Meniu
Setari Cautare
0
Cos
Mai multe produse.
Nici un produs gasit.
Welcome
Categorii de blog
Cauta in blog
Ultimele comentarii

Scapa de muste cu Quick Bayt!

Postat pe6 Ani in urma 8021

Insecticidul Quick Bayt este un insecticid avizat de Ministerul Sanatatii si familiei, fara clasificare toxicologica, menit a combate mustele, atat din spatiile industriale, ferme, cat si in spatii urbane sau spatii de depozitare. Astfel, terasa ta poate fi libera de muste in aceasta vara. Tot ce trebuie sa faci vom descrie in aceasta postare. 

Insecticidul Quick Bayt este produs de Bayer, fiind solutia cea mai eficienta in combaterea mustelor. Produsul are avantajul ca ofera o perioada lunga de protectie, iar la 7-10 zile dupa aplicare, se poate reactiva prin stropirea zonei de aplicare cu apa.

Produsul are in continut ca substanta activa imidaclopridul, precum si alti compusi ce atrag mustele, actionand dupa principiul "Atrage si ucide".

Produsul se poate aplica in doua metode, atat prin aplicarea cu pensula, cat si prin pulverizare. Mai jos, voi incerca sa descriu ambele moduri de aplicare in detaliu, pentru o combatere cat mai eficienta. 

Aplicarea Quick Bayt cu pensula

Produsul Quick Bayt se va dizolva in doza de 20 de grame pe 200 mililitrii de apa, iar amestecul se va pensula pe pereti, pe marginile geamurilor, in colturile foisoarelor sau a teraselor sau in orice alt loc frecventat de muste. 
Se va urmari evitarea aplicarii in zonele direct accesibile persoanelor si copiilor, zone unde atingerea este frecventa (exemplu: pe masa). 

Insecticid Quick Bayt
1. La aplicarea cu pensula, vei avea nevoie de o doza insecticid Quick Bayt 10WG, un recipient pentru prepararea solutiei si o pensula de aplicare. De asemenea, nu uita sa folosesti manusi pentru protectie. 

Insecticid Quick Bayt mod de folosire

2. Dizolva insecticidul in 200 de mililitrii de apa, asa cum reiese din imaginea de mai sus. 
Otrava de muste Quick Bayt
3. Amesteca solutia pana cand aceasta se omogenizeaza. Culoarea produsului trebuie sa fie alba.
Insecticid Quick Bayt4. Aplica produsul prin pensulare, in toate locurile frecventate de muste. Produsul are avantajul ca nu lasa pete de culoare pe pereti. De asemenea, dupa aplicare, la 7-10 zile, acesta se poate reactiva prin stropirea cu apa. 




Aplicarea Quick Bayt cu pulverizatorul

Otrava de muste Quick Bayt se poate aplica si cu pulverizatorul, urmand acelasi plan si scheme ca cele descrise mai sus. La aplicarea cu pulverizatorul, 20 de grame de Quick Bayt se va dizolva tot in 200 ml apa, solutia fiind suficienta pentru tratarea unei suprafete de 15-20 metrii patrati. 

Ca mod de preparare, ne putem ghida dupa urmatoarea schema: 
Aplicarea Quick BaytOtrava de muste Quick BaytAplicarea otravei Quick Bayt

Asadar, indiferent de modul de aplicare ales, sezonul cald va fi unul fara muste, iar confortul asigurat dumneavoastra si apropiatilor dumneavoastra va merita deranjul aplicarii insecticidului. 

Pentru o imagine cat mai clara asupra produsului, puteti viziona si filmul postat pe canalul de youtube al SemintePlante.ro


Pentru achizitionare si detalii de pret acceseaza: Insecticid Quick Bayt

Lasa un comentariu
lasa un raspuns
Pentru a posta un comentariu este necesar sa va logati in contul de client, puteti de asemenea sa folositi contul de facebook pentru autentificare.

Meniu

Setari

Mai multe produse.
Nici un produs gasit.

Creati un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare