Meniu
Setari Cautare
0
Cos
Mai multe produse.
Nici un produs gasit.
Welcome

Producatori

×

Transvital, bioregulator pentru inradacinare, 10 grame

Referinta:
778992

Transvital este un bioregulator care se aplica la plantarea sau transplantarea pomilor, copacilor maturi sau puietilor dar si a butasilor inradacinati din rasadnita sau pepiniera.

Citeste mai multArata mai putin
13,00 lei (tva inclus) (inclusiv TVA)
Disponibilitate:

Ultimele produse in stoc

Producator:

Contact rapid:

031.425.21.59
Cantitate:
Descriere

Transvital, 10 grame

Transvital se foloseste la plantarea sau transplantarea plantelor lemnoase: vita de vie, arbori, arbusti, puieti de pomi fructiferi, puieti ornamentali sau copaci maturi. Acesta accelereaza si intensifica cresterea sistemului radicular secundar care are rol in absorbita apei si a substantelor nutritive, reducand mult perioada de soc. Ca urmare, plantele respective se prind mai repede si mai bine, iar ulterior acestea cresc si dezvolta intr-un ritm mai bun.

Cum se foloseste produsul Transvital?

Pentru plantarea / transplantarea puietilor:

Se procedeaza in doua moduri:

1) Intr-o galeata de 10 L se dizolva continutul unui plic de 10 grame Transvital in 1-2 litri de apa prin amestecare energica cu un bat din lemn. Dupa aceea se adauga 1 parte lut, 1 parte balega proaspata de vaca, 1 parte nisip si apa pana se obtin 10 litri de pasta de consistenta smantanii. In aceasta pasta se introduce fiecare puiet si se planteaza in groapa sapata anterior si presarata cu nisip si mranita afanata. Se acopera cu pamant aproximativ jumatate, se taseaza bine pamantul, se uda cu apa curata dupa care se umple groapa cu restul de pamant. La final se musuroieste.

2) Dupa ce se planteaza puietul, se acopera cu jumatate din pamant, se taseaza bine, se uda cu solutie apoasa de 0,1% Transvital (1 plic de 10 grame la 10 litri de apa), dupa care se procedeaza ca la punctul 1.

Pentru transplantarea copacilor maturi cu bulgare de pamant:

Radacinile taiate de la suprafata laterala a bulgarelui se ung bine cu o pasta obtinuta prin amestecarea de argila, balega proaspata de vaca, turba macinata fin si solutie apoasa 0,1% Transvital (1 plic de 10 grame dizolvat intr-o galeata cu 10 litri de apa). Copacul astfel tratat se aseaza in groapa sapata din timp si presarata cu nisip si mranita afanata, se acopera cu pamant si se uda in mod obisnuit cu apa curata. Dupa 10-12 zile de la transplantare se recomanda o udare cu solutie 0,1% Transvital (cantitatea de solutie trebuie astfel apreciata pentru a fi siguri ca s-a umectat bine radacina copacului).

Pentru plantarea butasilor inradacinati din rasadnita sau pepiniera:

Se recomanda mocirlirea fiecaruia in parte cu pasta preparata la punctul anterior, apoi se uda cu apa curata iar dupa 10-12 zile o udare cu solutie 0,1% Transvital.

Cu solutia de Transvital obtinuta prin dizolvarea unui plic de 10 grame intr-o galeata cu 10 litri de apa, se pot uda si vita de vie, copaci, arbori, arbusti sau alte plante transplantate anul anterior si netratate atunci cu Transvital, pentru intensificarea cresterii sistemului de radacini si o dezvoltare mai buna. Nu se recomanda saparea pamantului din jurul acestor plante, ci doar udarea cu solutie, intr-o asemenea cantitate, pana apreciem ca s-a udat bine solul deasupra radacinilor. Se vor mai uda de 1-2 ori, la intervale de 2-3 saptamani cu aceeasi solutie concentrata.

Pe langa asigurarea unei prinderi mai bune a plantelor lemnoase, se constata si o crestere mai accelerata a lor si o serie de alte avantaje care rezulta din acestea.

Mod de ambalare: plic 10 grame

Citeste mai multArata mai putin
Detalii produs
778992
Disponibilitate
Disponibil
Producator
CCDB Bios Cluj
Recenzii
Fara comentarii

Ai folosit acest produs? Lasa o recenzie

  • Rating:
Ai poze cu produsul / rezultate dupa folosirea produsului? Incarca-le aici!
Plasati imagini aici sau faceti clic pentru a incarca.
PRODUSE RECOMANDATE
Rarex, impotriva caderii premature a fructelor, 10 grame Rarex, impotriva caderii premature a fructelor, 10 grame
11,50 lei (inclusiv TVA)
Rarex este un regulator care se foloseste pentru normarea incarcaturii de fructe la mar (soiurile Golden Delicious, Starkimson etc.) sau impotriva caderii premature a fructelor (mar soiurile Jonathan, Parmen auriu,...
Maturex, 150 grame Maturex, 150 grame
19,50 lei (inclusiv TVA)
Maturex este un preparat organic care ofera o mai buna maturare, colorare si coacere a fructelor si legumelor dar si un gust mai bun.
Calovit, stimularea calusarii dupa altoire a butasilor de vita de vie, 100 mililitri Calovit, stimularea calusarii dupa altoire a butasilor de vita de vie, 100 mililitri
30,00 lei (inclusiv TVA)
Calovit este un bioregulator care ajuta la stimularea prinderii dupa altoire a butasilor de vita de vie.

Symbiomyco Grow, 1 kg, ingrasamant Symbiomyco Grow, 1 kg, ingrasamant

(5)
160,00 lei (inclusiv TVA)

Symbiomyco Grow este un biostimulator organic pentru crestere si inradacinare. Produsul este pe baza de ciuperci micorizate si poate fi folosit in toate fazele de crestere a plantelor. Asigura dezvoltarea unui sistem...

Fertilizant pentru inradacinare Proroot-L,1 litru Fertilizant pentru inradacinare Proroot-L,1 litru
78,00 lei (inclusiv TVA)
Proroot-L este un fertilizant lichid, creat pentru a induce si stimula o dezvoltare optima a sistemului radicular al plantei si pentru a incuraja dezvoltarea radacinilor secundare, astfel incat starea generala de...
Sprintene, stimulator pentru inradacinare - diverse ambalari Sprintene, stimulator pentru inradacinare - diverse ambalari
27,00 lei (inclusiv TVA)
Sprintene este un produs natural, pe baza de extract de plante, cu rol in stimularea cresterii rapide a tesuturilor tinere si nediferentiate a plantelor, in special a radacinilor tinere.

Stoc epuizat

Vezi mai mult
biostimulant Tecamin Raiz biostimulant Tecamin Raiz
76,30 lei (inclusiv TVA)
Tecamin Raiz este un biostimulant (ingrasamant) lichid, de origine vegetala, cu extract de alge, pentru dezvoltarea sistemului radicular ce imbunatateste germinatia si rasarirea.

Stoc epuizat

Vezi mai mult
Stimulator inradacinare Razormin, 500 ml Stimulator inradacinare Razormin, 500 ml
93,91 lei (inclusiv TVA)
Razormin - stimulator de inradacinare reprezinta un amestec de factori care induce o dezvoltare spectaculoasa a sistemului radicular, a masei vegetative si in final o crestere a cantitatii si calitatii productiei.
Clientii au mai cumparat si:
Seminte de castravete Rodeo, 5 grame Seminte de castravete Rodeo, 5 grame
-15%
Oferta limitata
15,30 lei (inclusiv TVA) 18,00 lei
Rodeo este un soi de castravete amar produs de S.C.D.L. Buzau, cu un potential de productie de 40 t/ha.

Stoc epuizat

Vezi mai mult
insecticid acaricid Vertimec 1.8% EC, 10 ml. insecticid acaricid Vertimec 1.8% EC, 10 ml.
14,92 lei (inclusiv TVA)
Vertimec 1,8% EC este un insecticid acaricid pentru combaterea acarienilor, minatorilor si tripsilor din culturile de legume, vita de vie, pomi si arbusti fructiferi, plante ornamentale.
Ferticare starter, sac 2 kilograme Ferticare starter, sac 2 kilograme
42,00 lei (inclusiv TVA)
Ferticare S (Starter) este un ingrasamant chimic, compozitie NPK 15-30-15+microelemente utilizat pentru fertiirigarea culturilor de legume, pomi, vita de vie si plante ornamentale. Mod de ambalare - 2 kg.
Seminte de busuioc Greco Seminte de busuioc Greco
5,00 lei (inclusiv TVA)
Busuiocul Greco este o varietate de busuioc pitica, cu frunze mici si multe si aspect de tufa. 
Siapton 10 L - Biostimulator organic Siapton 10 L - Biostimulator organic
-15%
Oferta speciala limitata
12,96 lei (inclusiv TVA) 15,25 lei
Siapton 10 L este un biostimulator organic de origine naturala, cu un continut echilibrat de aminoacizi liberi si peptide, obtinut prin hidroliza controlata a proteinelor. Datorita aderentei si actiunii translaminare...
Usturoi de frunze 4g Usturoi de frunze 4g
(3)
5,00 lei (inclusiv TVA)
Seminte de usturoi de frunze (Allium tuberosum) din gama Agrosel Premium.
Petunia amestec culori, 1 g Petunia amestec culori, 1 g
5,00 lei (inclusiv TVA)
Petunia amestec culori este un hibrid de planta anuala de la Florian, care prefera soluri temperat umede.    

Stoc epuizat

Vezi mai mult
Bulbi Crocus Prins Claus Bulbi Crocus Prins Claus
-30%
Oferta limitata
8,75 lei (inclusiv TVA) 12,50 lei
Prins Claus este o varietate de crocus de culoare alb cu insertii de albastru-violet.

Stoc epuizat

Vezi mai mult
Insecticid Affirm, 1 kilogram Insecticid Affirm, 1 kilogram
183,12 lei (inclusiv TVA)
Affirm este un insecticid sistemic (translaminar sau penetrant) care combate un numar mare de Lepidoptere (omizi, viermi, molii, etc.) din legumicultura. 
Seminte de pepene Black Castle F1, 100 seminte Seminte de pepene Black Castle F1, 100 seminte
40,00 lei (inclusiv TVA)
Black Castle F1 este un hibrid de pepene verde pe tipul Sugar Baby, cu maturitate extratimpurie (55-60 de zile de la transplantare) si capacitate excelenta de regenerare, oferind productii pe tot ciclul de cultura....
VIZUALIZATE RECENT
Transvital, 10 grame Transvital, 10 grame
13,00 lei (inclusiv TVA)
Transvital este un bioregulator care se aplica la plantarea sau transplantarea pomilor, copacilor maturi sau puietilor dar si a butasilor inradacinati din rasadnita sau pepiniera.

Meniu

Setari

Mai multe produse.
Nici un produs gasit.

Creati un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare