Meniu
Setari Cautare
0
Cos
Mai multe produse.
Nici un produs gasit.
Welcome

CATEGORII PRODUSE

Aboneaza-te la
NEWSLETTER

Producatori

Garantii

SemintePlante.ro activeaza pe piata distributiei de seminte de legume si material saditor de 9 ani, oferind seriozitate si profesionalism fermierilor si clientilor cu care a interactionat. 

Comert autorizat cu seminte si pesticide

Asa cum se poate vedea si in rubricile de pe site "Distributie de Seminte" si "Distributie de PPP", SemintePlante.ro detine autorizatii privind comercializarea semintelor de legume, flori, plante tehnice, furajere si plante oleaginoase, autorizate privind comercializarea produselor de protectia plantelor dar si personal cu atestarea pentru comercializarea acestor categorii de produse. 

SemintePlante.ro prin Ceres Union SRL este distribuitor autorizat pentru comercializarea semintelor de legume din gama Seminis, Syngenta, Agrosel, Nunhems, Hazera Seeds, Hollar Seeds, Rijk Zwaan, Bejo Zaden, Pop Vriend, Raci Sementi, Clause, Vilmorin, Sakata, Takii, Cora Seeds, ZKI, Duna R, Orosco, Esasem, Enza Zaden, Superior Seeds, Geosem Seeds, Florian Bulgaria, SCDL Buzau. 

De asemenea, Ceres Union SRL detine acorduri de distributie cu toti ambalatorii de produse de protectia plantelor (pesticide) din Romania. 

Incepand cu anul 2018, Ceres Union, prin SemintePlante.ro este reprezentant exclusiv in Romania al firmelor: Kiepenkerl - Germania, Flortis - Italia si ETI - Anglia.

Numai seminte de legume originale

Toate semintele livrate de SemintePlante.ro sunt livrate in ambalajele originale, cu logo-ul producatorului pe ele. Ambalajele sunt diverse: plicuri cu folie metalica, plicuri de hartie, cutii de carton sau tuburi metalice, confectionate din cele mai bune materiale pentru a garanta pastrarea excelenta a semintelor, fara alte riscuri.  

Pentru clientii ce se afla prima data in postura de achizitionare a semintelor profesionale de legume, ambalajele acestora arata ca in pozele de mai jos: 

ambalaje de seminte de legume

Ambalaje de seminte de legume

Semintele de legume distribuite de noi vor fi insotite, dupa caz, de pasaport fitosanitar sau de certificat de calitate. Astfel, semintele de legume din gamele detinute, vor fi insotite in coletul dumneavoastra de toate actele necesare, cerute de legislatia in vigoare, care sa ateste calitatea semintei, germinatia, puritatea si starea fitosanitara.

Cu toate astea, in cazul in care sunt mai multe varietati in comanda, in varf de sezon, este posibil ca semintele sa soseasca insotite doar de pasaportul fitosanitar (cel lipit pe plic).

In cazul in care este nevoie de certificat de calitate este bine sa ne anuntati telefonic sau in campul de observatii din dreptul comenzii si primiti documentul in acelasi colet cu comanda.

Uneltele de gradinarit au garantie iar aceasta va fi specificata in dreptul fiecarui produs.

Ca idee, orice unealta de gradinarit Fiskars cumparata va beneficia de o garantie de 2 ani pe baza pastrarii facturii fiscale.

Folia pentru solar Ginegar prezinta o garantie de 3 ani.

Toate substantele de protectia plantelor sunt oferite in termen si insotite de instructiuni de folosire.

Banii inapoi garantat

Produsele cumparate de pe site-ul SemintePlante.ro pot fi returnate simplu si rapid, in 14 zile de la achizitionare, fara vreun motiv anume. Dupa returnare banii ajung in contul clientului in maxim 10 zile. Pentru mai multe detalii despre politica de retur, cititi pagina Retur simplu in 14 zile a site-ului nostru. 

Seminte de legume de calitate

Semintele de legume distribuite de noi respecta standardele ESA (European Seeds Association), standarde ce se pot gasi si pe site-ul oficial ESA.

Conform acestora, germinatia semintelor profesionale de legume distribuite de SemintePlante.ro este de minim 85%. 

In cazul situatiilor particulare, loturi cu probleme, germinatii sub standard, acestea vor fi facute publice pe site-ul SemintePlante.ro, in dreptul fiecarui produs cu probleme. 

Meniu

Setari

Mai multe produse.
Nici un produs gasit.

Creati un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare