Meniu
Setari Cautare
0
Cos
Mai multe produse.
Nici un produs gasit.
Welcome

CATEGORII PRODUSE

Producatori

×

Erbicid Vector, 1 litru

Referinta:
2232523

Vector este un erbicid sistemic si selectiv, care actioneaza impotriva buruienilor cu frunza lata, din culturile de cereale paioase (grau, orz, orzoaica, ovaz) si porumb

Citeste mai multArata mai putin
Oferta speciala limitata
104,00 lei (tva inclus) (inclusiv TVA) 110,00 lei
Disponibilitate:

La comanda

Producator:

Contact rapid:

031.425.21.59
Cantitate:
Descriere

Erbicid Vector, 1 litru

Substanta activa: 6,25g/l florasulam si 300g/l acid 2,4 D EHE

Formulare: suspoemulsie.

Caracteristici: VECTOR este un erbicid selectiv, sistemic, actionand asupra buruienilor dicotiledonate anuale si perene. In conditii de camp, lucreaza ca erbicid foliar ce penetreaza frunzele prin stomate si este transportat in tesuturile de crestere. Actioneaza numai asupra buruienilor prezente in momentul aplicarii (postemergent). Vector penetreaza foarte rapid suprafata foliara a buruienilor, migrand spre punctele de crestere ale acestora. Opreste cresterea buruienilor in 24 de ore.

Cum se aplica erbicidul Vector? 

Mod de actiune: Doza omologata este de 0,4 - 0,6 l/ha, in funcție de stadiul de dezvoltare al buruienilor, densitatea culturii si condițiile climatice. Fiind un erbicid foliar, eficacitatea ridicata se obtine cu particule de marime medie, volumul de apa fiind de 200 - 400 l/ha. Produsul se aplica la cereale paioase cand buruienile au 2 - 4 frunze, iar cultura de la inceputul infratirii pana la cel de-al 2-lea internod, cu exceptia culturii de ovaz la care se poate aplica de la infratire pana la formarea unui internod. La porumb, produsul se aplica atunci cand buruienile dicotiledonate anuale au 2-4 frunze, cele perene au maxim 10 cm inaltime, iar cultura se afla in stadiul de 4-6 frunze. In cazul culturilor infestate predominant cu Matricaria spp., este suficienta doza de 0,4 l/ha. Daca buruienile sunt intr-un stadiu avansat de dezvoltare si in cazul prezentei in cultura a buruienilor dicotiledonate perene este necesara o doza mai mare, de 0,6 l/ha.

Produsul se aplica primavara la temperaturi de peste 5º Celsius, spre deosebire de produsele standard, care devin active numai de la temperaturi de peste 8-10º Celsius. La cereale paioase Vector are o fereastra foarte larga de aplicare putand fi folosit de la inceputul infratirii pana la formarea a 2 internodii.

Produsul nu se aplica la porumbul care a fost tratat cu insecticide organofosforice.


Volumul de apa
 utilizat pentru prepararea solutiei de stropit este de 200-400 l.

VECTOR nu are actiune remanenta: nu influenteaza negativ culturile postmergatoare, permitand insamantarea oricarei culturi incepand cu cereale paioase de toamna. Daca cultura tratata cu VECTOR este distrusa din alte motive, se pot semana, la doua saptamani de la tratament, cereal de primavara, iar dupa patru saptamani, porumb sau soia.

Plante tratate: porumb, grau, orz, orzoaica, ovaz.

Buruieni combatute: Galium aparine (turita), Matricaria spp. (musetel), Amaranthus spp. (stir), Ambrosia artemisiifolia (iarba parloagelor), Arthemis arvensis (romanita de camp), Atriplex spp. (loboda salbartica), Helianthus annuus (floarea soarelui), Papaver rhoeas (macul de camp), Polygonum spp. (troscot),  Sonchus spp. (susai), Stellaria media (rocoina).

Timpul de pauza: Intervalul de timp de la aplicarea produsului pana la recoltare este de 3 saptamani. Se va evita contactul cu culturile dicotile sensibile la VECTOR. Dupa folosirea echipamentului, umpleti rezervorul cu apa, lasati instalatia de agitare in functiune, dupa care goliti rezervorul. Pentru spalare folositi orice detergent. Datorita fitotoxicitatii acidului 2,4D, este interzisa aplicarea produsului cu mijloace avio si in conditii care favorizeaza driftul.

COMPATIBILITATE: VECTOR este compatibil cu o gama larga de erbicide, insecticide si fungicide. Inainte de efectuarea amestecurilor cu alte produse de uz fitosanitar, se vor consulta tabelele de compatibilitate si se va efectua un test practic, respectand dozele prescrise. Vector se poate aplica in amestec cu ingrasaminte foliare.

Producator: Dow Agro Sciences

Cultura Buruieni combatute Momentul aplicarii Doza
Grau, Orz, Orzoaica , Ovaz Dicotiledonate anuale si perene Postemergent 0.4-0.6 l/ha
Porumb Dicotiledonate anuale si perene Postemergent- 0.4-0.6 l/ha

Mod de ambalare: flacon 1 litru.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii produs
2232523
Disponibilitate
Disponibil
Mod de ambalare
1 l
Substanta activa
acid 2,4 D EHE
florasulam
Ce combate?
Buruieni anuale dicotiledonate
Buruieni perene dicotiledonate
Omologat pentru
Grau
Orz
Porumb
Producator
Dow AgroSciences
Pretabil pentru cultura BIO
Nu
Atasamente
Fisa tehnica Erbicid Vector
Fisa tehnica de securitate erbicid Vector
Descarca (229.6KB)
Recenzii
Fara comentarii

Ai folosit acest produs? Lasa o recenzie

  • Rating:
Ai poze cu produsul / rezultate dupa folosirea produsului? Incarca-le aici!
Plasati imagini aici sau faceti clic pentru a incarca.
PRODUSE RECOMANDATE
Erbicid Buctril Universal, 1 litru Erbicid Buctril Universal, 1 litru
99,19 lei (inclusiv TVA)
Buctril Universal este un erbicid postemergent pentru combaterea buruienilor anuale si perene din culturile de grau si porumb, din gama Bayer.

Stoc epuizat

Vezi mai mult
Cambio (10 L) Cambio (10 L)
508,00 lei (inclusiv TVA)
Cambio este un erbicid postemergent, destinat combaterii buruienilor dicotiledonate anuale si perene din cultura de porumb, din gama BASF.

Stoc epuizat

Vezi mai mult
Erbicid Ceredin Super, 500 ml Erbicid Ceredin Super, 500 ml
26,05 lei (inclusiv TVA)
Ceredin Super acţionează ca un erbicid sistemic selectiv, cu spectru larg de acţiune în combaterea buruienilor dicotiledonate anuale şi perene.

Stoc epuizat

Vezi mai mult
Erbicid Dicopur Top, 1 litru Erbicid Dicopur Top, 1 litru
27%
Oferta speciala limitata
56,00 lei (inclusiv TVA) 77,70 lei
Dicopur Top 464 SL este un erbicid sistemic si selectiv, omologat pentru combaterea in postemergenta a buruienilor dicotiledonate anuale si perene din culturile de grau si porumb.
Erbicid Mustang, 1 litru Erbicid Mustang, 1 litru
16%
Oferta speciala limitata
119,86 lei (inclusiv TVA) 143,00 lei
Mustang este un erbicid selectiv, sistemic, actionand asupra buruienilor dicotiledonate anuale si perene din cultura graului, orzului si orzoaicei.
Pachet Premium anti-buruieni la grau, Erbicid si Biostimulator Pachet Premium anti-buruieni la grau, Erbicid si Biostimulator
NOU
20%
Oferta speciala limitata
184,65 lei (inclusiv TVA) 233,00 lei
Pachetul anti-buruieni la grau este solutia propusa de SemintePlante.ro pentru combaterea buruienilor dicotilendonate in cultura de grau. Dozele pachetului sunt pentru suprafata de 1 hectar iar pachetul include, pe...
Erbicid total Roundup Extra, 1 litru Erbicid total Roundup Extra, 1 litru
NOU
55,00 lei (inclusiv TVA)
Roundup Extra este un erbicid total cu un spectru larg de actiune asupra buruienilor mono si dicotiledonate. Este unul dintre cele mai populare produse de tip erbicid total. 
Erbicid Sharpen 33 EC, 1 litru Erbicid Sharpen 33 EC, 1 litru
(1)
83,00 lei (inclusiv TVA)
Sharpen este un erbicid de la Sharda pe baza de pendimetalin conceput sa combata buruienile monocotiledonate si dicotiledonate din culturile de floarea-soarelui, porumb, soia, grau, orz, secara, cartof, ceapa,...
VIZUALIZATE RECENT
Erbicid Vector, 1 litru Erbicid Vector, 1 litru
5%
Oferta speciala limitata
104,00 lei (inclusiv TVA) 110,00 lei
Vector este un erbicid sistemic si selectiv, care actioneaza impotriva buruienilor cu frunza lata, din culturile de cereale paioase (grau, orz, orzoaica, ovaz) si porumb

Meniu

Setari

Mai multe produse.
Nici un produs gasit.

Creati un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare