Meniu
Setari Cautare
0
Cos
Mai multe produse.
Nici un produs gasit.
Welcome
Categorii de blog
Cauta in blog
Ultimele comentarii

Depozit nou SemintePlante.ro

Postat pe1 An in urma de 2388

In saptamana urmatoare SemintePlante.ro isi va muta depozitul, parasind locatia actuala (Ziduri intre Vii, nr. 19, corp F, Bucuresti) pentru o locatie noua - str. Pavel Ceamur, nr. 2B, hala C8, Popesti-Leordeni, jud. Ilfov. Comenzile plasate in intervalul 30 iunie - 3 iulie se vor livra incepand cu data de 4 iulie. Ne cerem scuze pentru eventualele neplaceri cauzate de aceasta mutare.  

Noul depozit este mai spatios, il vom putea echipa si dota mai bine astfel incat sa putem face fata cerintelor actuale din comertul electronic si comertul cu produse horticole din Romania. Urmarim ca, dupa mutare si perioada de tranzitie, sa oferim solutii mai bune clientilor nostri, sa livram mai rapid, sa fim mai aproape de ei in ceea ce tine consultanta si sa extindem gama de produse existenta. 

Va multumim pentru intelegere si va asteptam in noul depozit din strada Pavel Ceamur 2B, Popesti Leordeni, jud. Ilov. Numerele de telefon raman neschimbate. 

Eticheta: seminteplante, depozit, nou
Articole similare
PRODUSE RECOMANDATE

Triptolemus Sel Th, inocul de ciuperci micorizale Triptolemus Sel Th, inocul de ciuperci micorizale

(1)
255,00 lei (inclusiv TVA)

Triptolemus Sel Th (Concentrat) este un inocul al ciupercilor micorizale, cu o formula perfect solubila in apa ce este capabil sa interactioneze si sa imbunatateasca microbiomul solului in toate stadiile de dezvoltare...

Clipsuri 20 mm de prindere rasaduri, diverse ambalari Clipsuri 20 mm de prindere rasaduri, diverse ambalari
22,00 lei (inclusiv TVA)
Clipsurile pentru rasaduri sunt destinate prinderii rasadurilor si tinerelor plantute de tutori (fie ei din plastic, bambus, lemn, ata, etc). Produsul este folosit in producerea plantelor horticole. 
Clips tomate Optima 23 palisare, 100 bucati / set Clips tomate Optima 23 palisare, 100 bucati / set
8,00 lei (inclusiv TVA)
Clipsuri Optima Clip 23 din gama Paskal pentru palisarea legumelor (tomate, ardei, castraveti) in culturile protejate. Clipsuri din plastic transparent din noua generatie, ce se prind dintr-un click. 

Seminte de dovlecel Bahia F1, 500 seminte Seminte de dovlecel Bahia F1, 500 seminte
-7%
Oferta speciala limitata

71,61 lei (inclusiv TVA) 77,00 lei
Bahia F1 este un hibrid de dovlecel foarte productiv, cu fructe lucioase si aspectuoase.


Seminte de castraveti Absolute F1, 500 seminte Seminte de castraveti Absolute F1, 500 seminte

(4)
96,00 lei (inclusiv TVA)

Absolute F1 este un hibrid timpuriu de castraveti tip cornichon, multi-fruct, cu tepi, de culoare verde - inchis, ce poate da productii foarte ridicate. 

Seminte de vinete Canna F1 Seminte de vinete Canna F1
(1)
71,00 lei (inclusiv TVA)
Canna F1 este un hibrid nou de vinete, din gama Bakker Brothers, introdus recent in Romania remarcat datorita timpurietatii, a productivitatii dar si a culorii negre-indigo a fructelor, culoare ce se pastreaza pana la...

Seminte de ceapa Blue Win F1, 10.000 seminte Seminte de ceapa Blue Win F1, 10.000 seminte

41,50 lei (inclusiv TVA)

Blue Win F1 este un hibrid profesional de ceapa verde, destinat cultivarii pe toata perioada verii ce ofera productii excelente si are avantajul unui aspect comercial excelent, dat de frunzele albastre, inchise la...

Lasa un comentariu
lasa un raspuns
Pentru a posta un comentariu este necesar sa va logati in contul de client, puteti de asemenea sa folositi contul de facebook pentru autentificare.

Meniu

Setari

Mai multe produse.
Nici un produs gasit.

Creati un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare