Meniu
Setari Cautare
0
Cos
Mai multe produse.
Nici un produs gasit.
Welcome

CATEGORII PRODUSE

Aboneaza-te la
NEWSLETTER

Producatori

Teco

Teco

Teco este o companie din Italia specializata in producerea sistemelor de irigatii. A fost fondata in anul 2004 si isi are sediul in Canosa di Puglia. Prima gama de produse a fost dezvoltata si introdusa in 2005. 

Din acel moment au fost dezvoltate noi produse an de an si pana in prezent TECO are o gama de peste 800 de produse cu aproximativ 200 de clienti in intreaga lume.

Citeste mai multArata mai putin
Filtreaza

Robinet pentru banda de picurare de porumb, cu diametru 22 milimetri Robinet pentru banda de picurare de porumb, cu diametru 22 milimetri

5,40 lei (inclusiv TVA)

Robinetul prezentat este destinat montarii benzilor de picurare de diametru 22 milimetri pe furtun tip lay-flat. Robinetul vine insotit de filet pentru prinderea perfecta pe furtunul flexibi.

Robinet pentru banda de picurare, cu diametrul 16 milimetri Robinet pentru banda de picurare, cu diametrul 16 milimetri
4,77 lei (inclusiv TVA)
Robinetul prezentat este destinat montarii benzilor de picurare de diametrul 16 milimetri pe furtun tip lay-flat. Robinetul vine insotit de filet pentru prinderea perfecta pe furtunul flexibil.
obinet pentru banda de irigare prin picurare Ø16 mm x 16 mm obinet pentru banda de irigare prin picurare Ø16 mm x 16 mm
3,40 lei (inclusiv TVA)
Robinetul este destinat pentru banda de picurare de 16 mm si se coneteaza la conducta principala din PE, fiind confectionat din plastic rezistent, produs in Italia.

Stoc epuizat

Vezi mai mult

Meniu

Setari

Mai multe produse.
Nici un produs gasit.

Creati un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare