Meniu
Setari Cautare
0
Cos
Mai multe produse.
Nici un produs gasit.
Welcome

CATEGORII PRODUSE

Producatori

×

Brody 2.5 Block, otrava soareci si sobolani, 300 g

Referinta:
XSP5507301

Brody 2.5 Block este o momeala destinata combaterii soarecilor si sobolanilor pe baza de brodifacoum. Momelile pentru soareci si sobolani Brody 2.5 Block se recomanda a se amplasa in statii de intoxicare, pentru a evita contactul acestora cu alte animale de companie. 

Citeste mai multArata mai putin
16,35 lei (tva inclus) (inclusiv TVA)
Disponibilitate:

In stoc

Producator:

Contact rapid:

031.425.21.59
Cantitate:
Descriere

Momeala sobolani Kollant Brody 2.5 Block, 300 grame

Substanta activa: brodifacoum 0.0025 g + denatoniu benzoate 0.001 g

Grupa de toxicitate: cuvant de avertizare ATENTIE

Formulare: blocuri parafinate, 15 momeli / punga 

Mod de actiune: contact si ingestie

Brody 2.5 Block este o momeala rodenticida gata de utilizare bazata pe un anticoagulant activ, cunoscut sub numele de Brodifacoum, eficient impotriva soarecelui de casa (Mus musculus) si a sobolanului cenusiu (Rattus norvegicus) chiar si dupa o singura ingestie.

Formularea produsului consta intr-un bloc de parafina atractiv pentru speciile de rozatoare indicate. Produsul nu avertizeaza si nu genereaza suspiciuni privind ceilalti membri ai populatiei rozatoare. 

Brody 2.5 Block contine o substanta amara pentru a preveni ingerarea accidentala de catre copii. Brody 2.5 Block este o otrava ce poate fi utilizata in interiorul si in jurul cladirilor, cum ar fi: 

  • Case
  • Pivnite, garaje; 
  • Gradini private; 
  • Spatii de depozitare. 

Cum se aplica momelile Kollant Brody 2.5 Block? 

Momelile Brody 2.5 Block sunt destinate combaterii soarecilor de casa si sobolanilor (atat populatiilor adulte, cat si populatiilor tinere. Se recomanda aplicarea acestora exclusiv in statii de intoxicare, pentru a ne asigura ca nu ajunge hrana pentru animalele de companie. 

  • Utilizarea in cladiri (pentru controlul soarecelui de casa)

Plasati 20 - 40 grame de Brody 2.5 Block per container (statie de intoxicare), adica 1-2 momeli sub forma de blocuri parafinate gata de utilizare, o momeala cantarind aproximativ 20 de grame. 

In cazul in care este necesar sa introduceti mai multe recipiente plasati-le la aproximativ 10 - 15 metri unul de altul. In cazul in care doriti sa le amplasati mai apropiate, apropierea se va face la maxim 5 metri (nu vom pune statii mai aproape de 5 metri una de alta). 

Containerele trebuie inspectate la fiecare 2-3 zile la inceputul tratamentului si apoi cel putin saptamanal. Acest lucru se face pentru a verifica integritatea containerului, consumul de momeala si, eventual, pentru a elimina carcasele rozatoarelor. Cand este necesar, completati momeala. 

  • Utilizarea in cladiri (pentru controlul sobolanului cenusiu)

Aplicati 100-200 g de momeala Brody 2.5 Block, egala cu 5-10 momeli sub forma de blocuri parafinate gata de utilizare, de 20 de grame fiecare. 

In cazul in care este necesar sa introduceti mai multe recipiente plasati-le la aproximativ 10 - 15 metri unul de altul. In cazul in care doriti sa le amplasati mai apropiate, apropierea se va face la maxim 5 metri (nu vom pune statii mai aproape de 5 metri una de alta). 

Recipientele trebuie inspectate la fiecare 5-7 zile la inceputul tratamentului si apoi cel putin saptamanal. Acest lucru se face pentru a verifica integritatea containerului, consumul de momeala si, eventual, pentru a elimina carcasele rozatoarelor. Cand este necesar, completati momeala. 

  • Utilizarea in exterior (pentru controlul sobolanului cenusiu)

Pentru utilizarea in exterior vom respecta aceleasi doze si scheme de aplicare ca la utilizarea in cladiri (100 - 200 grame de momeala Brody 2.5 Block / container sau statie de intoxicare)

Ce mai trebuie sa stim

Soarecii si sobolanii nu vor muri imediat dupa ce au mancat momelile Brody. Durata este de 4 - 10 zile de la ingerare si pana la moarte. 

Utilizarea acestui produs ar trebui sa elimine rozatoarele in termen de 35 de zile. In cazul unei suspiciuni de ineficienta va rugam sa ne contactati, prin orice mijloc pus la dispozitie pe site, la rubrica de contact. 
Nu se recomanda utilizarea momelilor Brody 2.5 Block doar pentru monitorizarea populatiei de sobolani sau doar preventiv. 

La sfarsitul tratamentului se recomanda eliminarea momelilor si aruncarea acestora in containere speciale de deseuri. 

Locul in care momeala a fost amplasata se va curata de soareci si sobolani cel putin saptamanal. Rozatoarele pot purta boli. Nu atingeti rozatoarele fara manusi de protectie sau clesti.

Momeala se pastreaza la loc uscat si racoros, intr-un loc inaccesibil pentru copii, pasari, animale de companie si animale de ferma. 

Masuri pentru reducerea riscurilor

Inainte de utilizare cititi si urmati instructiunile de pe ambalajul produsului precum si informatiile care insotesc produsul sau care sunt furnizate pe site sau la punctul de vanzare. 

Luati in considerare si folosirea mecanismelor de control nechimice, precum lipiciul pentru soareci inainte de a utiliza produse rodenticide cu substante anticoagulante. Indepartati sursele de hrana usor accesibile de la rozatoare (boabe de cereale sau resturi alimentare) si nu curatati zona infestata inainte de tratament deoarece acest lucru perturba nu numai populatia rozatoarelor, ci face si mai dificila acceptarea momelilor. 

Recipientele (statiile de intoxicare) trebuie amplasate in imediata vecinatate a locurilor in care activitatea rozatoarelor a fost verificata anterior (de exemplu alei, adaposturi pentru pasari, caile de acces ale animalelor in grajduri, caile de acces pentru pivnite). Unde este posibil, fixati containerele cu momeala pe teren. 

Nu lasati la indemana sau accesul copiilor, animalelor de companie sau a animalelor de ferma. Nu amplasati in apropierea alimentelor sau bauturilor sau pe suprafete care intra si in contact cu mancarea.  

Nu amplasati sistemele de momeala in apropierea zonelor de scurgere a apei deoarece momeala poate intra in contact cu apa. 

Nu fumati, nu beti si nu mancati in timpul aplicarii. Folositi manusi la aplicare. Daca momeala intra in contact cu pielea, spalati-va pe maini. 

Produsul este periculos pentru fauna salbatica. 

Citeste mai multArata mai putin
Detalii produs
XSP5507301
Disponibilitate
Disponibil
Mod de ambalare
300 g
Substanta activa
brodifacoum
denatoniu benzoate
Ce combate?
Soareci si sobolani
Omologat pentru
Spatii publice
Producator
Kollant
Recenzii
Fara comentarii

Ai folosit acest produs? Lasa o recenzie

  • Rating:
Ai poze cu produsul / rezultate dupa folosirea produsului? Incarca-le aici!
Plasati imagini aici sau faceti clic pentru a incarca.
PRODUSE RECOMANDATE
Statie de intoxicare soareci si sobolani Statie de intoxicare soareci si sobolani
30,20 lei (inclusiv TVA)
Statia de intoxicare Flortis este un instrument indispensabil pentru a lupta cu soarecii si sobolanii care infesteaza case, beciuri, garaje si mediul inconjurator. Statia de intoxicare este o incapere destinata...
Capcana cilindrica pentru soareci si sobolani, Flortis Capcana cilindrica pentru soareci si sobolani, Flortis
40,00 lei (inclusiv TVA)
Capcana pentru capturarea soarecilor si sobolanilor fara a folosi substante toxice sau alte otravuri. Are avantajul faptului ca nu exista contact cu soarecii si sobolanii.
ratibrom 2 200gr ratibrom 2 200gr
9,40 lei (inclusiv TVA)
Ratibrom 2 este o momeala rodenticida gata pentru a fi folosita, omoara toate speciile de soareci si sobolani: sobolani negri, soareci de casa, etc.

Stoc epuizat

Vezi mai mult
temo bi lipici 135 gr temo bi lipici 135 gr
9,27 lei (inclusiv TVA)
Temo Bi lipici este utilizat pentru prinderea soarecilor, insectelor, sobolanilor.

Stoc epuizat

Vezi mai mult
brody 2.5 paste, otrava soareci si sobolani 150 gr brody 2.5 paste, otrava soareci si sobolani 150 gr
9,00 lei (inclusiv TVA)
Brody 2.5 Paste este o momeala destinata combaterii soarecilor si sobolanilor pe baza de brodifacoum. Momelile pentru soareci si sobolani Block 2.5 Paste se recomanda a se amplasa in recipiente pentru momeala...
Insecticid Fendona Top, 1 litru, ideal pentru tantari Insecticid Fendona Top, 1 litru, ideal pentru tantari
NOU
26%
Oferta speciala limitata
205,00 lei (inclusiv TVA) 280,00 lei
Fendona Top este un insecticid piretroid de sinteza ce actioneaza prin contact si ingestie, utilizat pentru combaterea insectelor daunatoare din spatiile interioare cum ar fi: gandaci, furnici, tantari, viespi. Are ca...
Insecticid Solfac Combi Maxx, 1 litru Insecticid Solfac Combi Maxx, 1 litru
NOU
309,00 lei (inclusiv TVA)
Solfac Combi este un insecticid lichid ce contine doi piretroizi sintetici combinati cu un agent sinergic ce ofera un efect de soc si Knock-down instant, urmat de o activitate reziduala de lunga durata, fara solventi...
Spray repelent impotriva porumbeilor, 500 ml Spray repelent impotriva porumbeilor, 500 ml
25,00 lei (inclusiv TVA)
Spray repelent special destinat pentru a preveni aparitia porumbeilor si ii goneste din locul dorit. Acest produs este un amestec de uleiuri esentiale al caror parfum este neplacut pentru porumbei. 
Clientii au mai cumparat si:
Insecticid coragen, 1,5 ml Insecticid coragen, 1,5 ml
6,80 lei (inclusiv TVA)
Coragen este un insecticid sistemic, cu actiune locala si translaminara, cu spectru larg in combaterea insectelor daunatoare la mar, par, prun, vita de vie, cartof, cais, piersic, nectarin, tomate, vinete, morcov,...
Tratament pentru vita de vie, Agrii Pack, pentru 10 litri de apa Tratament pentru vita de vie, Agrii Pack, pentru 10 litri de apa
24,50 lei (inclusiv TVA)
Tratamentul pentru vita de vie Agrii Pack contine fungicide, acaricide si un biostimulator, care impreuna ajuta atat la combaterea daunatorilor, cat si a bolilor aparute in cultura vitei de vie.
Seminte de patrunjel Gewone Snij, 500 grame Seminte de patrunjel Gewone Snij, 500 grame
42,00 lei (inclusiv TVA)
Gewone Snij este o varietate de patrunjel de frunza din gama Bakker Brothers, Olanda, ce se poate cultiva tot timpul anului, din primavara si pana in toamna in camp deschis, si iarna in sere si solarii. Frunzele sunt...
Erbicid Glypho, 1 l Erbicid Glypho, 1 l
38,00 lei (inclusiv TVA)
Glypho este un erbicid total pentru combaterea buruienilor monocotiledonate si dicotiledonate anuale si perene. Produsul contine 360 g/l glifosat.
Seminte de fasole Sonesta, 250 grame Seminte de fasole Sonesta, 250 grame
17,50 lei (inclusiv TVA)
Sonesta este un soi extra-timpuriu de fasole oloaga (50-55 zile) cu pastai mari de culoare galbena si forma ovala.
Seminte de marar Comun 100 grame Seminte de marar Comun 100 grame
8,50 lei (inclusiv TVA)
Comun este un soi de marar de la Semiorto Sementi, destinat culturii directe in camp, primavara, vara si toamana.
Patrunjel de frunza Mooskrause 2 -cret (500 sem) Patrunjel de frunza Mooskrause 2 -cret (500 sem)
5,50 lei (inclusiv TVA)
Patrunjelul de frunza Mooskrause 2  este o planta aromatica cu frunze mici si crete ce se poate planta in sere, solarii, gradini ori ghivece.
Insecticid K-Othrine Partix, 240 ml Insecticid K-Othrine Partix, 240 ml
16%
Oferta speciala limitata
92,00 lei (inclusiv TVA) 110,67 lei
K-Othrine Partix este un insecticid formulat ca o suspensie concentrata polimerizata (Partix) cu actiune de contact, pentru combaterea insectelor zburatoare si taratoare (gandaci, plosnite, paianjeni, furnici, purici,...
fungicid Dithane fungicid Dithane
11,45 lei (inclusiv TVA)
Dithane M 45 este un fungicid de contact care trateaza un spectru larg de boli la cartof, tomate, ceapa, castraveti, pomi fructiferi, vita de vie si crizanteme.

Stoc epuizat

Vezi mai mult
Seminte de morcov Monanta, 50 grame Seminte de morcov Monanta, 50 grame
22,50 lei (inclusiv TVA)
Monanta este un soi semi tarziu de morcovi, pretabil pastrarii, pe tipul Nantes 5, din gama Rijk Zwaan.
VIZUALIZATE RECENT
Brody Block Wax otrava, 300g Brody Block Wax otrava, 300g
16,35 lei (inclusiv TVA)
Brody 2.5 Block este o momeala destinata combaterii soarecilor si sobolanilor pe baza de brodifacoum. Momelile pentru soareci si sobolani Brody 2.5 Block se recomanda a se amplasa in statii de intoxicare, pentru a...

Meniu

Setari

Mai multe produse.
Nici un produs gasit.

Creati un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare