Meniu
Setari Cautare
0
Cos
Mai multe produse.
Nici un produs gasit.
Welcome

CATEGORII PRODUSE

Aboneaza-te la
NEWSLETTER

Producatori

Despre noi

Magazinul virtual www.seminteplante.ro s-a infiintat in februarie 2009, fiind, la acel moment, printre primele magazine virtuale din Romania ce se ocupa cu comercializarea semintelor de legume si a accesoriilor de gradinarit.

Lansat initial doar ca magazin online, cu serviciu de livrari prin firmele de curierat si Posta Romana, SemintePlante.ro detine astazi si un showroom in Bucuresti, unde clientii pot vedea produsele si pot primi sfaturi cu privire la activitatile horticole. 

Societatea Ceres-Union SRL, cea care detine SemintePlante.ro, are sediul in Calarasi, jud. Calarasi, iar principalul obiect de activitate este comercializarea semintelor de legume.

Printre lucrurile cu care ne mandrim, realizate in ultimii ani: 

- Schimbarea constanta a platformei de comert electronic, pentru o experienta cat mai buna a utilizatorului pe site-ul nostru; 

- Imbunatatirea livrarilor si a termenelor de livrare: 80% din comenzi livrate in maxim 48 de ore; 

- Imbunatatirea modului de gestionare a comenzilor prin implementarea unui ERP si unei solutii de depozit tip WMS, astfel incat compozitia comenzilor sa fie cat mai putin afectata de greseala umana;

- Imbunatatirea capacitatii logistice (pana la mijlocul anului 2022 vom avea facilitati de depozitare de 900 mp);

- Obtinerea distributiei pentru diverse branduri: Kiepenkerl - Germania, Flortis - Italia, ETI - Marea Britanie, La Semiorto Sementi - Italia, Symbiagro - Italia, Bakker Brothers - Olanda, Dumona - Franta, Nongwoo Bio - Coreea, Vitaterra - Spania;

- Crearea unui blog interactiv ce urmareste sa comaseze toate informatiile necesare fermierilor si cultivatorilor amatori.

Ce si cum vindem?

In portofoliul nostru de produse includem seminte profesionale de legume de cea mai buna calitate, certificate. Comertul cu seminte profesionale se realizeaza in baza autorizatiei B0025900C si a atestatului privind comercializarea semintelor de legume nr. 2145/26.04.2017. Mai multe detalii despre autorizari, puteti gasi la rubrica "Distributie de seminte" de pe site.

Colaboram cu branduri de renume, recunoscute ca principalele producatoare de seminte si material saditor pe plan international, firme ce investesc enorm in tehnologia si cercetarea semintelor, acordand o mare atentie procesarii semintei. Printre calitatile ce recomanda semintele noastre, si mai ales acesti producatori putem enumera: semanarea mult mai usoara a acestor seminte; rasarirea uniforma; protectia mai eficienta impotriva ciupercilor si daunatorilor si o productie mult mai mare.

Includem in semintele noastre, atat seminte obisnuite (soiuri) cat si hibrizi de foarte buna calitate, performeri pe toate planurile.

Pe langa semintele profesionale, SemintePlante.ro distribuie si o gama de seminte pentru amatori (seminte hobby) atat pentru obtinerea de flori cat si de legume. 

La toate produsele mentionate mai sus, adaugam si solutii petru protectia plantelor, ingrasaminte si fertilizanti, folii, ghivece si alveole, sisteme de irigare prin picurare, etc. 

Incercam sa oferim solutii de calitate pentru dezvoltarea agricola in Romania prin semintele profesionale si materialele auxiliare oferite.

Consultanta de specialitate si portofoliu

Odata cu lansarea noului website SemintePlante.ro, am creat un blog interactiv unde dorim sa oferim cat mai multe informatii privind hibrizii distribuiti, tehnologiile de productie, planuri de tratamente si fertilizare, noutati de la marile companii, etc. 

De asemenea, in cazul aparitiei diverselor probleme in cultura, suntem dispusi sa ajutam la gasirea solutiilor. Ne puteti contacta prin formularul de contact disponibil pe site, formular in care se pot incarca si poze, pentru a putea intelege mai bine problema cu care va confruntati.

Raspunsul vine rapid pe mail sau telefonic, din partea inginerului nostru. 

Participam activ in producerea legumelor si florilor iar activitatea noastra nu se opreste dupa efectuarea vanzarii. Ne dorim sa ramanem aproape de producatori pe tot ciclu de productie si sa venim in ajutor cu tot ceea ce ne sta in putinta. Mai jos regasiti cateva lucrari (o mica parte din ele, partea ce a parut mai interesanta) la care contribuim activ. 

Pepeni verzi, galbeni si specialitati

Pozele realizate mai jos sunt din zona Gheorghe Doja (Ialomita) la Cooperativa Agricola Recolta Gheorghe Doja. Participam activ la producerea pepenilor si a specialitatilor, incluzand aici, pe langa pepenii verzi si galbeni, si pepeni fara seminte, pepeni verzi cu miez galben, minipepene. 

cultivarea pepenilor

Ceres Union furnizeaza in zona atat seminte de pepeni, cat si produse de protectia plantelor si fertilizanti, participand activ la alegerea tratamentelor. 

Salate - de tot felul

In judetul Ilfov avem un client ce s-a specializat pe salata, lucrand impreuna cu el pentru alegerea varietatilor ce urmeaza a fi cultivate, la elaborarea tratamentelor si a planurilor de fertilizare. Printre varietatile cultivate in ferma lui avem salata lollo rosa, salata lollo bionda, batavia, salata de capatana, iceberg, andive/cicoare de gradina (salata frisee), salata romana. Cultivarea se face tot timpul anului in solarii si in intervalul primavara - toamna pe camp. 

Salata de la SemintePlante.ro

Rosii cherry si specialitati

In judetul Ialomita avem o serie de cultivatori de rosii cherry cu care lucram pentru gasirea celor mai bune varietati - pentru elaborarea planurilor de fertilizare si pentru gasirea celor mai bune solutii de ambalare si pastrare post-recolta. 

tomate de la seminteplante

Ornamentale si Frezie

In judetul Ilfov avem un client cu care colaboram pe partea de fertilizare a Freziei. De asemenea, in mai multe locatii din tara, avem fermieri sau pasionati de cultura florilor incat suntem mereu gata sa analizam/ testam/ studiem diverse soiuri, tehnologii, moduri de cultivare. 

flori de la seminteplante

Dovleci ornamentali, dovleci placintari si dovleci de Halloween

Anul trecut am lucrat cu un fermier din judetul Calarasi pentru dovlecii ornamentali (tartacute) iar pentru dovlecii de Halloween deja colaboram cu ferme din Ialomita, Calarasi, Dambovita si Giurgiu. Am folosit soiurile Mini turban, Sweet Dumpling, Pear Bicolor, Angel Wings pentru ornamentali si hibrizii Racer, Runner, Mars, Onion, Goldspeck pentru Halloween.

Dovleci de la SemintePlante.ro

Adresa

Ceres-Union SRL

CUI: RO 18328125

Nr. Reg. Com: J51/63/2006

sediu social: str. Panduri, nr.5, bl. H6, Calarasi, jud. Calarasi, Romania

tel: 031.425.21.59

e-mail: [email protected]

Showroom: str. Pavel Ceamur, nr. 2B, Hala C8, Popesti-Leordeni, Judetul Ilfov.

Meniu

Setari

Mai multe produse.
Nici un produs gasit.

Creati un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare