Meniu
Setari Cautare
0
Cos
Mai multe produse.
Nici un produs gasit.
Welcome

CATEGORII PRODUSE

Producatori

×

Termonebulizator (KB100)

Referinta:
2231452

Termonebulizatorul KB100 se utilizeaza pentru efectuarea de tratamente fitosanitare / tratamente cu produse de igiena publica, ce au rol in prevenirea si/sau combaterea bolilori si daunatorilor din sere si solarii sau a daunatorilor din spatiile publice. 

Citeste mai multArata mai putin
940,00 lei (tva inclus) (inclusiv TVA)
Disponibilitate:

In stoc

Producator:

Contact rapid:

031.425.21.59
Cantitate:
Descriere

Termonebulizator KB100

Cu ajutorul acestui termonebulizator TL4400 potentialul efectelor pesticidelor se maximizeaza, acestea fiind descarcate direct, fara a trece prin vaporizator. Plaja de utilizare este extinsa, pentru ca se poate folosi atat cu apa, cat si cu substante chimice.

Ce reprezinta dezinfectia prin nebulizare?

Dezinfectia prin nebulizare (ceata rece) este o metoda care consta in operatiuni de prevenire si/sau de combatere a bolilor si daunatorilor. Scopul acestor operatiuni este distrugerea germenilor patogeni, a bacteriilor de pe diferite suprafete, a insectelor precum si a larvelor. Aceasta metoda nu este daunatoare oamenilor si animalelor.

Care sunt avantajele utilizarii termonebulizatorului KB100?

  • Spirala si teava de solutie sunt separate, iar chimicalele nu se carbonizeaza;
  • Datorita sistemului 3D de nebulizare, ceata ajunge in absolut toate spatiile incaperii si coboara incet, permitand interactiunea cu mediul din acel spatiu;
  • Se maximizeaza efectele fungicidelor, insecticidelor, acestea fiind descarcate direct, fara a trece prin vaporizator;
  • Rezervorul de solutie si aparatul de baza nu trebuie pastrate separat pentru a preveni corodarea pompei;
  • Plaja de utilizare este extinsa, pentru ca se poate folosi atat cu apa, cat si cu substante chimice;
  • Excelent pentru producerea de ceata din apa sau ulei de parafina.

Cum se realizeaza acest tip de dezinfectie?

1. Pregatirea spatiului care urmeaza a fi dezinfectat.

2. Inainte de a se trece la dezinfectia propriu-zisa, incaperea trebuie inchisa ermetic. In cazul serelor si solariilor toate aerisirile si sistemele de ventiliate trebuie inchise.

3. Pulverizarea se va face din capatul cel mai indepartat al solarului spre fata.

4. Pe urma, se elibereaza spatiul, astfel incat nicio persoana sa nu fie prezenta pe tot parcursul operatiunii de dezinfectie. Spatiul nu trebuie sa fie accesibil, de preferat timp de o ora dupa finalizarea operatiunii.

5. Dispozitivul imprastie  substantele profesionale, pulverizandu-le sub forma de ceata rece extrem de fina (particule mai mici de 5 microni). Dimensiunea mica a particulei determina ca ceat­a sa pluteasca in aer un timp mai indelungat si, astfel, se produce o dezinfectare completa.

6. Datorita sistemului 3D de nebulizare, ceata ajunge in absolut toate spatiile incaperii si coboara incet, permitand interactiunea cu mediul din acel spatiu.

7. Particulele nu ajung imediat pe suprafete, ci plutesc in incapere, difuzandu-se lent, ca o ceata care umple solarul sau sera. Astfel, spatiul va fi decontaminat in cel mai eficient si complet mod posibil. Ceata patrunde in zone imposibil de atins, nise, fisuri, gauri de aerisire si atinge toate suprafetele pentru a ucide agentii patogeni.

Cum se utilizeaza termonebulizatorul KB100?

1. Se adauga motorina, apa sau agent de dispersare in rezervorul de combustibil.

Atentie! Este interzisa folosirea altor tipuri de lichide, cum ar fi chimicalele in rezervorul de combustibil. Folosirea oricarui alt lichid poate provoca blocarea evaporatorului si coroziunea pompei.

2. Se adauga mixul de insecticide/fungicide si apa in rezervorul pentru substante chimice.

Rezervorul pentru substante chimice are un volum de 400 ml, cu o gradatie din 40 ml in 40 ml (de la 1 la 10). Intr-un vermorel sau atomizor amestecul de pesticide se face in 10 l de apa, in cazul termonebulizatorului amestecul se va face in 100 ml de apa, practic se va folosi doza pentru 10 l de apa, dar amestecata in 100 ml de apa.

3. Conectati butelia de gaz butan si incepeti sa administrati gazul, prin invartirea rotitei de control a gazului si aprindeti focul apasand butonul negru de aprindere. A se evita aprinderea in condtii de vant. ATENTIE! Butelia de gaz nu se livreaza odata cu produsul si trebuie achizitionata separat.

4. Dupa preincalzire, se incepe administarea fumului. Porniti procedura folosind manerul pompei, iar ceata va dispersa amestecul de fungicide/insecticide in aer.

5. Nivelul de ceata se poate regla prin invartirea rotitei de control, care se afla langa rezervorul de substante chimice.

6. Dupa ce se foloseste nebulizatorul, se opreste butonul de control al gazului.

7. Dupa folosire se detaseaza butelia de gaz si se stocheaza separat.

Important! Pentru inchiderea echipamentului, se opreste mai intai robinetul de administrare a solutiei chimice. Se mentine in continuare echipamentul pornit timp de 15-20 de secunde pentru a se elimina orice tip de reziduuri de solutie de pe sistemul de pulverizare.

Termenul de garantie este de 12 luni, iar durata de utilizare este pe termen lung.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii produs
2231452
Disponibilitate
Disponibil
Producator
SemintePlante.ro
Recenzii
Fara comentarii

Ai folosit acest produs? Lasa o recenzie

  • Rating:
Ai poze cu produsul / rezultate dupa folosirea produsului? Incarca-le aici!
Plasati imagini aici sau faceti clic pentru a incarca.
Video

VIDEO

PRODUSE RECOMANDATE

ASPERSOR MAGIC 1/2 G4 24 GRADE NOZ 2.6 ASPERSOR MAGIC 1/2 G4 24 GRADE NOZ 2.6

40,00 lei (inclusiv TVA)

Aspersorul Magic Drive este dotat cu filet exterior 1/2 care se poate monta atat pe IrriStand, cat si pe inaltator (riser), are o durata de viata extinsa si dispune de o rezistenta sporita la uzura. 


Microaspersor green spin Microaspersor green spin

4,25 lei (inclusiv TVA)

Microaspersorul Green Spin prezinta inversie fara picurare si este ideal pentru irigarea in sere si solarii. Se foloseste pentru irigarea rasadurilor, dar si pentru culturile care necesita o umiditate ridicata. 


ASPERSOR 5022 SD-U 1/2 FE DUZA 2.5*1.8 MM P ASPERSOR 5022 SD-U 1/2 FE DUZA 2.5*1.8 MM P

34,50 lei (inclusiv TVA)

Aspersorul 5022 SD-U ofera o distribuire fina a apei pe suprafete mari si medii. Acesta este un aspersor de impact din plastic, cu filet exterior montat pe suport inaltator de tip IrriStand.


Microaspersor 2005 pentru IrriStand 55/130 cm Microaspersor 2005 pentru IrriStand 55/130 cm

4,20 lei (inclusiv TVA)

Microaspersorul Aquamaster 2005 este parte componenta a sistemului de irigatii IrriStand 55 si se achizitioneaza separat, exista 3 variante de duze codificate pe culori (portocaliu, galben, rosu) in functie de debit.

Aspersor prin pulverizare, COD ST25001 Aspersor prin pulverizare, COD ST25001
28,00 lei (inclusiv TVA)
Aspersorul prin pulverizare Stocker este destinat irigarii gradinilor si gazonului, fiind foarte potrivit pentru irigarea suprafetelor mici.
Lance vermorel Farmate, SL110, 80 cm Lance vermorel Farmate, SL110, 80 cm
-15%
Oferta speciala limitata
14,45 lei (inclusiv TVA) 17,00 lei
Lancea pentru pompa de stropit este o piesa de schimb destinata vermorelor, cu o lungime de 80 de centimetri si confectionata din plastic dur.

Stoc epuizat

Vezi mai mult
Generator de ceata calda (fogger) TB150B Generator de ceata calda (fogger) TB150B
5.100,00 lei (inclusiv TVA)
Generatorul de ceata TH-105B se utilizeaza pentru efectuarea de tratamente fitosanitare, atat in spatiile protejate, cat si in camp. Se foloseste pentru legume, pomi fructiferi, vita de vie, arbusti ornamentali. De...
Foarfeca pentru gard viu HS-B Wolf-Garten Foarfeca pentru gard viu HS-B Wolf-Garten
119,00 lei (inclusiv TVA)
Foarfeca HS-B este o foarfeca pentru gard viu cu specializare pentru realizarea formelor de Buxus. Datorita lamelor scurte, foarfeca HS-B devine una destul de manevrabila si in cazul arbustilor cu lastari densi, sau...
Clientii au mai cumparat si:
Seminte de fasole Capitano (fasole pitica cu pastaie lata), 20 Kg Seminte de fasole Capitano (fasole pitica cu pastaie lata), 20 Kg
1.140,00 lei (inclusiv TVA)
Capitano este o varietate de fasole pitica cu pastaie lata de culoare galbena ca ceara.
Symbiosprint Calciu, 1 litru, azotat de calciu cu acizi humici Symbiosprint Calciu, 1 litru, azotat de calciu cu acizi humici
70,00 lei (inclusiv TVA)
Symbiosprint Calciu este un ingrasamant  produs de compania Symbiagro. Produsul este un fertilizant pe baza de Calciu si Azot, activat de acidul humic care stimuleaza cresterea si asimilarea elementelor nutritive....

Seminte de tomate Pekonet F1 - 500 seminte Seminte de tomate Pekonet F1 - 500 seminte
-15%
Oferta limitata

140,83 lei (inclusiv TVA) 165,68 lei
Pekonet F1 este un hibrid de tomate ceprezinta o crestere semideterminata, maturitatea este extratimpurie, toleranta buna la strestul termic, fructe de 150 - 180 grame cu mucron in varful fructului

Insecticid-acaricid Ovipron Top - diverse ambalaje Insecticid-acaricid Ovipron Top - diverse ambalaje
12%
Oferta speciala limitata
42,00 lei (inclusiv TVA) 48,10 lei
Ovipron Top este un insecticid-acaricid (rol secundar) care actioneaza prin contact si prin sufocare asupra daunatorilor aflati in toate stadiile de dezvoltare: adulti, larve si oua. Practi produsul este un ulei...
Insecticid Viermocid 1,5 GR, 1 kg Insecticid Viermocid 1,5 GR, 1 kg
21%
Oferta speciala limitata
40,81 lei (inclusiv TVA) 52,32 lei
Viermocid este un insecticid ce se utilizeaza pentru combatarea daunatorilor din sol, sub forma de granule de culoare bej, cu efect asupra viermilor sarma (agriotes spp.) si viermelui vestic al radacinilor de porumb.
Seminte de ardei Slonova Noga (Picior de elefant), 10 grame Seminte de ardei Slonova Noga (Picior de elefant), 10 grame
23,00 lei (inclusiv TVA)
Slonova Noga sau Picior de elefant este un soi de ardei sarbesc, kapia cu gust dulce, ce detine o productivitate crescuta.
Capcana Orange - 5 bucati/set Capcana Orange - 5 bucati/set
15,00 lei (inclusiv TVA)
Capcana lipicioasa pe ambele parti de culoare portocalie ce combate in special musculita alba. Capcana nu contine insecticid avand un efect 100% natural si ideala pentru agricultura ecologica.

Stoc epuizat

Vezi mai mult
Pluviometru Pluviometru
30,00 lei (inclusiv TVA)
Pluviometrul cu memorie de la TFA este un aparat ideal pentru a masura cantitatatile de precipitatii cazute pe metrul patrat. Aparatul poate fi folosit atat de amatori, in gradinile de acasa, cat si de profesionisti,...
Seminte de ardei Marbella F1, 500 Seminte Seminte de ardei Marbella F1, 500 Seminte
100,00 lei (inclusiv TVA)
Marbella F1 este un hibrid de ardei gras viguros, cu internodii scurte si foarte timpuriu.
Salvia splendens Matches Red (1000 seminte) Salvia splendens Matches Red (1000 seminte)
72,00 lei (inclusiv TVA)
Salvia Matches Red este o varietate ce produce flori de culoare rosu-aprins, cu foliaj verde inchis si o talie de aproximativ 25 de centimetri.
VIZUALIZATE RECENT
Termonebulizator (KB100) Termonebulizator (KB100)
940,00 lei (inclusiv TVA)
Termonebulizatorul KB100 se utilizeaza pentru efectuarea de tratamente fitosanitare / tratamente cu produse de igiena publica, ce au rol in prevenirea si/sau combaterea bolilori si daunatorilor din sere si solarii sau...

Meniu

Setari

Mai multe produse.
Nici un produs gasit.

Creati un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare