Meniu
Setari Cautare
0
Cos
Mai multe produse.
Nici un produs gasit.
Welcome
Categorii de blog
Cauta in blog
Ultimele comentarii

Monterosa F1 - un nou concept de tomate speciale Fito Semillas

Postat pe6 Ani in urma 12134

Tomata Monterosa F1 isi are originea din soiuri din zona Marii Mediterane, folosindu-se in programul de hibridare genetica din zona Spaniei si Italiei. Unul din parintii acestei tomate este rosia Costoluto Genovese, rosie foarte costata, aspect mostenit si de rosia Monterosa F1.


Fructul acesteia este roz, cu caracteristicile de gust ale tomatelor cu fruct roz (foarte dulci, usor acidulate) iar greutatea medie a acestuia este de 220 - 240 de grame. Forma costata, asimetrica ne duce cu gandul la rosiile standard, de gradina. 

Monterosa F1 este deja un proiect de marketing de succes, vanzandu-se deja in marile magazine sub numele de "Tomate Monterosa F1" si cu logo-ul Monterosa imprimat pe un sticker si lipit pe tomate.

Monterosa F1 hibrid profesional de tomate


Tomatele Monterosa F1 nu au o viata de raft foarte lunga, insa compenseaza prin calitatile gustative. Cu toate astea, dupa culegere se pot pastra aproximativ 1 saptamana, perioada in care, conform spuselor producatorului - Fito Semillas - tomata isi pastreaza toate calitatile fizice si nutritionale. 
Pentru producatori se recomanda a nu se pastra tomatele Monterosa F1 la lumina directa a soarelui, acest fapt putand produce daune importante cojii.

Tomate Monterosa F1


Semintele de tomate Monterosa F1 sunt disponibile pe site-ul SemintePlante.ro, la ambalaj de 250 de seminte, pentru mai multe detalii despre produs si pret, accesati: Seminte de tomate Monterosa F1

Lasa un comentariu
lasa un raspuns
Pentru a posta un comentariu este necesar sa va logati in contul de client, puteti de asemenea sa folositi contul de facebook pentru autentificare.

Meniu

Setari

Mai multe produse.
Nici un produs gasit.

Creati un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare