Meniu
Setari Cautare
0
Cos
Mai multe produse.
Nici un produs gasit.
Welcome

CATEGORII PRODUSE

Producatori

×

Capcana lipicioasa insecte Horiver albastru, small 10 x x25 cm,10 buc/set

Referinta:
XSP5510769

Horiver albastru este o capcana lipicioasa ce se foloseste in special pentru monitorizarea atacurilor de trips dar si pentru combatere.

Citeste mai multArata mai putin
40,40 lei (tva inclus) (inclusiv TVA)
Disponibilitate:

In stoc

Producator:

Contact rapid:

031.425.21.59
Cantitate:
Descriere

Capcana lipicioasa insecte Horiver albastru, 10 buc/set, small 10 x 25 cm

Capcana lipicioasa Horiver albastru este destinata monitorizarii si combaterii tripsilor din diverse culturi, in special celor vizate de acest daunator: tomate, ardei, vinete.

Cum se foloseste capcana lipicioasa Horiver albastru?

Capcanele horiver au un rol esential in a determina prezenta tripsului in diverse culturi, inca din faza incipienta. Acest lucru constituie un important avantaj pentru fermieri deoarece interventia cu un produs chimic este mai eficienta in primele faze de dezvoltare si mult mai putin costisitoare.

Cu ajutorul horiver albastru  se poate determina cat de repede se inmulteste daunatorul, cand atinge pragul maxim, astfel fermierul sa poate fi mereu la controlul situatiei.

La folosirea capcanelor lipicioase Horiver albastru se vor tine cont de urmatoarele lucruri:

  • in cazul culturilor ce se pot palisa, precum tomatele, castravetii, ardeii, se plaseaza capcanele deasupra varfului plantei si se ajusteaza in functie de cat creste aceasta.
  • pentru culturile mai tinere, cu talie mai redusa, capcanele se vor pozitiona la cel mult 30 cm. deasupra plantelor sustinute de un fir.
  • amplasarea capcanelor trebuie facuta in general in locurile cu gradul cel mai ridicat de infestare: usi, printre randurile de plante, langa aerisirile solariilor.
  • doza de folosire pentru capcanele horiver albastru este de 5 capcane la 1000 mp pentru monitorizare.
  • in scheme de combatere biologica se poate merge pana la o doza de o capcana la 20 mp.
Citeste mai multArata mai putin
Detalii produs
XSP5510769
Producator
Koppert
Recenzii
Fara comentarii

Ai folosit acest produs? Lasa o recenzie

  • Rating:
Ai poze cu produsul / rezultate dupa folosirea produsului? Incarca-le aici!
Plasati imagini aici sau faceti clic pentru a incarca.
PRODUSE RECOMANDATE
Horiver galben, 10 buc Horiver galben, 10 buc
124,98 lei (inclusiv TVA)
Horiver este o capcana lipicioasa galbena pentru insecte din gama Koppert. Horiver galbena este o capcana cu rol de monitorizare si combatere pentru afide, musculita alba, tripsi sau diverse musculite.
Horiver tuta - capcana lipicioasa, 12 buc Horiver tuta - capcana lipicioasa, 12 buc
124,98 lei (inclusiv TVA)
Horiver este gama de capcane lipicioase pentru insecte de la Koppert. Horiver Tuta sau Horiver Black este capcana neagra pentru tuta absoluta. 
Tutasan - capcana pentru Tuta absoluta Tutasan - capcana pentru Tuta absoluta
-44%
Oferta speciala limitata
45,92 lei (inclusiv TVA) 82,00 lei
Tutasan este capcana destinata capturarii si monitorizarii daunatorului Tuta absoluta. Tutasan trap este destinata folosirii impreuna cu feromonii pentru tuta absoluta. 
Capcana Orange - 5 bucati/set Capcana Orange - 5 bucati/set
15,00 lei (inclusiv TVA)
Capcana lipicioasa pe ambele parti de culoare portocalie ce combate in special musculita alba. Capcana nu contine insecticid avand un efect 100% natural si ideala pentru agricultura ecologica.

Capcana lipicioasa anti-insecte, albastra, trips, 10x25 cm Capcana lipicioasa anti-insecte, albastra, trips, 10x25 cm
NOU

4,50 lei (inclusiv TVA)

Capcana albastra pentru insectele de gradina, non toxica, din gama Royal Brinkman. Capcana este foarte eficienta si odata prinse in lipici insectele nu mai pot scapa. Capcanele albastre sunt folosite, in principal,...


Capcana lipicioasa galbena, 10 x 25 cm, afide Capcana lipicioasa galbena, 10 x 25 cm, afide
NOU

4,50 lei (inclusiv TVA)

Capcana galbena pentru insectele de gradina, non toxica, din gama Royal Brinkman. Capcana este foarte eficienta si odata prinse in lipici insectele nu mai pot scapa. Capcanele galbene sunt folosite, in principal,...

Capcana cu feromoni pentru viermele marului/parului (Cydia Pomonella), Flortis Capcana cu feromoni pentru viermele marului/parului (Cydia Pomonella), Flortis
30,00 lei (inclusiv TVA)
Capcana cu feromoni prezentata este un produs inovativ din gama Flortis care este format dintr-o capcana si o capsula cu feromoni pentru atragerea fluturilor viermelui merelor. Solutia este una ecologica, ce nu lasa...

Stoc epuizat

Vezi mai mult

GreenMix SB, bioprotector al plantelor, 60 ml GreenMix SB, bioprotector al plantelor, 60 ml

25,00 lei (inclusiv TVA)

GreenMix SB este un produs BIO, organic, cu certificare de produs ecologic, pe baza de extract de urzica cu o formula complexa si mulltifunctionala, avand efect insecticid, acaricid si fungicid. Produsul se aplica...

Clientii au mai cumparat si:
Previcur Energy, 1 litru Previcur Energy, 1 litru
18%
Oferta speciala limitata
371,00 lei (inclusiv TVA) 455,67 lei
Previcur Energy este un fungicid sistemic al firmei Bayer pentru combaterea ciupercilor Oomycetes de sol si foliare, la culturile de legume si pepeni verzi.
Fungicid Chorus 50, 4.5g Fungicid Chorus 50, 4.5g
16%
Oferta speciala limitata
4,80 lei (inclusiv TVA) 6,00 lei
Chorus 50 este un fungicid penetrant sistemic destinat combaterii bolilor la mar, par, piersic, nectarin, cais si prun. Are actiune preventiva si curativa.
 ingrasamant 100% solubil in apa 10-5-26  ingrasamant 100% solubil in apa 10-5-26
43,00 lei (inclusiv TVA)
Ferticare III (10-5-26 + Mg, S, Fe) este un ingrasamant 100% solubil in apa, apartinand companiei Yara, fara clor, utilizat pentru irigarea prin picurare si pentru tratamentele foliare. Mod de ambalare: 2 kg.
Seminte de mazare Oltena, 500 grame Seminte de mazare Oltena, 500 grame
11,50 lei (inclusiv TVA)
Oltena este un soi de mazare cu un potential de productie foarte ridicat si cu o crestere viguroasa. Plantele sunt inalte, iar pastaile sunt lungi, de culoare verde.
Seminte de tomate cherry Sonia de Buzau, 2 grame Seminte de tomate cherry Sonia de Buzau, 2 grame
-15%
Oferta limitata
12,75 lei (inclusiv TVA) 15,00 lei
Sonia de Buzau este un soi de tomate cherry, produs de SCDL Buzau care se remarca prin fructe mai mari decat alte soiuri de acest tip, foarte gustoase.


Ingrasamant de tip carbonat de calciu, Agrocalcium, sac 25 kilograme Ingrasamant de tip carbonat de calciu, Agrocalcium, sac 25 kilograme



53,00 lei (inclusiv TVA)


AgroCalcium este un ingrasamant de tip amendament de sol, obtinut prin macinarea fina a calcarului. Produsul se utilizeaza in agricultura si horticultura si are ca destinatie corectarea carentelor de calciu din sol si...


Seminte de ardei Red Knight F1, 100 Seminte Seminte de ardei Red Knight F1, 100 Seminte
58,86 lei (inclusiv TVA)
Red Knight F1 este un hibrid de ardei gras urias, cu coacere din verde-in rosu, cu plante viguroase si fructe mari. Fructele sunt foarte carnoase, pe tipul California.
Ghivece de productie negre,100 buc/set, diametru 10.5 cm Ghivece de productie negre,100 buc/set, diametru 10.5 cm
25,00 lei (inclusiv TVA)
Ghivece de productie pentru rasaduri de legume si flori, rotunde, cu diametru 10.5 cm, de culoare neagra, cu volum 470 cc, din plastic rezistent.
Folie termica Europlast pentru sere si solarii, 50 microni, vrac Folie termica Europlast pentru sere si solarii, 50 microni, vrac
24,00 lei (inclusiv TVA)
Folia termica pentru sere si solarii are rol de protectie ce formeaza o perdea de caldura in zona plantelor in anotimpurile reci, reducand costurile cu energia termica in timpul perioadelor cu temperaturi foarte...
Insecticid Mavrick 2 F, 1 litru Insecticid Mavrick 2 F, 1 litru
23%
Oferta speciala limitata
279,15 lei (inclusiv TVA) 365,15 lei
Mavrik 2 F este un insecticid de contact, de ultima generatie, din gama Advanced, ce ofera un control deosebit in combaterea daunatorilor din culturile de legume, plante ornamentale si cultura mare.
VIZUALIZATE RECENT
Horiver albastru, 10 buc Horiver albastru, 10 buc
40,40 lei (inclusiv TVA)
Horiver albastru este o capcana lipicioasa ce se foloseste in special pentru monitorizarea atacurilor de trips dar si pentru combatere.

Meniu

Setari

Mai multe produse.
Nici un produs gasit.

Creati un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare