Meniu
Setari Cautare
0
Cos
Mai multe produse.
Nici un produs gasit.
Welcome
Categorii de blog
Cauta in blog
Ultimele comentarii

Noutati din gama Nunhems

Postat pe6 Ani in urma 1715

Pentru sezonul 2017 - 2018 compania Nunhems a introdus o serie de hibrizi ce doresc a veni in completarea gamei existente de produse. Se completeaza asadar gama Nunhems la tomate, pepene verde, pepene galben, ardei iute, ridichii dar si la salata, unde s-a introdus varianta de salata Mafalda drajata. 



Seminte de pepene verde din gama Nunhems

Pentru urmatorul sezon, Nunhems pune pe piata 3 noi hibrizi de pepene, testati si de echipa SemintePlante (Ceres Union SRL). 

1. Pepene verde Victoria (Perry)

Victoria F1
este un hibrid extratimpuriu ce exceleaza prin calitatatea miezului si numar foarte redus de seminte in pulpa. Introdus initial ca Victoria F1 hibridul va suferi o schimbare de nume in viitorul apropiat, noul nume dat de catre producator este Perry F1. 

Vitoria F1 (Perry F1)
se caracterizeaza prin timpurietate foarte buna. Testat de noi, acesta a reusit sa se coaca cu cateva zile mai devreme decat un hibrid pe tip Sugar Baby asa ca vom stabili ca valoare a timpurietatii perioada de 70 - 75 de zile (pentru cultura nealtoita). 

Seminte de pepene Victoria F1Pepene verde Victoria F1

Vigoarea plantei este buna iar fructele au miezul rosu aprins si gust excelent. Coaja este usor mai deschisa decat la un pepene pe tip crimson standard si acest lucru ii confera o mai buna rezistenta la arsurile solare. 

Hibridul s-a remarcat pozitiv si prin asezarea fructelor pe planta. Asa cum reiese si din poza de mai sus, a fost un numar foarte mare de fructe legate pe planta. 

Pentru mai multe detalii despre hibridul de pepene verde victoria, click pe link-ul sau pe imaginea de mai jos: 

Seminte de pepene Victoria F1

Seminte de pepene Victoria F1

2. Pepene verde Poyraz F1


Poyraz F1
este hibridul propus ca solutie pentru productiile din luna august (in cazul culturilor fara tunel). Poyraz F1 este hibridul ce poate oferi o productie de calitate pe o perioada indelungata de timp. 

Fructele hibridului Poyraz F1 sunt de marime medie 8 - 10 kg in cazul culturilor nealtoite si 9 - 12 kg la cultura altoita. Pepenele Poyraz f1 s-a remarcat in cultura de test prin capacitatea mare de productie, concentrata in luna august, la cultura altoita pe dovleac. 

Asezarea fructelor pe planta a fost excelenta iar foliajul a reusit sa acopere perfect. 

Pepene verde Poyraz

Mai sus putem observa pepenii Poyraz pregatiti de livrare.

Pentru mai multe detalii despre hibridul de pepene verde Poyraz F1, click mai jos: 

Seminte de pepene Poyraz

Seminte pepene verde Poyraz F1

Seminte de pepene galben propus de Nunhems

In categoria pepenilor galbeni propunem pentru sezonul 2018 hibridul de pepene Carriere. Acesta a fost la vanzare si sezonul trecut si este unul din hibrizii de la care am primit feedback favorabil de la toti producatorii. 

Clientii apreciaza fermitatea pepenilor Carriere si capacitatea acestora de pastrare. Gustul este excelent iar marimea perfecta: 3-4 kg. 

Vezi detaliile si pretul mai jos:

Seminte de pepene galben Carriere

Seminte Pepene galben Cariere F1

Seminte de tomate din gama Nunhems

1. Tomatele Tamesis F1


Hibridul de tomate Tamesis F1 prezinta crestere determinata si legare excelenta chiar si in conditii de caldura excesiva. Fructele sunt mari, de peste 200 de grame si foarte uniforme. 

Seminte de tomate Tamesis

Rosiile Tamesis F1 prezinta toleranta la Virusul petelor de bronz (TSWV).


2. Tomate Country Taste F1

Hibridul Country Taste F1 a fost vandut initial de SemintePlante.ro la pachete micro din Marea Britanie. Country Taste F1 este un produs original Nunhems si, asa cum ii spune si numele, se caracterizeaza printr-un gust deosebit, excelent, similar cu rosia de gradina. 

Seminte de tomate Country Taste

Tomatele Country Taste F1 sunt tomate pe tip Beef, cu fructe carnoase si cu grautati de peste 250 de grame ce pot ajunge chiar si la 400 de grame. Forma rosiei este usor costata. 

Hibridul de tomate Country Taste F1 cu siguranta va deveni alegerea producatorilor ce doresc sa ofere rosii de foarte buna calitate pe raftul lor de vanzare.

Pentru mai multe detalii despre hibrid, click pe poza de mai jos:

Seminte de tomate Country Taste

Seminte de tomate Country Taste F1

3. Seminte de tomate roz de la Nunhems


Pe langa hibridul cu fructe roz introdus anul trecut - Gryphon F1 - Nunhems introduce anul acesta si hibridul Pink Wonder F1. 

Hibrizii cu fruct roz au un gust mult mai pronuntat, fiind mult mai gustosi. 

Avand cele doua variante de tomate de mai sus, compania Nunhems se stabilizeaza cu 2 produse pe acelasi tip ce tintesc consumatori diferiti. Astfel, clientii ce urmaresc o mare rezistenta la boli, dar si o viata de raft mai lunga, cu rosii care nu se inmoaie repede dar nici nu crapa pe planta (in general clientii ce vand tomatele en-gross) vor fi tentati sa aleaga hibridul Gryphon F1. 

Pentru clientii la care gustul este important, atunci alegerea cea mai buna pentru taraba trebuie sa fie hibridul Pink Wonder F1. Acesta se caracterizeaza prin culoare uniforma (roz, fara variatii) si ciorchini de 4 fructe ce cantaresc 250 - 300 de grame.


Seminte de tomate Pink Wonder

Alte noutati introduse de Nunhems pentru sezonul 2018

Seminte de ardei FiyakaPrintre ceilalti hibrizi de legume introdusi de Nunhems pentru sezonul 2018, enumeram: 

1. Ardeiul bulgaresc Fiyaka F1


Este un hibrid de arde bulgaresc ce nu iute deloc. Aspectul este relativ similar cu al ardeilor de tip Chorbadjiski. Hibridul fructifica constant, avand o capacitate excelenta de productie.

Fructele au o lungime de 22 - 26 cm. 


2. Seminte de salata Mafalda (5000 de semite drajate)

Mafalda este o varietate de salata deja cunoscuta in piata, dar, odata cu aparitia tendintelor de folosire a semintelor de salata drajata, Nunhems in troduce varietatea Mafalda cu seminte drajate.

Salata Mafalda este flexibila, pretandu-se a fi cultivata in intervalul toamna - iarna-primavara.

3. Ridichii Solaris F1 

Ridichiile Solaris F1 sunt o varietate de ridicii foarte timpurii, cu bulb foarte mare, ce nu crapa. 

Lasa un comentariu
lasa un raspuns
Pentru a posta un comentariu este necesar sa va logati in contul de client, puteti de asemenea sa folositi contul de facebook pentru autentificare.

Meniu

Setari

Mai multe produse.
Nici un produs gasit.

Creati un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare