Meniu
Setari Cautare
0
Cos
Mai multe produse.
Nici un produs gasit.
Welcome
Categorii de blog
Cauta in blog
Ultimele comentarii

Tomatele Roz - un produs din ce in ce mai cerut

Postat pe6 Ani in urma 15135

Tomatele cu fruct roz incep au devenit din ce in ce mai populare in ultimul timp, existand o cerere crescuta din partea consumatorilor pentru acest produs, datorita gustului mai dulce / acidulat. 

Urmand acest trend, companiile producatoare de seminte de legume, au dezvoltat o serie de hibrizi de tomate cu fructe de culoare roz, urmand sa prezentam selectia in acest articol.

Tomatele cu fruct roz sunt originare din Asia (unde sunt de altfel si foarte populare) la care culoare roz este data de absenta unui flavonoid ce da culoarea galbena (flavonoid ce altfel se gaseste in rosiile standard, cu fruct rosu). 
Flavonoidele sunt niste compusi vegetali care coloreaza plantele in diferite nuante. Se spune ca tomatele cu fruct roz sunt rezultatul incrucisarii tomatelor standard (Solanum lycopersicum) cu o specie salbatica din acelasi gen (Solanum chmielewskii). 


Seminte de tomate roz din gama Nunhems

Nunhems introduce in acest an primul ei hibrid de tomate roz din Romania, hibrid recomandat de altfel si de SemintePlante.ro pentru clientii ce doresc a cultiva seminte de tomate roz in sezonul 2017. 

Gryphon F1 este foarte flexibil, incadrandu-se excelent pe ciclu lung de productie, oferind fructe de o foarte buna calitate, mari (peste 200 de grame) cu internodii scurte, ce poate lega excelent chiar si in conditii de temperaturi foarte crescute. Pe langa asta, tomatele roz Gryphon F1 prezinta si un pachet atractiv de rezistente la boli.

Seminte de tomate roz

Seminte de tomate roz - Sakata

Compania Sakata este printre pionierii varietatilor de tomate cu fruct roz in Romania, lucru relativ logic avand in vedere oringinea asiatica a acestei companii. 

Printre hibrizii de seminte de tomate roz distribuiti de SemintePlante.ro din gama Sakata, mentionam: Fuji Pink F1, Pink Impresion F1, Pink Pioneer F1 si Pink Rise F1


Tomate roz Fuji Pink       Tomate roz Pink Impression F1       Seminte de tomate cu fruct roz         Seminte de tomate Pink Rise
Fuji Pink F1 - Detalii        Pink Impresion F1 - Detalii   Tomate Pink Pioneer F1 - Detalii   Pink Rise F1 - Detalii


Seminte de tomate roz din gama Fito Semillas

Compania Fito Semillas (Spania - Barcelona) a introdus recent pe piata din Romania o tomata ce deja se bucura de un real succes in toata Europa, vanzandu-se chiar si in magazine cu numele hibridului - Monterosa F1. 

Varietatea Monterosa F1 este o tomata cu fruct roz, foarte foarte costata (obtinuta din incrucisari a unei varietati roz, cu o varietate italiana Costoluto Genovese). Mai multe detalii despre produs gasiti dand click pe poza de mai jos. 

Tomate Roz Speciale

Monterosa F1 - Detalii



Seminte de tomate roz din gama Clause

Firma Clause are deja 2 hibrizi de seminte de tomate, cel putin unul din ei foarte cunoscut pe piata din Romania - Aphen F1. Cel de-al doilea este Fenda F1. Mai multe detalii despre acestia obtineti dand click pe pozele de mai jos. 


Seminte de tomate Aphen F1Seminte de tomate Fenda

Aphen F1 - Detalii            Fenda F1 - Detalii 

Seminte de tomate roz - Hazera

Hazera Genetics este pozitionata foarte bine pe piata din Romania, pe nisa tomatelor cu fruct roz, cu tomata HTP 11 F1. Hibridul a prins excelent piata inca de la aparitie, oferind si avantajul a celor doua ambalaje (la 500 de seminte si la 50 de seminte) majoritatea fermierilor testand initial varietatea pe o suprafata mica. Rosia cu fruct roz HTP 11 F1 s-a dovedit un real succes, prezentan o planta foarte flexibila, usor de crescut, ce produce fructe mari, de peste 230 de grame, oferind o culoare roz, relativ uniforma. 

Mai multe detalii despre tomatele HTP 11 F1 obtineti dand click pe poza de mai jos.

Seminte de rosii HTP 11 F1
HTP 11 F1 - Detalii

Seminte de tomate roz, gama Vilmorin

VP1 F1 este varietatea propusa de Vilmorin, varietate ce este foarte populara in tarile din jurul Romaniei (ex: Bulgaria, Turcia). Hibridul se preteaza a fi cultivat pe cicluri scurte de productie, oferind o vigoare medie, dar si o timpurietate excelenta, avand capacitatea de lega productii bune, in timp relativ scurt. 
Mai multe detalii despre acest hibrid gasiti accesand poza de mai jos.

Seminte de rosii VP1 F1
VP1- F1 - Detalii


Seminte de tomate cu fruct roz - Rijk Zwaan

Rijk Zwaan are in gama, in Romania, o varietate excelenta de tomata cu fruct roz - Esmira F1. Hibridul are capacitatea de a produce rosii mari, uniform colorate, excelente la gust, cu un aspect comercial de nota 10. 

Mai multe detalii gasiti accesand link-ul de mai jos. 
Seminte de tomate Esmira F1

Seminte de tomate roz din gama Yuksel

Pink Rock F1 este varietatea foarte populara in Romania, clasandu-se si in vanzari pe locul al doilea. Hibridul produce rosii cu fruct roz, foarte gustoase, extratimpurii, care nu crapa. 


Indiferent de alegerea facuta, SemintePlante.ro va doreste succes si o recolta cat mai bogata. 

PRODUSE RECOMANDATE
Seminte de tomate VP 1, 250 seminte Seminte de tomate VP 1, 250 seminte
255,00 lei (inclusiv TVA)
VP 1 este un hibrid extra-timpuriu profesional de tomate din gama Vilmorin, pentru cicluri scurte de productie, producand tomate de culoare roz.
Seminte de tomate roz Dimerosa F1 (500 seminte) Seminte de tomate roz Dimerosa F1 (500 seminte)
217,00 lei (inclusiv TVA)
Dimerosa F1 este un hibrid de tomate roz ce prezinta crestere nedeterminata si fructe ferme si foarte gustoase si o buna rezistenta la crapare. Hibridul are un gust excelent si se preteaza cultivarii in solarii si camp.
Seminte de tomate Gryphon F1, 500 seminte Seminte de tomate Gryphon F1, 500 seminte
125,35 lei (inclusiv TVA)
Gryphon F1 este un hibrid de tomate timpuriu, cu crestere nedeterminata, din gama Nunhems, ce produce rosii mari, de culoare roz, de foarte buna calitate.

Stoc epuizat

Vezi mai mult
Seminte de tomate Pink Wonder F1, 250 seminte Seminte de tomate Pink Wonder F1, 250 seminte
136,25 lei (inclusiv TVA)
Pink Wonder F1 este un hibrid nou de tomate roz, ce se remarca prin gustul deosebit al fructelor si productivitatea sa.
Seminte de tomate Aphen F1(roz), 250 seminte Seminte de tomate Aphen F1(roz), 250 seminte
214,73 lei (inclusiv TVA)
Aphen F1 esvte un hibrid de tomate roz, timpuriu, de la Clause, cu crestere nedeterminata.
Seminte de tomate Honey Moon F1, 250 seminte Seminte de tomate Honey Moon F1, 250 seminte
212,55 lei (inclusiv TVA)
Honey Moon F1 este un hibrid de tomate roz, fructe mari, aproximativ 250 - 300 de grame, gust deosebit specific tomatelor roz.
Lasa un comentariu
lasa un raspuns
Pentru a posta un comentariu este necesar sa va logati in contul de client, puteti de asemenea sa folositi contul de facebook pentru autentificare.

Meniu

Setari

Mai multe produse.
Nici un produs gasit.

Creati un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare