Meniu
Setari Cautare
0
Cos
Mai multe produse.
Nici un produs gasit.
Welcome

Producatori

×

Ingrasamant Biomin Cal-Boro, 100 ml

Referinta:
XSP1627

Biomin Cal Boro este un ingrasamant foliar pe baza de Calciu si Bor, destinat prevenirii si tratarii carentelor de astfel de substante, din culturile horticole sensibile.

Citeste mai multArata mai putin
7,76 lei (tva inclus) (inclusiv TVA)
Disponibilitate:

Acest produs nu mai este in stoc

Producator:

Contact rapid:

031.425.21.59
Cantitate:
Lipsa stoc!
Anunta-ma cand este disponibil!
Descriere

Ingrasamant foliar Biomin Cal Boro 100 ml

Fertilizatorul Biomin Cal Boro este un ingrasamint destinat prevenirii si corectarii deficientelor de calciu si bor la culturile horticole.

Biomin Cal Boro are ca substante active: Calciu (Ca) chelatat 5.0% Bor (B) 1.0%, mai continand si derivate din carbonat de calciu, tetraborat de sodiu și acid citric.

Ingrasamantul foliar are formulare de lichid, solubil in apa, destinat prevenirii și corectarii deficientelor de calciu și bor la culturile horticole.

Biomin Cal-Boro este recomandat la culturile mari consumatoare de bor și calciu, precum și la cele sensibile la carența acestor elemente (ex: tomate, ardei). Cel mai bine raspund tratamentului cu Biomin Cal-Boro culturile horticole, unde fermitatea pulpei garantează rezistenta la transport si depozitare, precum si rezistenta depozitarii indelungate in extrasezon.

Mod de utilizare pentru Biomin Cal Boro

Biomin Cal-Boro contine calciu și bor chelatati cu aminoacizi, ceea ce face ca produsul sa fie mult mai accesibil plantelor decat mineralele chelatate convențional. Este complet biodisponibil, nu este fitotoxic pentru plante daca este aplicat conform instructiunilor.

Produsul poate fi aplicat cu fertilizanti din gama Nutricomplex. Biomin Cal-Boro este un ingrasamant lichid, care poate fi aplicat foliar si la sol.

Aplicare la sol: Biomin Cal-Boro poate fi aplicat inainte sau in momentul plantarii. Doza recomandata este 2,5 pana la 10 litri/hectar în functie de sol si de metodele de aplicare. Pentru intretinere, se recomanda o doza de 2,5 litri/hectar.

Aplicare foliara:

Culturi de câmp: Intre 2-8 litri/hectar atunci cand plantele ajung la inaltimea de 15-30 cm sau atunci cand apar simptome de carente. Repetati aplicarea la 2-4 saptamani daca este necesar.

Legume: Intre 2-8 litri/hectar la aproximativ 2-4 saptamani după rasarire sau daca apar simptome de carente. Repetati aplicarea la 1-3 saptamani daca este necesar.

Pomi fructiferi si vita de vie: Intre 2-8 litri/hectar primavara devreme, atunci cand apar noile frunze sau atunci cand apar simptome de carente. Repetati aplicarea in aproximativ 4 saptamani daca este necesar. Rezultatele cele mai bune se obtin atunci cand cultura este intr-un stadiu de crestere activa, dupa irigare sau dupa o ploaie naturala. Pentru aplicare foliara, produsul va fi diluat cu 100 parti apa.

COMPATIBILITATE

Produsul Biomin Cal-Boro este compatibil cu majoritatea insecticidelor si fungicidelor omologate, dar pentru siguranta se recomanda efectuarea unui test de compatibilitate.

RESTRICTII

Nu aplicati la culturile sensibile la bor. Nu aplicati la culturile furajere pentru rumegatoare.

AVANTAJE

Complet accesibil plantelor.

Corecteaza rapid carentele de bor și calciu.

Omogenizeaza cultura.

Absorbtie și translocare imbunatatita a micro și macronutrienților.

Intensifica legarea fructelor și inhiba avortarea.

Confera rezistenta sporita la conditii nefavorabile de vegetatie precum și la boli.

Puritate inalta.

Absenta fitotoxicitatii pentru culturi.

Creste semnificativ recolta.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii produs
XSP1627
Disponibilitate
Disponibil
Producator
JH Biotech
Recenzii
Fara comentarii

Ai folosit acest produs? Lasa o recenzie

  • Rating:
Ai poze cu produsul / rezultate dupa folosirea produsului? Incarca-le aici!
Plasati imagini aici sau faceti clic pentru a incarca.
PRODUSE RECOMANDATE
biostimulant Tecamin Raiz biostimulant Tecamin Raiz
76,30 lei (inclusiv TVA)
Tecamin Raiz este un biostimulant (ingrasamant) lichid, de origine vegetala, cu extract de alge, pentru dezvoltarea sistemului radicular ce imbunatateste germinatia si rasarirea.

Stoc epuizat

Vezi mai mult
Ingrasamant foliar Tecamin Max Ingrasamant foliar Tecamin Max
70,85 lei (inclusiv TVA)
Tecamin Max este un fertilizant foliar, lichid cu concentratie ridicata de aminoacizi vegetali ce activeaza cresterea plantelor, ajutand la recuperarea din conditii de stres si imbunatateste circulatia si absorbtia in...

Stoc epuizat

Vezi mai mult
ingrasamant foliar Tecnokel ingrasamant foliar Tecnokel
69,76 lei (inclusiv TVA)
Tecnokel Fe este un ingrasamant foliar care previne si corecteaza carentele de Fier. Fierul este esential pentru formarea clorofilei si fotosinteza. Produsul este ideal pentru folosirea in plantatiile de vita de vie...

Stoc epuizat

Vezi mai mult
nutrient concentrat pentru utilizarea foliara Cropmax nutrient concentrat pentru utilizarea foliara Cropmax
185,00 lei (inclusiv TVA)
Cropmax este un nutrient concentrat pentru utilizarea foliara, 100% natural. Stimulatorul Cropmax este un produs cu certificare bio conform normelor UE, certificat emis de BCS-KO-Germania. Mod de ambalare: 1 L/bidon  

Symbiolift Zeo, bioprotector al plantelor, 6 kg Symbiolift Zeo, bioprotector al plantelor, 6 kg
NOU

190,00 lei (inclusiv TVA)

Symbiolift Zeo este un produs inovator pe baza de zeoliti, obtinut prin sfarmarea rocii vulcanice de chabazit. Zeolitul are rol in stimularea sistemului natural de aparare al plantelor si de a crea o bariera...


Symbiolift Zeo, bioprotector al plantelor, 1 kg Symbiolift Zeo, bioprotector al plantelor, 1 kg
NOU

45,00 lei (inclusiv TVA)

Symbiolift Zeo este un produs inovator pe baza de zeoliti, obtinut prin sfarmarea rocii vulcanice de chabazit. Zeolitul are rol in stimularea sistemului natural de aparare al plantelor si de a crea o bariera...


Biostimulator Nemabiol-plus, 5 litri Biostimulator Nemabiol-plus, 5 litri
NOU

440,00 lei (inclusiv TVA)

Nemabiol-plus este un biostimulator pe baza de micronutrienti special creat pentru a proteja radacinile plantelor impotriva atacurilor produse de nematozi. Creste absorbtia elementelor nutritive din sol si numarul de...



Fertilizant Ecogreen V60 smc, 20 litri Fertilizant Ecogreen V60 smc, 20 litri

NOU


170,00 lei (inclusiv TVA)


Ecogreen V60 Smc este un fertilizant organic ce se poate utiliza in toate fazele de dezvoltare ale plantelor, in timpul perioadei de crestere vegetativa intensa, inainte de inflorit si pe parcusrul dezvoltarii...


VIZUALIZATE RECENT
Ingrasamant Biomin Cal-Boro, 100 ml Ingrasamant Biomin Cal-Boro, 100 ml
7,76 lei (inclusiv TVA)
Biomin Cal Boro este un ingrasamant foliar pe baza de Calciu si Bor, destinat prevenirii si tratarii carentelor de astfel de substante, din culturile horticole sensibile.

Stoc epuizat

Vezi mai mult

Meniu

Setari

Mai multe produse.
Nici un produs gasit.

Creati un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare