Meniu
Setari Cautare
0
Cos
Mai multe produse.
Nici un produs gasit.
Welcome
Categorii de blog
Cauta in blog
Ultimele comentarii

Pregateste-te de iarna! Unelte de deszapezire Fiskars SnowXpert

Postat pe6 Ani in urma 1821

Lopeti deszapezire Fiskars, impingatoare pentru zapada

Unelte deszapezire Fiskars

Se apropie iarna si, pentru ca sa nu va prinda nepregatiti, SemintePlante.ro si-a actualizat oferta pentru acest sezon, largind gama de produse distribuite cu lopetile si impingatoarele de zapada Fiskars SnowXpert. Uneltele sunt varful de lance Fiskars, tehnologia noua, SnowXpert, introducand un nou standard de rezistenta pentru acestea, posibilitatea de rupere fiind foarte redusa.

Tehnologia SnowXpert

Tehnologia SnowXpert este un nou standard de calitate introdus uneltelor pentru zapada Fiskars, ce face ruperea acestora aproape imposibila.
Tehnologia presupune ranforsarea lamei uneltelor, fie ele lopeti sau impingatoare, cu o tija metalica in interior, facand ca aceste unelte sa dureze de pana la de 3 ori mai mult fata de uneltele standard pentru deszapezire.
Materialele sunt de cea mai buna calitate, cu cozi din aluminiu si manere din plastic, materiale cu care Fiskars ne-a obisnuit de-a lungul vremii. 
Foarte atractiv este si design-ul acestor unelte, odata cu tehnologia SnowXpert, Fiskars a introdus uneltele albe in gama de produse, ce se incadreaza perfect in peisajul alb de iarna. 
Asadar, orice ai avea nevoie, o lopata de zapada, un impingator sau o sanie de curatat, SemintePlante.ro iti vine in intampinare cu o serie de oferte de luat in calcul.

1. Lopata pentru zapada SnowXpert

Lopata pentru zapada Fiskars SnowXpertLopata pentru zapada Fiskars SnowXpert prezinta un design nou, deosebit si se axeaza pe durabilitate (tehnologia SnowXpert), dar si pe confort si usurinta la utilizare, cantarind numai 1,4 kilograme si avand o lungime de 1310 milimetrii. Lopetile pentru zapada FiskarsSnow Xpert sunt disponibile la Seminteplante.ro, in doua variante de ambalare, albe si negre.

Clientii SemintePlante.ro pot achizitiona lopata pentru zapada Fiskars SnowXpert la un pret foarte avantajos, de 140 RON/bucata, beneficiind pe baza facturii fiscale si de 2 ani garantie.




2. Impingator pentru zapada Fiskars SnowXpert



Fie ca vrei sa dezapezesti aleea din curte sau locul din fata garajului, fie ca ai parcarea de la firma plina de zapada, impingatoarele de zapada Fiskars SnowXpert sunt cele mai bune unelte pentru tine. 
Materialele sunt foarte bune calitativ, fiind cele mentionate in descrierea lopetilor de mai sus impingerea realizandu-se cu foarte mare usurinta.
Impingatorul se poate folosi atat de femei, cat si de barbati, cantarind numai 1,7 kilograme si masurand 1,5 metrii.
Impingator pentru zapada FiskarsSnowXpertImpingator pentru zapada tip sanie Fiskars SnowXpert





















Pe SemintePlante.ro, la unelte de deszapezire, puteti gasi si impingatoare de zapada tip sanie, ca cel din imaginea din dreapta.

 

3. Lopata pentru masina Fiskars SnowLight



Lopata pentru masina SnowLight este cadoul ideal pentru orice sofer, fiind utila atat in situatiile de inzapezire, cat si in cele de impotmolire. Avantajele principale ale acestei lopeti sunt date de utilitatea ei, usurinta la depozitare, incapand lejer in portbagajul oricarei masini (715 milimetrii lungime) si fiind foarte usor de folosit, cantarind numai 750 de grame. 

Lopata pentru masina Fiskars SnowLight se caracterizeaza printr-o foarte buna rezistenta, fiind confectionata integral din aluminiu dur, cu maner din poliramida armata.

Lopata pentru masina Fiskars SnowLight

Lopata pentru zapada Fiskars SnowLight se poate achizitiona de la SemintePlante.ro la pretul de 94 RON.


Asadar, oferta de iarna este gata postata si, in caz de nu doriti sa va surprinda iarna, verificati oferta si poate ceva va fixeaza. Lopetile sunt deja in depozitul SemintePlante.ro, livrarea facandu-se in cel mai scurt timp posibil, direct din stoc.
Lopeti pentru zapada Fiskars

Lasa un comentariu
lasa un raspuns
Pentru a posta un comentariu este necesar sa va logati in contul de client, puteti de asemenea sa folositi contul de facebook pentru autentificare.

Meniu

Setari

Mai multe produse.
Nici un produs gasit.

Creati un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare