Meniu
Setari Cautare
0
Cos
Mai multe produse.
Nici un produs gasit.
Welcome

Producatori

×

Microbec 4 buc x 30 grame, Bros

Referinta:
165800

Produsul este o combinatie de bacterii biologice si enzime destinate descompunerii deseurilor organice in toaletele uscate. Se foloseste pentru curatarea latrinelor, reduce continutul excrementelor solide si elimina mirosurile neplacute.

Citeste mai multArata mai putin
19,70 lei (tva inclus) (inclusiv TVA)
Disponibilitate:

In stoc

Producator:

Contact rapid:

031.425.21.59
Cantitate:
Descriere

Microbec 4 buc x 30 grame, Bros

Microbec este un tratament eficient pentru haznale si toatele uscate, folosite la curte, cabane, santiere. Se utilizeaza un pliculet (30 grame) o data pe saptamana, turnand produsul direct in deschizatura latrinei. In cazul utilizarii regulate de catre mai mult de 4 persoane, utilizati o doza mai mare de medicament corespunzatoare capacitatii toaletei.

Microbec contine culturi speciale de bacterii si enzime care accelereaza semnificativ procesul natural de descompunere a deseurilor organice. Canalizarea, hartia, deseurile vegetale si grasimile sunt biodegradabile. Asigura descompunerea rapida si eficienta a contaminatilor, care sunt supusi lichefierii si descompunerii enzimatice in compusi chimici simpli. Acest lucru va permite sa eliminati depozitele acumulate din fosa septica si reduce numarul de curatari. Pentru a asigura actiunea normala a medicamentului, se recomanda cresterea dozei periodice sau utilizarea preparatului pentru curatarea toaletelor fara clor.

Cum se utilizeaza Microbec?

Se toarna continutul plicului in toaleta si se clateste bine cu apa. Pentru toaletele de tara, bazinele, alte instalatii de canalizare poluate si pentru spalare, continutul ambalajului trebuie sa fie imprastiat uniform pe suprafata.

Mod ambalare: 4 buc x 30 grame

Citeste mai multArata mai putin
Detalii produs
165800
Disponibilitate
Disponibil
Producator
Bros
Recenzii
Fara comentarii

Ai folosit acest produs? Lasa o recenzie

  • Rating:
Ai poze cu produsul / rezultate dupa folosirea produsului? Incarca-le aici!
Plasati imagini aici sau faceti clic pentru a incarca.
PRODUSE RECOMANDATE
Microbec tratament pentru fose septice 1 kg, Bros Microbec tratament pentru fose septice 1 kg, Bros
86,81 lei (inclusiv TVA)
Microbec tratament pentru fose septice, este perfect pentru biodegradarea continutului foselor septice si al haznalelor.
Grausor pentru soareci si sobolani, Bros Grausor pentru soareci si sobolani, Bros
8,35 lei (inclusiv TVA)
Grausor pentru combaterea soarecilor din interiorul cladirilor si a sobolanilor din interiorul si din jurul cladirilor. Solutia inovatoare pentru ambalarea grausorului in pliculete individuale, previne ca mirosul din...
Bros, momeala pentru soareci si sobolani, 150 grame Bros, momeala pentru soareci si sobolani, 150 grame
13,00 lei (inclusiv TVA)
Bros este o pasta destinata combaterii soarecilor si sobolanilor din interiorul si exteriorul cladirilor. Produsul are efect de mumificare si contine o substanta care impiedica ingerarea accidentala de catre persoane...
Insecticid Fendona Top, 1 litru, ideal pentru tantari Insecticid Fendona Top, 1 litru, ideal pentru tantari
NOU
26%
Oferta speciala limitata
205,00 lei (inclusiv TVA) 280,00 lei
Fendona Top este un insecticid piretroid de sinteza ce actioneaza prin contact si ingestie, utilizat pentru combaterea insectelor daunatoare din spatiile interioare cum ar fi: gandaci, furnici, tantari, viespi. Are ca...
Insecticid Solfac Combi Maxx, 1 litru Insecticid Solfac Combi Maxx, 1 litru
NOU
309,00 lei (inclusiv TVA)
Solfac Combi este un insecticid lichid ce contine doi piretroizi sintetici combinati cu un agent sinergic ce ofera un efect de soc si Knock-down instant, urmat de o activitate reziduala de lunga durata, fara solventi...
Spray repelent impotriva porumbeilor, 500 ml Spray repelent impotriva porumbeilor, 500 ml
25,00 lei (inclusiv TVA)
Spray repelent special destinat pentru a preveni aparitia porumbeilor si ii goneste din locul dorit. Acest produs este un amestec de uleiuri esentiale al caror parfum este neplacut pentru porumbei. 
Asfix, solutie impotriva rozatoarelor, 50 ml Asfix, solutie impotriva rozatoarelor, 50 ml
5,50 lei (inclusiv TVA)
Asfix este o solutie apoasa ce se utilizeaza pentru galeriile rozatoarelor sau in spatiile unde se dezvolta musculita de otet. Acest produs este pe baza de dioxid de sulf.
Insecticid Midos Energy Forte, 5 ml Insecticid Midos Energy Forte, 5 ml
28%
Oferta speciala limitata
5,00 lei (inclusiv TVA) 7,50 lei
Midos Energy Forte este un biocid folosit in igiena publica si ambientala, de personal autorizat sau populatie.
Clientii au mai cumparat si:
Granule pentru furnici 60 g, Bros Granule pentru furnici 60 g, Bros
9,95 lei (inclusiv TVA)
Produs sub forma de granule pentru combaterea furnicilor. Ingredientele special selectate fac produsul foarte atragator pentru insecte si garanteaza eficacitate inalta chiar de la prima aplicare.
Acaricid Milbeknock EC (Koromite), 7.5 ml Acaricid Milbeknock EC (Koromite), 7.5 ml
10,50 lei (inclusiv TVA)
Milbeknock EC este un acaricid pe baza de milbemectin ce vine in combaterea unui spectru larg de acarieni (Paianjanul Comun, Paianjanul rosu comun, Molia miniera marmorata), avand efect pe o perioada indelungata....
Insecticid Foval CE, 100 ml Insecticid Foval CE, 100 ml
-10%
Oferta speciala limitata
23,56 lei (inclusiv TVA) 26,18 lei
Foval CE este un insecticid cu actiune eficienta in special daca este folosit pe suprafete neabsorbante contra insectelor zburatoare (muste, musculite, tantari, etc. ) si taratoare (furnici).

