Meniu
Setari Cautare
0
Cos
Mai multe produse.
Nici un produs gasit.
Welcome
Categorii de blog
Cauta in blog
Ultimele comentarii

Adio Nickerson si Hazera Genetics! Se lanseaza Hazera Seeds

Postat pe6 Ani in urma 1875

Seminte de legume HazeraO noua mutare de marketing are loc in aceasta perioada pe piata semintelor profesionale de legume. Companiile Nickerson Zwaan (Olanda) si Hazera Genetics (Israel), companii care lucrau deja de ceva vreme impreuna, atat in planul producerii hibrizilor cat si in planul vanzarii acestora si integrarii in piete noi, vor schimba ambalajele, lansand un brand nou - Hazera Seeds. 

Practic, in anul 2008, compania israeliana Hazera Genetics si compania olandeza Nickerson Zwaan, au fost unite de catre compania Limagrain, companie care deja detinea ambele branduri. Din 2008 si pana in prezent, semintele de legume au fost vandute, indifierent de producator, sub numele de care apartinea fiecare varietate in parte. Asadar, semintele de vinete Aragon F1 erau vandute in vechile pachete cu logo-ul Hazera Genetics, si ambalaj verde cu grena-caramiziu, iar semintele de varza Bourbon F1 erau vandute in plicurile clasice, cu logo-ul Nickerson Zwaan, de culoare galbena cu verde. 

Mai nou, incepand cu sezonul 2014 - 2015, noile pachete de seminte, vor venit toate, indiferent daca provin de la Hazera sau Nickerson, sub brandul Hazera Seeds, cu un nou model de plic si un nou logo. 

Hazera si Nickerson isi schimba numele

Directorul companiei a precizat ca doar numele si ambalajul se va schimba, samanta ramanand aceeasi, companiile pastrand aceleasi centre de productie, aceeasi organigrama, aceleasi politici de vanzari si, bineinteles, aceeasi calitate. 

Noile plicuri, care probabil vor ajunge pe piata din Romania dupa terminarea loturilor vechi, vor arata exact ca in imaginea de mai jos: 

Model plic seminte de legume

Astfel, indiferent de ce hibrizi sau soiuri foloseati inainte de la firmele mentionate in aceasta postare, va garantam aceeasi calitate, doar cu un alt ambalaj si un alt logo. In Romania, deja plicurile de la Hazera si Nickerson, vin insotite de un sticker, care informeaza fermierul de noul brand. 

Seminte de la Hazera si Nickerson

 

Lasa un comentariu
lasa un raspuns
Pentru a posta un comentariu este necesar sa va logati in contul de client, puteti de asemenea sa folositi contul de facebook pentru autentificare.

Meniu

Setari

Mai multe produse.
Nici un produs gasit.

Creati un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare