CATEGORII PRODUSE
- Reduceri de pret
-
Insecticide, erbicide, fungicide
- Seminte profesionale de flori
-
Seminte de legume profesionale
- Seminte cultura mare si plante furajere
-
Bulbi de flori, arpagic si usturoi
- Agricultura organica si bondari de polenizare
-
Echipamente sere si solarii
- Hobby - Seminte de legume si flori
-
Sisteme de irigare
- Ingrasaminte
- Seminte de gazon
- Turba si substraturi
-
Unelte de gradinarit
- Vinificatie (Oenologie)
Seminte de conopida Santamaria F1 RZ, 2500 Seminte
Seminte de ardei Blancina F1, 500 Seminte
Seminte de tomate Final F1, 500 seminte
Seminte de gogosar Pritannia F1, 500 Seminte
Byosal HS, amestec de drojdii si activator
Byosal HS este format din doua pliculete sigilate separate, unul continand drojdie uscata selectionata si celalalt continand un nutrient complet de drojdie. Ambele pliculete reprezinta un activator de fermentare a vinurilor in doza unica pentru 100 l must sau vin.
Byosal HS, amestec de drojdii si activatori de fermentare
Byosal HS reprezinta o doza unica de drojdie selectionata pentru fermentarea a 100 l must sau vin oprit din fermentare.
Fiecare doza consta din doua plicuri separate sigilate care contin drojdie selectionata uscata:
- UVAFERM CM - drojdii pentru fermentare
- SUPERVIT nutrient pentru fermentare.
Combinatia de drojdii selectionate UVAFERM CM si starterul de fermentare SUPERVIT permite fermentarea usoara si completa a tuturor tipurilor de must.
BYOSALÂ HS este deosebit de practic pentru tratarea volumelor mici de must sau vin. Dozele premasurate pentru 100 litri evita pierderile de produs si asigura rezultate precise.
Temperatura optima de fermentare este 16 - 30 °C.
Cum se foloseste Byosal HS?
Pachetul Byosal HS contine 2 pliculete (unul cu drojdii selectionate, numerotat cu numarul 1 si unul cu activator de fermentare / nutrient pentru drojdie, numerotat cu numarul 2).
Doza individuala formata din doua pliculete, unul cu drojdie selectionata si altul cu nutrient fermentatie, se aplica astfel:
- o doza pentru 100 Litri de must,
- o doza pentru 50 litri must partial fermentat (fermentatii oprite).
INSTRUCTIUNI DE APLICARE:
- Dizolvati pliculetul cu numarul 1 intr-o cantitate mica de apa calda (200 ml la 30 - 35°C);
- amestecati si lasati pentru 15-20 minute, dupa care adaugati peste solutie, treptat, must sau vin pana la echilibrarea temperaturilor (temperatura solutiei sa fie acceasi cu temperatura mustului);
- Adaugati imediat si pliculetul cu numarul 2, dizolvat si incalzit in apa calda (200 ml de apa la 30 - 35 grade Celsius);
- Se urmareste ca temperatura amestecului sa ajunga exact la temperatura mustului din vasul de fermentatie;Â
- Turnam apoi amestecul in must;
- Pentru activarea drojdiei in cazul musturilor cu fermentatie oprita, este recomandat sa adaugati o lingurita de zahar in apa pentru activare.
Mod de ambalare:Â Plicuri 20 gr.
Mod de pastrare: Pastrati produsul in spatii uscate, aerisite si bine ventilate, la temperaturi scazute.
Stoc epuizat
Stoc epuizat
Ai folosit acest produs? Lasa o recenzie