Stoc epuizat

Vezi mai mult
Microbec tratament pentru fose septice 1 kg, Bros Microbec tratament pentru fose septice 1 kg, Bros
86,81 lei (inclusiv TVA)
Microbec tratament pentru fose septice, este perfect pentru biodegradarea continutului foselor septice si al haznalelor.
Citrosol rH Antioxidant cu spectru larg, 250 grame Citrosol rH Antioxidant cu spectru larg, 250 grame
(1)
42,00 lei (inclusiv TVA)
Citrosol rH este un antioxidant cu spectru larg de actiune ce se prezinta sub forma de pudra alba omogenizata cu aroma slaba de dioxid de sulf, recomandat pentru tratarea vinurilor.

Stoc epuizat

Vezi mai mult
Insecticid K-Obiol Insecticid K-Obiol
277,27 lei (inclusiv TVA)
K-Obiol 25 EC este un insecticid formulat sub forma de emulsie concentrata in solventi organici, pentru protectia spatiilor de depozitare (silozuri de cereale, depozite de legume, magazii).
Insecticid Sojet, anti muste, 50 g Insecticid Sojet, anti muste, 50 g
26%
Oferta speciala limitata
21,80 lei (inclusiv TVA) 30,00 lei
Sojet este un biocid conditionat, sub forma de granule dispersabile in apa, de culoare alba si este folosit ca momeala pentru combaterea mustelor fiind eficient pe o periada de 4-6 saptamani.
insecticid acaricid Vertimec 1.8% EC, 10 ml. insecticid acaricid Vertimec 1.8% EC, 10 ml.
14,92 lei (inclusiv TVA)
Vertimec 1,8% EC este un insecticid acaricid pentru combaterea acarienilor, minatorilor si tripsilor din culturile de legume, vita de vie, pomi si arbusti fructiferi, plante ornamentale.
Quick Bayt 2 Extra WG 10 - 20 grame Quick Bayt 2 Extra WG 10 - 20 grame
14,50 lei (inclusiv TVA)
Quick Bayt 2 Extra WG 10 este un insecticid ce combate mustele si are ca substanta activa imidacloprid 10%. Efectul este unul extrem de rapid iar remanenta produsului este de pana la 12 saptamani in conditiile in care...

Stoc epuizat

Vezi mai mult
Insecticid AMP 100 SG Insecticid AMP 100 SG
58,00 lei (inclusiv TVA)
AMP 100 SG este un insecticid sub forma de granule solubile pentru controlul mustelor intr-o mare varietate de curti, spatii de locuit, ferme si medii de reproducere (bovine, suine, pasari, ovine, iepuri, cabaline),...
VIZUALIZATE RECENT
Microbec 4 buc x 30 grame, entru haznale si toatele uscate, Bros Microbec 4 buc x 30 grame, entru haznale si toatele uscate, Bros
19,70 lei (inclusiv TVA)
Produsul este o combinatie de bacterii biologice si enzime destinate descompunerii deseurilor organice in toaletele uscate. Se foloseste pentru curatarea latrinelor, reduce continutul excrementelor solide si elimina...

Meniu

Setari

Mai multe produse.
Nici un produs gasit.

Creati un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare