CATEGORII PRODUSE
- Reduceri de pret
-
Insecticide, erbicide, fungicide
- Seminte profesionale de flori
-
Seminte de legume profesionale
- Seminte cultura mare si plante furajere
-
Bulbi de flori, arpagic si usturoi
- Agricultura organica si bondari de polenizare
-
Echipamente sere si solarii
- Hobby - Seminte de legume si flori
-
Sisteme de irigare
- Ingrasaminte
- Seminte de gazon
- Turba si substraturi
-
Unelte de gradinarit
- Vinificatie (Oenologie)
Seminte de conopida Santamaria F1 RZ, 2500 Seminte
Seminte de ardei Blancina F1, 500 Seminte
Seminte de tomate Final F1, 500 seminte
Seminte de gogosar Pritannia F1, 500 Seminte
Citrosol rH, antioxidant si stabilizator al vinului, 1 kg
Citrosol rH este un antioxidant cu spectru larg de actiune ce se prezinta sub forma de pudra alba omogenizata cu aroma slaba de dioxid de sulf, recomandat pentru tratarea vinurilor.
Citrosol rH antioxidant cu spectru larg, 1 kilogram
Este un antioxidant puternic ce contine compusi care actioneaza sinergic impotriva alterarii vinului la contactul cu aerul sau in cazul pierderii de culoare. Produsul este practic un mix al substantelor descrise mai jos:Â
Compozitie Citrosol rH:
Metabisulfit de Potasiu (50%)
Acid citric (23%)
Acid ascorbic (23%)
Acid metatartic (4%)
Acidul ascorbic reduce rapid oxigenul dizolvat in vin, combinat cu acidul citric, previne formarea sarurilor complexe pe baza de fier care pot provoca albirea sau precipitarea nedorita in vin.
Dioxidul de sulf continut in compozitie scade potentialul de oxido-reducere si are o actiune reductoare de lunga durata.Â
Metabisulfitul de potasiu si acidul metatartric conserva si stabilizeaza vinul.Â
Aceste proprietati permit Citrosolului sa pastreze culoarea, limpiditatea si buchetul vinurilor finite, chiar si in cazul pastrarii indelungate ale vinului. CITROSOL RH si sorbatul de potasiu este combinatia ideala pentru stabilizarea biologica a vinului.
Cum se utilizeaza Atioxidantul Citrosol rH?
Recomandat pentru tratarea tuturor tipurilor de vin, in special celor premium in care caracteristica fizico-chimica a vinului finit nu trebuie sa fie afectata. Este indispersabil in tratarea vinurilor cu nivel de alcool si aciditate scazut. CITROSOL RH poate fi adaugat in vin ca un stabilizator final dupa incheierea proceselor de vinificare si conditionare a vinului. Dizolvati cantitatea de Citrosol in 10 parti de vin si adaugati direct in vinul spre tratare, amestecati continuu si evitati contactul cu aerul.
Dozaj:
- De la 10 pana la 20 g/100 litri vin pentru uz general;
- De la 20 pana la 40 g/100 litri vin pentru vinurile predispuse catre alterarea fizico-chimica
10g/hL de Citrosol rH genereaza aproximativ 28 mg/L de SO2
Mod de ambalare:
Plic de 1 kg
Conditionare:
Ambalajul sigilat: pastrati produsul in spatii aerisite (temperatura sub 25°C), spatii uscate si bine ventilate.
Ambalaj deschis:Â sigilati cu precautiune ambalajul si pastrati cum este mentionat mai sus, ferit de umiditate. Produsul deschis necesita o utilizare cat mai curand posibila.
Stoc epuizat
Stoc epuizat
Ai folosit acest produs? Lasa o recenzie