Meniu
Setari Cautare
0
Cos
Mai multe produse.
Nici un produs gasit.

Aboneaza-te la
NEWSLETTER

Producatori

Seminte de gazon

Seminte profesionale de gazon, pentru amenajarea curtilor, parcurilor, spatiilor verzi, etc. Profita de amestecurile de gazon de cea mai buna calitate, din game de renume. 

Varietatile noastre de gazon se preteaza traficului intens si au rezistenta atat la expuneri la umbra, cat si la lumina puternica. Alege semintele de gazon pretabile peluzei tale. 

Citeste mai multArata mai putin
Filtreaza
Seminte de gazon profesional Dark Green Seminte de gazon profesional Dark Green
49,25 lei (inclusiv TVA)
Gazonul Dark Green Majestic este un gazon profesional din gama Kiepenkerl, un amestec ce germineaza rapid si ofera o peluza de culoare verde inchis, asa cum ii spune si numele. Amestecul Dark Green este destinat...
Seminte de gazon Dark Green la sac Seminte de gazon Dark Green la sac
383,00 lei (inclusiv TVA)
Gazonul Dark Green Majestic este un gazon profesional din gama Kiepenkerl, un amestec ce germineaza rapid si ofera o peluza de culoare verde inchis, asa cum ii spune si numele. Amestecul Dark Green este destinat...
Seminte de gazon seceta Sunny Green Seminte de gazon seceta Sunny Green
49,25 lei (inclusiv TVA)
Sunny Green este un amestec de gazon Profi-Line, din seria Majestic Kiepenkerl, destinat semanarii in zonele insorite, zone care se usuca mai repede. Gazonul Sunny Green are avantajul de a-si pastra culoarea verde...
Seminte de gazon profi Sunny Green Seminte de gazon profi Sunny Green
370,00 lei (inclusiv TVA)
Sunny Green este un amestec de gazon Profi-Line, din seria Majestic Kiepenkerl, destinat semanarii in zonele insorite, zone care se usuca mai repede. Gazonul Sunny Green are avantajul de a-si pastra culoarea verde...
Seminte trifoi alb pitic Seminte trifoi alb pitic
34,50 lei (inclusiv TVA)
Varietate de trifoi alb pitic (Nano), produsa de Flortis, ideala pentru infiintarea peluzelor, avand o talie joasa, fiind trifoi alb selectionat numai din specii gazonabile.
Seminte de Gazon Sport si Teren de Joaca, 4 kg Seminte de Gazon Sport si Teren de Joaca, 4 kg
162,00 lei (inclusiv TVA)
Gazonul Sport si Teren de joaca este destinat infiintarii peluzelor de gazon care au nevoie de toleranta la trafic intens. Se preteaza excelent pentru terenuri de joaca si de sport sau peluze pe care se calca constant. 
Seminte de gazon de toamna si reinsamantare Seminte de gazon de toamna si reinsamantare
33,00 lei (inclusiv TVA)
Gazonul de toamna si reinsamantare rece este destinat infiintarii peluzelor in vara si toamna, pretandu-se chiar si pentru semanarile tarzii datorita selectiei de specii care germineaza rapid chiar si in conditii de...
Gazon Regenerare, 1 kg Gazon Regenerare, 1 kg
34,00 lei (inclusiv TVA)
Gazonul de regenerare este amestecul ideal care repara zonele deteriorate si golurilor peluzei, se preteaza si pentru semanarile tarzii datorita speciilor de lolium care germineaza foarte rapid.
Seminte de Gazon Regenerare, 10 kg Seminte de Gazon Regenerare, 10 kg
275,00 lei (inclusiv TVA)
Gazonul de regenerare este amestecul ideal care repara zonele deteriorate si golurilor peluzei, se preteaza si pentru semanarile tarzii datorita speciilor de lolium care germineaza foarte rapid.
Gazon de umbra, Kiepenkerl, 1 kg Gazon de umbra, Kiepenkerl, 1 kg
40,50 lei (inclusiv TVA)
Gazonul de umbra, Kiepenkerl reprezinta alegerea ideala daca doriti sa infiintati o peluza in zonele partial umbrite, asigurand o crestere uniforma pe toata suprafata terenului care urmeaza a fi acoperit.
Seminte de Gazon de umbra, Kiepenkerl, 10 kg Seminte de Gazon de umbra, Kiepenkerl, 10 kg
325,00 lei (inclusiv TVA)
Gazonul de umbra, Kiepenkerl reprezinta alegerea ideala daca doriti sa infiintati o peluza in zonele partial umbrite, asigurand o crestere uniforma pe toata suprafata terenului care urmeaza a fi acoperit.
Gazon pentru insamantari timpurii, 1 kg Gazon pentru insamantari timpurii, 1 kg
34,00 lei (inclusiv TVA)
Gazonul pentru insamantari timpurii este un amestec de specii care germineaza rapid, chiar si in conditii nefavorabile.
Gazon profi complet pentru reinsamantare, 1 kg Gazon profi complet pentru reinsamantare, 1 kg
43,00 lei (inclusiv TVA)
Gazonul Complet pentru reinsamantare, profi, din gama Kiepenkerl, este destinat atat semanarilor peste un gazon vechi, cu goluri sau neingrijit, cat si semanarilor pentru formarea unei noi peluze. 
Gazon profi complet pentru reinsamantare, 4 kg Gazon profi complet pentru reinsamantare, 4 kg
158,00 lei (inclusiv TVA)
Gazonul Complet pentru Reinsamantare, profi, din gama Kiepenkerl, este destinat atat semanarilor peste un gazon vechi, cu goluri sau neingrijit, cat si semanarilor pentru formarea unei noi peluze. 
Gazon Profi Comfort Robo, 1 kg Gazon Profi Comfort Robo, 1 kg
47,00 lei (inclusiv TVA)
Gazonul profi Comfort Robo din gama Kiepenkerl este dezvoltat pentru cerintele tehnologiei moderne de tuns, la intervale scurte de timp. Acest amestec este de asemenea, foarte rezistent si are culoarea verde deschis.
Gazon Silver, 10 kg Gazon Silver, 10 kg
327,50 lei (inclusiv TVA)
Gazonul Silber din gama Kiepenkerl reprezinta piesa de rezistenta pentru orice gradina ingrijita. Acest amestec cu o rezistenta sporita la calcare si stres este destinat amenajarii spatiilor publice, curtilor si a...
Seminte de trifoi alb Nanissimo, 500 grame Seminte de trifoi alb Nanissimo, 500 grame
55,00 lei (inclusiv TVA)
Trifoi alb pitic, pe tip Nanissimo, cu talie mai mica decat a trifoiului normal si frunza de doua ori mai mica. 
Seminte de trifoi alb Nano, 500 grame Seminte de trifoi alb Nano, 500 grame
38,00 lei (inclusiv TVA)
Varietate de trifoi alb pitic, pe tip Nano, destinat infiintarii peluzelor si zonelor ce se doresc a fi verzi tot timpul, fara a interveni foarte mult pentru fertilizare, tundere si ingrijire. 
Dichondra repens pentru peluze (250 grame) Dichondra repens pentru peluze (250 grame)
33,00 lei (inclusiv TVA)
Dichondra repens este o planta perena destinata a fi folosita in zonele foarte uscate, ce nu beneficiaza de udari sau intretinere continua. Planta poate fi considerata, asadar, un "substitut" pentru gazon insa este...
Seminte de Gazon de umbra Pegasus, sac 10 kg Seminte de Gazon de umbra Pegasus, sac 10 kg
236,00 lei (inclusiv TVA)
Gazonul de Umbra din gama Pegasus (Kiepenkerl) este un amestec standard de gazon, destinat insamantarii zonelor umbrite sau partial umbrite. Gama Pegasus de seminte de gazon este caracterizata de un raport excelent...
Seminte gazon umbra Pegasus Seminte gazon umbra Pegasus
26,00 lei (inclusiv TVA)
Gazon de umbra din gama Pegasus este destinat infiintarii peluzelor in zonele in care, in anumite perioade ale zilei, apare si umbra. Acesta se dezvolta excelent si in zonele insorite.
Seminte gazon universal Seminte gazon universal
23,50 lei (inclusiv TVA)
Seminte de gazon Sport Universal amestec de gazon pentru orice peluze, ce inradacineaza rapid si tolereaza excelent conditiile de trafic intens. Este amestecul ideal pentru o curte in care se pot juca copii.   
Seminte de gazon Sport-Universal la sac de 10 kilograme Seminte de gazon Sport-Universal la sac de 10 kilograme
218,00 lei (inclusiv TVA)
Gazonul Sport-Universal din gama Pegasus este o selectie de seminte de diverse specii de iarba, destinata infiintarii peluzelor din curti, parcuri sau terenuri de joaca. Amestecul are o rezistenta deosebita la trafic...
Gazon Englezesc (1 kg) Gazon Englezesc (1 kg)
29,00 lei (inclusiv TVA)
Semintele de gazon Englezesc provind dintr-un amestec de ierburi foarte durabile destinate utilizatorilor ce doresc obtinerea unei peluze usor de intretinut, atata timp cat este irigata.
Gazon de soare (1 kg) Gazon de soare (1 kg)
29,00 lei (inclusiv TVA)
Gazonul prezentat este destinat, in special, insamantarii peluzelor expuse la soare. Amestecul este unul profesional, produs in Italia de firma Flortis. 
Gazon de umbra (1 kg) Gazon de umbra (1 kg)
29,00 lei (inclusiv TVA)
Gazonul de umbra din gama Flortis este un amestec destinat pentru infiintarea peluzelor de gazon din zonele umbrite.
Seminte de Gazon + Ingrasamant Starter 2in1 (1 kg) Seminte de Gazon + Ingrasamant Starter 2in1 (1 kg)
24,00 lei (inclusiv TVA)
Amestecul prezentat contine 70% seminte de gazon si 30% ingrasamant si este destinat infiintarii peluzelor in zone problematice cu sol slab fertil. Cutia de 1 kilogram este suficienta pentru 25 - 30 de metri patrati. 
Seminte gazon cu flori Seminte gazon cu flori
25,00 lei (inclusiv TVA)
Amestec de gazon cu flori pentru curti si peluze ambalat la cutie de 1 kg, ce acopera o suprafata de 35 de metrii patrati. In scurt timp, peluza va avea aspect de covor verde, presarat cu banutei de culoare alba.
Seminte Gazon Landscaper Pro - Finess - 10 kg Seminte Gazon Landscaper Pro - Finess - 10 kg
352,80 lei (inclusiv TVA)
Landscaper Pro - Finess este un amestec de seminte de cea mai buna calitate, oferind un gazon rezistent la seceta, cu aspect deosebit.
Seminte Gazon Landscaper Pro - Finess - 5 kg Seminte Gazon Landscaper Pro - Finess - 5 kg
200,30 lei (inclusiv TVA)
Landscaper Pro - Finess este un amestec de seminte de cea mai buna calitate, oferind un gazon rezistent la seceta, cu aspect deosebit. Landscaper Pro Finess este un gazon ornamental ideal.
Seminte Gazon Landscaper Pro - Performance - 10 kg Seminte Gazon Landscaper Pro - Performance - 10 kg
333,60 lei (inclusiv TVA)
Landscaper Pro Performance este un amestec de seminte de gazon destinat zonelor cu trafic intens, rezistent la calcarea frecventa de catre copii si animale.
Seminte Gazon Landscaper Pro - Performance - 5 kg Seminte Gazon Landscaper Pro - Performance - 5 kg
182,00 lei (inclusiv TVA)
Landscaper Pro Performance este un amestec de seminte de gazon destinat zonelor cu trafic intens, rezistent la calcarea frecventa de catre copii si animale.
Seminte Gazon Landscaper Pro - Soare si umbra - 10 kg Seminte Gazon Landscaper Pro - Soare si umbra - 10 kg
350,50 lei (inclusiv TVA)
Landscaper Pro - Soare si umbra este o varietate de gazon pretabila atat zonelor puternic insorite, cat si zonelor puternic umbrite.
Seminte Gazon Landscaper Pro - Soare si umbra - 5 kg Seminte Gazon Landscaper Pro - Soare si umbra - 5 kg
201,80 lei (inclusiv TVA)
Landscaper Pro - Soare si umbra este o varietate de gazon pretabila atat zonelor puternic insorite, cat si zonelor puternic umbrite.
Seminte Gazon Landscaper Pro - Supreme - 10 kg Seminte Gazon Landscaper Pro - Supreme - 10 kg
387,20 lei (inclusiv TVA)
Landscaper Pro Supreme este amestecul ideal de seminte de gazon pentru peluza dumneavoastra. Acest tip de gazon prezinta rezistente deosebite la stres, seceta si conditii de trafic intens.
Seminte de Gazon Universal (10 kg) Seminte de Gazon Universal (10 kg)
190,00 lei (inclusiv TVA)
Gazonul reprezintă piesa de rezistentă pentru orice grădină ingrijită. 1 kg de gazon acopera o suprafata de 35 m patrati.
Seminte de Gazon Universal (5 kg) Seminte de Gazon Universal (5 kg)
100,00 lei (inclusiv TVA)
Gazonul reprezintă piesa de rezistentă pentru orice grădină ingrijită. 1 kg de gazon acopera o suprafata de 35 m patrati.
Seminte de lolium Capri, 1 kg Seminte de lolium Capri, 1 kg
23,00 lei (inclusiv TVA)
Capri este o varietate de Lolium perenne / raigras peren, gazonabil (cu talie mica) ce se preteaza insamantarii zonelor de agrement, a pasunilor neintensive, a terenurilor cu destinatii multiple. 
Gazon pentru scarificare, 1 kg Gazon pentru scarificare, 1 kg
33,00 lei (inclusiv TVA)
Gazonul pentru scarificare din gama Kiepenkerl contine 50% gazon de insamantare de cea mai buna calitate si 50% ingrasamant organic ( NPK 7-4-1), care imbunatateste activitatea biologica a solului.
Seminte gazon de soare Seminte gazon de soare
NOU
98,68 lei (inclusiv TVA)
Gazon pentru spatiile insorite ambalat la cutie de 1 kilogram sau la sac de 5 kilograme, ce acopera o suprafata de 35 de metrii patrati.

Meniu

Setari

Mai multe produse.
Nici un produs gasit.

Creati un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare