Meniu
Setari Cautare
0
Cos
Mai multe produse.
Nici un produs gasit.
Welcome

CATEGORII PRODUSE

Producatori

×

Ingrasamant sulfat de potasiu, Haifa SOP, 25 kg


Referinta:
25052023

Haifa SOP (sulfat de potasiu) este un ingrasamant 100% solubil (pentru ferti-irigare sau aplicare foliara) cu cantitate redusa de saruri, destinat aplicarii in perioadele de consum de potasiu (fara azot), pretabil excelent coacerii. 

Citeste mai multArata mai putin
200,00 lei (tva inclus) (inclusiv TVA)

Disponibilitate:

La comanda

Producator:

Contact rapid:

031.425.21.59
Cantitate:
Descriere

Ingrasamant sulfat de potasiu, Haifa SOP, sac 25 kilograme

* Atentie! Produs exceptat de la regula transportului gratuit la peste 500 de lei. Poti beneficia de transport gratuit in cazul achizitionarii acestui tip de ingrasaminte doar in cazul in care comanda insumeaza peste 2500 de lei (comanda poate fi compusa exclusiv din ingrasaminte sau poate contine ingrasaminte si orice alte produse de pe site-ul nostru. 

Compozitie chimica

  • Oxid de Potasiu (K2O) - 52 %
  • Sulf - 18%

Avantajele utilizarii Ingrasamantului sulfat de potasiu, Haifa SOP

  • Ingrasamant sulfat de potasiu, Haifa SOP este un produs adecvat culturilor sensibile la clor ÅŸi saruri, cum ar fi fructele, legumele, etc.
  • Ingrasamant sulfat de potasiu, Haifa SOP  este un ingrasamant util care permite aplicari de potasiu la nivelurile si etapele necesare fara a depasi nevoile de sulf ale plantelor.
  • Ingrasamant sulfat de potasiu, Haifa SOP nu conÅ£ine elemente nocive pentru plante. Nu conÅ£ine clor, sodiu ÅŸi metale grele.

Compatibilitati

Ingrasamant sulfat de potasiu, Haifa SOP poate fi amestecat cu toate ingrasamintele solubile in apa, cu excepţia azotatului de calciu şi soluţiilor concentrate de magneziu. Concentraţie mare de potasiu şi lipsa azotului face posibilă furnizarea cantitatii necesare de potasiu in toate etapele de crestere a plantelor. Poate fi combinat cu N, P sau NP in functie de nevoile culturilor.

*Produsul poate fi greu de transportat atat pe sistemul clasic de curierat, cat si pe sistemul paletizat. Exista sansa ca ambalajul sa se deterioreze in momentul transportarii, fara a fi afectata insa cantitatea sau calitatea produsului finit. Pentru sacii de seminte folosim saci de rafie, tocmai pentru situatiile in care sacii din interior se sparg, pentru a evita pierderea semintelor. Facem toate cele de mai sus pentru ca marfa sa ajunga in buna stare la client, chiar daca ambalajul poate suferi usoare daune (zgarieturi).

Mod de ambalare: 25 kilograme/sac.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii produs
25052023
Disponibilitate
Disponibil
Producator
Haiffa
Recenzii
Fara comentarii

Ai folosit acest produs? Lasa o recenzie

  • Rating:
Ai poze cu produsul / rezultate dupa folosirea produsului? Incarca-le aici!
Plasati imagini aici sau faceti clic pentru a incarca.
PRODUSE RECOMANDATE


Ingrasamant Starter Hifert NPK 12-44-12, sac 25 kilograme Ingrasamant Starter Hifert NPK 12-44-12, sac 25 kilograme



292,00 lei (inclusiv TVA)


Hifert 12-44-12 este un ingrasamant hidrosolubil, cu formulare de Starter, destinat aplicarii in fazele de inradacinare (sau ori de cate ori este necesara dezvoltarea sistemului radicular), in fazele de inflorire...



Ingrasamant Haifa Azotat de calciu GG, 25 kg Ingrasamant Haifa Azotat de calciu GG, 25 kg

110,00 lei (inclusiv TVA)

Hifert Azotat de calciu GG este un ingrasamant pe baza de calciu (azotat de calciu solubil), recomandat a fi aplicat pentru corectarea deficientelor de calciu.


Azotat de potasiu multi K GG 13-0-46, Haifa, 25 kg Azotat de potasiu multi K GG 13-0-46, Haifa, 25 kg

220,00 lei (inclusiv TVA)

Azotatul de potasiu multi K GG 13-0-46 este un ingrasamant mineral cu azot si potasiu total solubil in apa, utilizat in special in momentele cu cerinte mari de potasiu, cum ar fi cresterea intensiva a fructelor si...



Ingrasamant Starter Kristalon Galben, sac 25 kg Ingrasamant Starter Kristalon Galben, sac 25 kg



410,00 lei (inclusiv TVA)


Kristalon Galben (NPK 13-40-13) este un fertilizant ce poate fi folosit atat foliar, cat si radicular, in sistemele de fertiirigare, din gama Yara.




Ingrasamant Kristalon Albastru, 19-6-20, sac 25 kg Ingrasamant Kristalon Albastru, 19-6-20, sac 25 kg



368,00 lei (inclusiv TVA)


Kristalon Albastru (NPK 19-6-20) este un fertilizant ce poate fi folosit atat foliar, cat si radicular, in sistemele de fertiirigare, din gama Yara.


fertilizant Kristalon Maro fertilizant Kristalon Maro
21,00 lei (inclusiv TVA)
Kristalon Maro (NPK 3-11-38) este un fertilizant ce poate fi folosit atat foliar, cat si radicular, in sistemele de fertiirigare, din gama Yara.


Ingrasamant Kristalon Lila, 19.6.6, sac 25 kg Ingrasamant Kristalon Lila, 19.6.6, sac 25 kg



310,00 lei (inclusiv TVA)


Kristalon Lila (NPK 20-8-8) este un fertilizant ce poate fi folosit atat foliar, cat si radicular, in sistemele de fertiirigare, din gama Yara.



Symbiolift Zeo, bioprotector al plantelor, 6 kg Symbiolift Zeo, bioprotector al plantelor, 6 kg
NOU

190,00 lei (inclusiv TVA)

Symbiolift Zeo este un produs inovator pe baza de zeoliti, obtinut prin sfarmarea rocii vulcanice de chabazit. Zeolitul are rol in stimularea sistemului natural de aparare al plantelor si de a crea o bariera...

Clientii au mai cumparat si:
Ingrasamant Amalgerol, 1 litru Ingrasamant Amalgerol, 1 litru
65,00 lei (inclusiv TVA)
Amalgerol este un produs natural, biodegradabil 100%, care ajuta la accelerarea cresterii culturilor agricole si horticole. Este un produs bogat in hidrocarburi si hormoni vegetali naturali ai cresterii, care creste...

Ingrasamant Multi Map, sac 25 kg, NPK 12-61-0 Ingrasamant Multi Map, sac 25 kg, NPK 12-61-0
8%
Oferta speciala limitata

264,00 lei (inclusiv TVA) 287,00 lei
Multi-MAP este este un ingrasamant N-P total solubil in apa, in forma cristalina. El contine 12% azot (NH4+) si 61% fosfor ca P2O5. Produsul se poate folosi atat in aplicari foliare, cat si in aplicari radiculare. 

Erbicid preemergent Dual Gold, 1 litru Erbicid preemergent Dual Gold, 1 litru
-23%
Oferta speciala limitata
163,01 lei (inclusiv TVA) 211,70 lei
Dual Gold 960 EC este un erbicid preemergent ce asigura combaterea superioara si de lunga durata, in special a buruienilor graminee, dar si a unor buruieni cu frunza lata. 
Stimulator inradacinare Razormin, 500 ml Stimulator inradacinare Razormin, 500 ml
93,91 lei (inclusiv TVA)
Razormin - stimulator de inradacinare reprezinta un amestec de factori care induce o dezvoltare spectaculoasa a sistemului radicular, a masei vegetative si in final o crestere a cantitatii si calitatii productiei.
Revital, bioregulator pentru legume, flori, stoloni de capsun, 100 grame Revital, bioregulator pentru legume, flori, stoloni de capsun, 100 grame
90,00 lei (inclusiv TVA)
Revital este un bioregulator pentru cultura de legume, pomi fructiferi, flori ornamentale, capsuni, pentru obtinerea unor productii de calitate superioara in conditii pedo-climatice nefavorabile. El reduce perioada de...
fungicid alcupral 50 PU, 1 kg fungicid alcupral 50 PU, 1 kg
6%
Oferta speciala limitata
68,00 lei (inclusiv TVA) 73,00 lei
Alcupral 50 PU este un fungicid cu actiune fungicid-bactericida de contact. Prezinta eficienta ridicata in prevenirea si combaterea unora dintre cele mai pagubitoare boli ale plantelor, prin tratamente preventive...
Ingrasamant Lebosol Calciu Forte, 1 litru Ingrasamant Lebosol Calciu Forte, 1 litru
(1)
55,00 lei (inclusiv TVA)
Lebosol Calciu Forte  este un amestec special pe bază de Calciu, Mangan, Zinc și Aminoacizi. 

Ingrasamant Haifa Azotat de calciu GG, 25 kg Ingrasamant Haifa Azotat de calciu GG, 25 kg

110,00 lei (inclusiv TVA)

Hifert Azotat de calciu GG este un ingrasamant pe baza de calciu (azotat de calciu solubil), recomandat a fi aplicat pentru corectarea deficientelor de calciu.



Ingrasamant echilibrat Hifert 19-19-19 + 1% MgO + ME, 25 kg Ingrasamant echilibrat Hifert 19-19-19 + 1% MgO + ME, 25 kg



252,00 lei (inclusiv TVA)


Hifert 19-19-19 + 1% MgO + ME este un ingrasamant echilibrat avand ca sursa de potasiu sulfatul de potasiu, pentru culturile unde sulful este deficitar(oleaginoase), dar si pentru culturi de camp.


Stimulator fructificare RAYKAT Engorde, 1 litru Stimulator fructificare RAYKAT Engorde, 1 litru
98,57 lei (inclusiv TVA)
RAYKAT Engorde este un produs special formulat pentru inducerea si favorizarea cresterii ÅŸi dezvoltarii fructelor precum si a calitatiilor.
VIZUALIZATE RECENT

Ingrasamant sulfat de potasiu, Haifa SOP, 25 kg Ingrasamant sulfat de potasiu, Haifa SOP, 25 kg

200,00 lei (inclusiv TVA)

Haifa SOP (sulfat de potasiu) este un ingrasamant 100% solubil (pentru ferti-irigare sau aplicare foliara) cu cantitate redusa de saruri, destinat aplicarii in perioadele de consum de potasiu (fara azot), pretabil...

Meniu

Setari

Mai multe produse.
Nici un produs gasit.

Creati un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare