Meniu
Setari Cautare
0
Cos
Mai multe produse.
Nici un produs gasit.

Aboneaza-te la
NEWSLETTER

Producatori

Intrebari Frecvente

Metoda de plata si livrarea

Comanda plasata pe site-ul nostru se poate plati ramburs, la primirea coletului, cu cardul, direct pe site sau prin transfer bancar.

Comanda facuta la SemintePlante.ro se livreaza direct la adresa dumneavoastra prin firmele de curierat cu care SemintePlante.ro are contract - Fan Courier, Urgent Curier, Nemo Expres sau Posta Romana, prin serviciul Priori Post. Costul este calculat automat in aplicatia SemintePlante.ro si se va afisa in momentul in care accesati cosul de cumparaturi. Produsele se pot ridica si din magazinul SemintePlante.ro, in acest caz taxa de transport fiind de 0 lei.

Costul de transport este influentat de kilogramele fiecarei comenzi in parte. In cazul comenzilor de peste 500 de lei, transportul este gratuit, SemintePlante.ro achitand curierului contravaloarea transportului. Sunt exceptate de la regula transportului gratuit coletele mentionate ca agabaritice pe site, adica sacii de ingrasaminte, rolele de folie si agril, bidoanele de 20 de litri, sacii de turba si semintele de cultura mare. In cazul comenzilor cu o valoare mai mica de 500 de lei, costul transportului este calculat de aplicatie si afisat in cosul de cumparaturi.

Dupa plasarea unei comenzi, un operator SemintePlante.ro va contacteaza telefonic pentru a va informa privind termenul de livrare al comenzii dumneavoastra. In general, comenzile pe curier sunt livrate in 24 - 48 de ore de la confirmarea telefonica a comenzii iar cele pe Posta Romana in 48 - 72 de ore, in functie si de localitatea in care se livreaza. Pentru produsele ce au mentionat in campul disponibilitate sintagma "Disponibil numai la comanda" termenul de livrare poate sa difere. Acesta va fi comunicat ulterior de catre unul dintre operatorii nostri.


Comenzi

Sigur ca da! Produsele comandate de la SemintePlante.ro se pot returna in 14 zile, costul returului fiind suportat de catre client. Imediat dupa primirea acestora, unul din angajatii nostri verifica starea produselor receptionate iar daca acestea se afla in starea de trimitere (ambalaj nedeteriorat/rupt) viram banii in contul clientului sau ii trimitem prin mandat postal (pentru clientii ce nu au cont in banca) in maxim 10 zile de la receptie.

Semintele si produsele de protectia plantelor distribuite de noi se livreaza in termen pentru minim 1 sezon de folosire. Exceptie de la aceasta regula fac produsele cu valabilitati reduse, precum semintele pregerminate - ce au din standard doar 6 luni termen de valabilitate. O parte din semintele livrate pot fi si reanalizate. Reanaliza este o operatiune ce se realizeaza, de obicei, odata la doi ani si presupune verificarea germinatiei semintelor. In cazul in care procentul obtinut este unul OK, semintele sunt puse din nou in vanzare, cu o eticheta noua in dreptul valabilitatii, cu sigla INCS si textul Germinatie Reanalizata.

Cu toate astea, in cazul in care doriti anumite termene sau perioade mai lungi de valabilitate, lasatin-ne un mesaj la momentul plasarii comenzii in campul "Observatii" iar unul din operatorii nostri va va contacta pentru a va comunica perioadele de valabilitate disponibile pe stoc.

Toate produsele ce pleaca de la SemintePlante.ro sunt insotite de factura fiscala. La solicitarea clientilor, pentru seminte se poate oferi Certificat de calitate. In cazul in care anumitor clienti le sunt solicitate de la Directiile Agricole judetene si contracte de vanzare - cumparare, proces verbal de predare - primire, acestia ne pot face aceste solicitari pe e-mail si vor primi aceste documente in cel mai scurt timp.


Contul meu

Datele din aplicatia SemintePlante.ro se pot modifica usor, dupa logare, accesand sectiunea Contul Meu din site. De acolo puteti schimba adrese, parole sau numere de telefon.

Meniu

Setari

Mai multe produse.
Nici un produs gasit.

Creati un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare