Meniu
Setari Cautare
0
Cos
Mai multe produse.
Nici un produs gasit.
Welcome
Categorii de blog
Cauta in blog
Ultimele comentarii

Pasi simpli pentru plantarea semintelor in ghiveci

Postat pe6 Ani in urma 15325

Un ghiveci normal sau o jardiniera pot fi cele mai usoare si ieftine variante pentru a incepe sa cresti seminte pentru gradina sau balcon. Daca vrei sa ai rezultate rapide si sa fii eficient tine cont de urmatorii pasi.

1. Vezi cand se planteaza semintele pe care le-ai ales. In functie de clima precum si de specie, timpul pentru plantare poate varia, verifica ambalajul pentru mai multe detalii.

2. Umple ghiveciul cu pamant. Tine sita deasupra si cerne pamanantul pentru a elimina pietrele sau alte obiecte, opreste-te cand mai ai un centimetru pana a fi complet plina. Apasa cu mainile sau cu un carton pentru a intari solul.

3. Uda solul cu o stropitoare, treci de maxim patru ori cu stropitoarea pe deasupra, nu trebuie sa te opresti, miscarile stanga – dreapta te ajuta sa uzi uniform suprafata

4. Seamana semintele. Pune cateva seminte in palma si imprastie-le pe toata suprafata, lasand o distanta intre ele.

5. Acopera semintele cu un strat de pamant, acest lucru tine si de planta pe care ai ales-o, dar marea majoritate au nevoie de un strat subtire, citeste ambalajul.

6. Preseaza din nou pamantul peste seminte, pune un semn cu data aproximativa la care vor rasari, numele plantei si lasa-o sa creasca conform instructiunilor de pe ambalaj.

Lasa un comentariu
lasa un raspuns
Pentru a posta un comentariu este necesar sa va logati in contul de client, puteti de asemenea sa folositi contul de facebook pentru autentificare.

Meniu

Setari

Mai multe produse.
Nici un produs gasit.

Creati un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare