Meniu
Setari Cautare
0
Cos
Mai multe produse.
Nici un produs gasit.
Welcome

CATEGORII PRODUSE

Producatori

×

Erbicid Ceredin Super, 5 litri

Referinta:
XSP5510065

Ceredin Super acţionează ca un erbicid sistemic selectiv, cu spectru larg de acţiune în combaterea buruienilor dicotiledonate anuale şi perene.

Citeste mai multArata mai putin
234,45 lei (tva inclus) (inclusiv TVA)
Disponibilitate:

Acest produs nu mai este in stoc

Producator:

Contact rapid:

031.425.21.59
Cantitate:
Lipsa stoc!
Anunta-ma cand este disponibil!
Descriere

Erbicid Ceredin Super - 5L

Substanta activa: este un produs erbicid combinat, condiţionat sub formă de soluţie apoasă, care conţine 300 g/l acid 2,4-D + 100 g/l dicamba.

Mod de actiune: 

Ceredin Super  
acţionează ca un erbicid sistemic selectiv, cu spectru larg de acţiune în combaterea buruienilor dicotiledonate anuale şi perene. După tratament, cele două substanţe active din compoziţia produsului sunt absorbite rapid prin frunze şi rădăcini, opresc creşterea şi dezvoltarea buruienilor dicotiledonate, provocându-le uscarea.

Mod de intrebuintare: 

Ceredin Super
 este omologat pentru combaterea buruienilor dicotiledonate anuale şi perene, prin tratamente postemergente, astfel:

Culturi Agentul de dăunare
Doza
GRÂU Buruieni dicotiledonate anuale şi perene 1 l/ha, postemergent, când grâul este în faza de înfrăţire până la formarea primului internod, iar buruienile dicotiledonate au 2-4 frunze
ORZ ŞI ORZOAICĂ DE PRIMĂVARĂ Buruieni dicotiledonate anuale şi perene 1 l/ha, postemergent, când orzul este în faza de înfrăţire – până la formarea primului internod, buruienile dicotiledonate au 2-4 frunze, iar pălămida (Cirsium) este sub 10 – 15 cm înălţime
PORUMB Buruieni dicotiledonate anuale şi perene 1 l/ha, postemergent, când porumbul are 4-6 frunze, buruienile au 2-4 frunze, iar pălămida (Cirsium) este sub 10 cm înălţime

 

Tehnica de aplicare: 

Ceredin Super se aplică numai cu mijloace de erbicidat terestre, în volume normale de apă (250 – 400 l apă/ha) şi pe timp liniştit pentru evitarea împrăştierii pe culturile şi terenurile învecinate unde poate provoca efecte fitotoxice (R54).  Se recomandă ca erbicidările să fie făcute când temperatura  ambiantă este mai mare de 80C. Când se prepară soluţia de stropit, ambalajele golite se clătesc bine (de 3 ori) cu apă, care se adaugă apoi în rezervor cu soluţia de erbicidat. Dacă echipamentul de erbicidat este folosit ulterior pentru tratamente la alte culturi, în mod obligatoriu vor fi bine spălate, pentru evitarea riscurilor de fitotoxicitate la culturile sensibile (în special viţa de vie, floarea soarelui, sfecla, rapiţa, leguminoasele, pomii).

Compatibilitate: 

În funcţie de zonă şi starea de îmburuienare a culturilor, Ceredin Super  se poate aplica în amestec cu unul dintre erbicidele antigramineice postemergente omologate pentru aceleaşi culturi, având în vedere şi recomandările de specialitate din tehnologiile acestor culturi privind cele mai eficiente asocieri. 

Mod de ambalare: flacon 5 L

Ceredin Super
Citeste mai multArata mai putin
Detalii produs
XSP5510065
Disponibilitate
Disponibil
Producator
Alchimex
Atasamente
Fisa tehnica Ceredin super
Fisa tehnica de securitate Ceredin super
Descarca (110.01KB)
Recenzii
Fara comentarii

Ai folosit acest produs? Lasa o recenzie

  • Rating:
Ai poze cu produsul / rezultate dupa folosirea produsului? Incarca-le aici!
Plasati imagini aici sau faceti clic pentru a incarca.
PRODUSE RECOMANDATE
Erbicid 2.4 D 660SL, 5 litri Erbicid 2.4 D 660SL, 5 litri
169,45 lei (inclusiv TVA)
2,4 D 660 SL este un erbicid sistemic, pe baza de acid 2,4D din sare DMA (660 g/l), ce combate buruienile cu frunza lata din culturile de grau si porumb. Mod de amblare: pachet 5 L.

Stoc epuizat

Vezi mai mult
Erbicid Dicopur Top, 1 litru Erbicid Dicopur Top, 1 litru
27%
Oferta speciala limitata
56,00 lei (inclusiv TVA) 77,70 lei
Dicopur Top 464 SL este un erbicid sistemic si selectiv, omologat pentru combaterea in postemergenta a buruienilor dicotiledonate anuale si perene din culturile de grau si porumb.
DMA 6 (5 l) DMA 6 (5 l)
128,57 lei (inclusiv TVA)
Dma 6 este un erbicid sistemic postemergent, utilizat in combaterea buruienilor dicotiledonate din cultura de cereale paioase si porumb.

Stoc epuizat

Vezi mai mult
Erbicid Mistral 240 SC, 1 l Erbicid Mistral 240 SC, 1 l
673,28 lei (inclusiv TVA)
Mistral 240 SC este erbicidul sistemic consacrat în combaterea infestărilor cu buruieni monocotiledonate din sămânță și rizomi din cultura de porumb.

Stoc epuizat

Vezi mai mult
Clientii au mai cumparat si:
insecticid Mospilan, 100 grame insecticid Mospilan, 100 grame
31%
Oferta speciala limitata
60,00 lei (inclusiv TVA) 87,20 lei
Mospilan 20 SG este un insecticid sistemic cu spectru larg de combatere a daunatorilor din culturile agricole. Are o formulare nouă foarte performantă şi uşor de utilizat. Prezintă efect de combatere de lungă durată...
Fungicid zeama bordeleza, 1 kg Fungicid zeama bordeleza, 1 kg
25%
Oferta speciala limitata
45,00 lei (inclusiv TVA) 60,00 lei
Zeama Bordeleza este un fungicid cupric de mare eficacitate ce contine 20% cupru metalic sub forma de sulfat de cupru neutralizat. Fiind perfect neutralizata, micronizata, are o eficacitate indelungata, un spectru...
insecticid-acaricid Nissorun 10 wp, 1 kilogram insecticid-acaricid Nissorun 10 wp, 1 kilogram
22%
Oferta speciala limitata
240,55 lei (inclusiv TVA) 310,65 lei
Nissorun 10 WP este un insecticid-acaricid ce contine 10% hexitiazox si are formulare de pulbere umectabila.  Nissorun 10WP reprezinta un tratament pentru daunatorii culturilor de vinete, castraveti, mar, cais,...
Fungicid Topsin 500SC Fungicid Topsin 500SC
81,00 lei (inclusiv TVA)
Topsin 500 SC este un fungicid cu actiune sistemica si de contact, lichid, sub forma de suspensie concentrata, destinat tratarii bolilor la legume, pomi fructiferi si cultura mare. 

Stoc epuizat

Vezi mai mult
VIZUALIZATE RECENT
Erbicid Ceredin Super, 5 litri Erbicid Ceredin Super, 5 litri
234,45 lei (inclusiv TVA)
Ceredin Super acţionează ca un erbicid sistemic selectiv, cu spectru larg de acţiune în combaterea buruienilor dicotiledonate anuale şi perene.

Stoc epuizat

Vezi mai mult

Meniu

Setari

Mai multe produse.
Nici un produs gasit.

Creati un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare