CATEGORII PRODUSE
- Reduceri de pret
-
Insecticide, erbicide, fungicide
- Seminte profesionale de flori
-
Seminte de legume profesionale
- Seminte cultura mare si plante furajere
-
Bulbi de flori, arpagic si usturoi
- Agricultura organica si bondari de polenizare
-
Echipamente sere si solarii
- Hobby - Seminte de legume si flori
-
Sisteme de irigare
- Ingrasaminte
- Seminte de gazon
- Turba si substraturi
-
Unelte de gradinarit
- Vinificatie (Oenologie)
Seminte de conopida Santamaria F1 RZ, 2500 Seminte
Seminte de ardei Blancina F1, 500 Seminte
Seminte de tomate Final F1, 500 seminte
Seminte de gogosar Pritannia F1, 500 Seminte
Acid tartric - 100 grame
Acidul tartric este destinat corectarii aciditatii vinului, prepararii siropurilor si dulceturilor si compoturilor.
Acid tartric
Acidul Tartric se foloseste in vinificatie, la corectarea aciditatii vinului, dar se poate folosi in productie si la prepararea siropurilor si la dulceata si compoturi.
Pentru corectarea aciditatii vinului, acidul tartric se foloseste in doza de 100-200 de grame/100 litri de vin, folosirea realizandu-se atunci cand se trage vinul de pe drojdie (la primul pritoc).
La prepararea siropurilor, acidul tartric se foloseste, in functie de materia prima, in doza de 1-2 grame la 1 litru de apa.
La dulceata si compoturi, pentru prevenirea oxidarii (innegririi fructelor), acidul tartric se va adauga in doza de 1-2 grame/ kg de fructe in apa cu care se umplu borcanele.
Mod de ambalare: pachet 100 grame.
Stoc epuizat
Stoc epuizat
Stoc epuizat
Ai folosit acest produs? Lasa o recenzie