Insecticid Solfac Combi Maxx, 1 litru Insecticid Solfac Combi Maxx, 1 litru
NOU
309,00 lei (inclusiv TVA)
Solfac Combi este un insecticid lichid ce contine doi piretroizi sintetici combinati cu un agent sinergic ce ofera un efect de soc si Knock-down instant, urmat de o activitate reziduala de lunga durata, fara solventi...
Spray repelent impotriva porumbeilor, 500 ml Spray repelent impotriva porumbeilor, 500 ml
25,00 lei (inclusiv TVA)
Spray repelent special destinat pentru a preveni aparitia porumbeilor si ii goneste din locul dorit. Acest produs este un amestec de uleiuri esentiale al caror parfum este neplacut pentru porumbei. 
Clientii au mai cumparat si:
Bulbi-lalele-hotpants, 5 bulbi Bulbi-lalele-hotpants, 5 bulbi
-30%
Oferta limitata
6,65 lei (inclusiv TVA) 9,50 lei
Hotpants este un soi de lalele ce face parte din grupa Triumph, cu flori ce isi schimba culoarea din roz-mov cu dungi albe in alb cu putin roz in partea superioara.

Stoc epuizat

Vezi mai mult
Sapaliga lama patrata COD 2203 Sapaliga lama patrata COD 2203
42,00 lei (inclusiv TVA)
Sapaliga Stocker prezinta lama patrata, pe de-o parte si doi colti, pe de alta parte.
Insecticid Mospilan Oil, pentru 100 l de apa Insecticid Mospilan Oil, pentru 100 l de apa
60,00 lei (inclusiv TVA)
Pachetul Mospilan 20 SG + Toil este destinat tratamentelor de iarna in pomicultura pentru combaterea paduchilor testosi, in special a Paduchelui din San Jose, acarienilor si afidelor, aflati in stadiul de oua sau...

Stoc epuizat

Vezi mai mult
biosimulator albit 10 ml biosimulator albit 10 ml
34,88 lei (inclusiv TVA)
Albit este un biostimulator cu proprietati antistress, fungice si de stimulare, ce poate fi aplicat atat foliar in vegetatie, cat si la tratarea semintelor, la peste 60 de tipuri de culturi. Albit nu este toxic si...
Insecticid Decis Expert 100 EC Insecticid Decis Expert 100 EC
7,75 lei (inclusiv TVA)
Decis Expert 100 EC este un insecticid ce actioneaza asupra daunatorilor aflati in stadiu de larve sau adult prin contact si ingestie, avand efect imediat.
insecticid-acaricid Nissorun insecticid-acaricid Nissorun
5,00 lei (inclusiv TVA)
Nissorun 10 WP este un insecticid-acaricid ce contine 10% hexitiazox si are formulare de pulbere umectabila. Nissorun 10WP reprezinta un tratament pentru daunatorii culturilor de vinete, castraveti, mar, cais,...
Hisar (Hisarska) Hisar (Hisarska)
8,00 lei (inclusiv TVA)
Hisar (Hisarska) este un soi de ardei kapia semitimpuriu, bulgaresc, destinat culturii in camp si spatii protejate.
Fasole Bluevetta (pastaie neagra-violet) - 50 grame Fasole Bluevetta (pastaie neagra-violet) - 50 grame
14,00 lei (inclusiv TVA)
Bluevetta este o varietate de fasole cu pastai de culoare negru violet, cu un gust excelent si foarte usor de cultivat. Bluevetta este o fasole pitica.
Substrat Dumona pentru plante la ghiveci si straturi, sac 20 litri Substrat Dumona pentru plante la ghiveci si straturi, sac 20 litri
25,00 lei (inclusiv TVA)
Substratul Dumona pentru plante la ghiveci si straturi este pamantul care asigura cele mai bune conditii de dezvoltare si o distribuire echilibrata a nutrientilor la radacinile plantelor din jardiniere si ghivece.
Insecticid Alverde, fiola 10 mililitri Insecticid Alverde, fiola 10 mililitri
33%
Oferta speciala limitata
8,83 lei (inclusiv TVA) 12,90 lei
Alverde este un insecticid de noua generatie pentru combaterea gandacului din Colorado la cartof si vinete din camp, omida fructelor precum si a minierului frunzelor de tomate. 
VIZUALIZATE RECENT
brody 2.5 paste, otrava soareci si sobolani 150 gr brody 2.5 paste, otrava soareci si sobolani 150 gr
9,00 lei (inclusiv TVA)
Brody 2.5 Paste este o momeala destinata combaterii soarecilor si sobolanilor pe baza de brodifacoum. Momelile pentru soareci si sobolani Block 2.5 Paste se recomanda a se amplasa in recipiente pentru momeala...

Meniu

Setari

Mai multe produse.
Nici un produs gasit.

Creati un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare