Meniu
Setari Cautare
0
Cos
Mai multe produse.
Nici un produs gasit.
Welcome

CATEGORII PRODUSE

Producatori

×

Citrosol rH, antioxidant si stabilizator al vinului, 1 kg

Referinta:
300820221

Citrosol rH este un antioxidant cu spectru larg de actiune ce se prezinta sub forma de pudra alba omogenizata cu aroma slaba de dioxid de sulf, recomandat pentru tratarea vinurilor.

Citeste mai multArata mai putin
99,00 lei (tva inclus) (inclusiv TVA)
Disponibilitate:

Acest produs nu mai este in stoc

Producator:

Contact rapid:

031.425.21.59
Cantitate:
Lipsa stoc!
Anunta-ma cand este disponibil!
Descriere

Citrosol rH antioxidant cu spectru larg, 1 kilogram

Este un antioxidant puternic ce contine compusi care actioneaza sinergic impotriva alterarii vinului la contactul cu aerul sau in cazul pierderii de culoare. Produsul este practic un mix al substantelor descrise mai jos: 

Compozitie Citrosol rH:

Metabisulfit de Potasiu (50%)

Acid citric (23%)

Acid ascorbic (23%)

Acid metatartic (4%)

Acidul ascorbic reduce rapid oxigenul dizolvat in vin, combinat cu acidul citric, previne formarea sarurilor complexe pe baza de fier care pot provoca albirea sau precipitarea nedorita in vin.

Dioxidul de sulf continut in compozitie scade potentialul de oxido-reducere si are o actiune reductoare de lunga durata. 

Metabisulfitul de potasiu si acidul metatartric conserva si stabilizeaza vinul. 

Aceste proprietati permit Citrosolului sa pastreze culoarea, limpiditatea si buchetul vinurilor finite, chiar si in cazul pastrarii indelungate ale vinului. CITROSOL RH si sorbatul de potasiu este combinatia ideala pentru stabilizarea biologica a vinului.

Cum se utilizeaza Atioxidantul Citrosol rH?

Recomandat pentru tratarea tuturor tipurilor de vin, in special celor premium in care caracteristica fizico-chimica a vinului finit nu trebuie sa fie afectata. Este indispersabil in tratarea vinurilor cu nivel de alcool si aciditate scazut. CITROSOL RH poate fi adaugat in vin ca un stabilizator final dupa incheierea proceselor de vinificare si conditionare a vinului. Dizolvati cantitatea de Citrosol in 10 parti de vin si adaugati direct in vinul spre tratare, amestecati continuu si evitati contactul cu aerul.

Dozaj:

  • De la 10 pana la 20 g/100 litri vin pentru uz general;
  • De la 20 pana la 40 g/100 litri vin pentru vinurile predispuse catre alterarea fizico-chimica

10g/hL de Citrosol rH genereaza aproximativ 28 mg/L de SO2

Mod de ambalare:

Plic de 1 kg

Conditionare:

Ambalajul sigilat: pastrati produsul in spatii aerisite (temperatura sub 25°C), spatii uscate si bine ventilate.

Ambalaj deschis:  sigilati cu precautiune ambalajul si pastrati cum este mentionat mai sus, ferit de umiditate. Produsul deschis necesita o utilizare cat mai curand posibila.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii produs
300820221
Disponibilitate
Disponibil
Tipuri produse
Antioxidant
Producator
Enartis
Recenzii
Fara comentarii

Ai folosit acest produs? Lasa o recenzie

  • Rating:
Ai poze cu produsul / rezultate dupa folosirea produsului? Incarca-le aici!
Plasati imagini aici sau faceti clic pentru a incarca.
PRODUSE RECOMANDATE

Tannisol - pastile pentru vin Tannisol - pastile pentru vin

17,00 lei (inclusiv TVA)

Tannisol este un produs ce se aplica ca tratament sau ca preventie contra oxidarii vinului si a mustului, remediaza vinurile afectate, casate cu o eficienta ridicata in ceea ce priveste refermentarea.

Bayanus AB Biotek, drojdii selectionate, 500 g Bayanus AB Biotek, drojdii selectionate, 500 g
54,00 lei (inclusiv TVA)
Bayanus este o drojdie de tipul Saccharomyces cerevisiae var. bayanus produsa in Italia, ce determina o pornire rapida a fermentatiei. Tulpina aceasta este ideala pentru fermentarea musturilor cu temperaturi scazute...
Pinnacle Bubbly, drojdii selectionate, 500 grame Pinnacle Bubbly, drojdii selectionate, 500 grame
23%
Oferta speciala limitata
120,00 lei (inclusiv TVA) 157,00 lei
Pinnacle Bubbly este o drojdie de tip Saccharomyces cerevisiae, izolata initial in Italia de catre AB Biotech si pretabila pentru obtinerea vinurilor spumante prin metodele champenose sau Charmat. Drojdia Pinnacle...
Detergent alcalin pentru igienizarea butoaielor, cuvelor si cisternelor, 1 kilogram Detergent alcalin pentru igienizarea butoaielor, cuvelor si cisternelor, 1 kilogram
31,00 lei (inclusiv TVA)
Neodetersol Botti se prezinta sub forma de pudra alba inodora ce contine agenti tensioactivi de emulsificare si saponificare. Acestia confera o intretinere optima pentru butoaie, cuve, vase din lemn, cisterne si vase...
Discuri de sulf pentru igienizarea si tratarea butoaielor, 1 kilogram Discuri de sulf pentru igienizarea si tratarea butoaielor, 1 kilogram
80,00 lei (inclusiv TVA)
DISCURILE DE SULF produse dupa o procedura speciala din sulf pur, permit o ardere uniforma si regulata a sulfului, mentinand intact in acelasi timp cenusa rezultata si fara a produce hidrogen sulfurat.
Citrosol rH Antioxidant cu spectru larg, 250 grame Citrosol rH Antioxidant cu spectru larg, 250 grame
(1)
42,00 lei (inclusiv TVA)
Citrosol rH este un antioxidant cu spectru larg de actiune ce se prezinta sub forma de pudra alba omogenizata cu aroma slaba de dioxid de sulf, recomandat pentru tratarea vinurilor.

Stoc epuizat

Vezi mai mult
Gelatina foite pentru limpezirea vinului Goldenclar, 1 kilogram Gelatina foite pentru limpezirea vinului Goldenclar, 1 kilogram
172,00 lei (inclusiv TVA)
Gelatina foite Goldenclar este un agent de limpezire fara alergeni alternativa la albusul din ou, destinat limpezirii vinurilor albe, rosii si rose si obtinerii unei mai bune claritati.
Winy - Metabisulfit de potasiu pur, 1 kilogram Winy - Metabisulfit de potasiu pur, 1 kilogram
35,00 lei (inclusiv TVA)
Winy este metabisulfit de potasiu pur, sub forma de pudra alba cristalina cu aroma usoara de sulf, folosita ca si agent antioxidant si antimicrobian in vinificatie si in industria alimentara.
Clientii au mai cumparat si:
seminte-varza-autumn seminte-varza-autumn
135,00 lei (inclusiv TVA)
Autumn King F1 este un hibrid prodesional de varza nou bazat pe Autumn Queen F1, destinat culturii de vara-toamna, ce atinge maturitatea in 65-70 de zile. Hibrid face parte din gama Takii Seeds.
bentonita limpezire vin bentonita limpezire vin
18,00 lei (inclusiv TVA)
Bentonita Uniken este produsa din minerale naturale. Continutul unui pachet limpezeste aproximativ 400 de litrii de vin tulbure.
Pluxbenton N - Bentonita enologica pura Pluxbenton N - Bentonita enologica pura
10%
Oferta limitata
25,00 lei (inclusiv TVA) 28,00 lei
Pluxbenton N este o bentonita din argile coloidale pure sub forma de granule inodore de culoare gri.  Are un raport ridicat sodiu/calciu ceea ce ii oferă o putere mare de gelifiere și limpezire. Este cea mai eficienta...
moluscocid Optimol, 500 grame moluscocid Optimol, 500 grame
19%
Oferta speciala limitata
37,00 lei (inclusiv TVA) 46,41 lei
Optimol este un moluscocid (substanta impotriva melcilor) ce contine metaldehida 4% si formulare de granule. Scapa de melcii sau limacsii din gospodarie cu Optimol formularea noua.

Tannisol - pastile pentru vin Tannisol - pastile pentru vin

17,00 lei (inclusiv TVA)

Tannisol este un produs ce se aplica ca tratament sau ca preventie contra oxidarii vinului si a mustului, remediaza vinurile afectate, casate cu o eficienta ridicata in ceea ce priveste refermentarea.

VIZUALIZATE RECENT
Citrosol rH Antioxidant cu spectru larg, 1 kilogram Citrosol rH Antioxidant cu spectru larg, 1 kilogram
99,00 lei (inclusiv TVA)
Citrosol rH este un antioxidant cu spectru larg de actiune ce se prezinta sub forma de pudra alba omogenizata cu aroma slaba de dioxid de sulf, recomandat pentru tratarea vinurilor.

Stoc epuizat

Vezi mai mult

Meniu

Setari

Mai multe produse.
Nici un produs gasit.

Creati un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare