Meniu
Setari Cautare
0
Cos
Mai multe produse.
Nici un produs gasit.
Welcome

Aboneaza-te la
NEWSLETTER

Producatori

Livrarea coletului comandat

Produsele comandate de dumneavoastra vor fi livrate in maxim 24-48 de ore de la confirmarea telefonica a comenzii. Exceptii de la aceasta regula sunt in sezonul de primavara (ianuarie - mai) cand termenele de livrare se pot prelungi, datorita volumelor mai mari. De asemenea, daca se specifica o alta data de livrare de catre cumparator, vom livra produsele la acea data. Produsele sunt ambalate pentru a nu suferi niciun fel de dauna in urma manevrari executate de terti.

Optiunea de alegere a curierului ne apartine noua, avand urmatoarele variante: Posta Romana-serviciul Priori Post, Fan Courier, Sameday sau Urgent Cargus. Alegerea curierului se face in functie de tarif, adresa, distanta sau greutatea coletului. De asemenea clientul poate ridica personal comanda din punctul nostru de lucru din Popesti-Leordeni, Ilfov. In acest caz transportul nu va mai fi tarifat.

Aplicatia calculeaza costul total de livrare si il afiseaza in procesul de efectuare al unei comenzi. Cu toate acestea, costurile pentru Fan Courier, Sameday sau Urgent Cargus sunt calculate doar in locatiile ce apartin ariei de acoperire a curierului. In cazul in care localitatea unde se doreste livrarea nu apartine ariei de acoperire a curierului, clientul va fi contactat si informat de mutare a livrarii pe Posta Romana - serviciul Priori Post

Livrarile sunt gratuite la comenzi de peste 500 de RON. In cazul produselor cu gabarit depasit, livrarile pot fi taxate. Pentru produsele cu greutati sau dimensiuni mari ( ex: role de folie, saci de turba, saci de ingrasaminte, etc.), tariful trebuie calculat si se stabileste in functie de produsele din comanda si de greutatea lor. Facem tot posibilul ca tariful sa fie cat mai redus.

Meniu

Setari

Mai multe produse.
Nici un produs gasit.

Creati un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare