Meniu
Setari Cautare
0
Cos
Mai multe produse.
Nici un produs gasit.
Welcome

Producatori

×

Biofungicid Trianum-G, inocul de Trichoderma, 5 kg

Referinta:
874512

Trianum-G este un inocul ce contine tulpina hibrida T22 a ciupercii benefice Trichoderma harzianum, acest produs protejeaza culturile impotriva unor boli de sol precum: Pythium, Fusarium, Rhizoctonia, Sclerotinia. Produsul asigura cresterea si dezvoltarea unui sistem radicular bine ramificat si implicit o planta sanatoasa si viguroasa.. Se aplica la toate culturile incepand cu faza de rasad.

Produsul este acceptat in agricultura organica/BIO.

Citeste mai multArata mai putin
612,28 lei (tva inclus) (inclusiv TVA)
Disponibilitate:

In aprovizionare

Producator:

Contact rapid:

031.425.21.59
Cantitate:
Descriere

Biofungicid Trianum-G, inocul de Trichoderma, 5 kg, Koppert

Trianum-G este un produs sub forma de granule ce se aplica in amestec cu substratul de cultura sau se administreaza in groapa de plantare. Aceste produs este agresiv cu bolile de sol, dar bland cu radacinile plantelor. Tulpina hibirda T22 a ciupercii Trichoderma harzanium formeaza un strat de protectie la suprafata radacinilor, fara a putea penetra tesutul acestora.

Utilizarea Trianum-G creste gradul de absorbtie a apei si a elementelor nutritive din sol, imbunatateste sistemul radicular prin formarea mai multor ramificatii la nivelul radacinii, sporind in acelasi timp randamentul plantei (recolta mai mare si mai uniforma).

Produsul este din gama Koppert si este lipsit de toxicitate, protejeaza culturile de cele mai pagubitoare boli: Pythium (Caderea plantutelor), Fusarium (Fuzarioza/Ofilirea vasculara), Rhizoctonia (Raia neagra); Sclerotinia (Putregaiul alb). Fata de fungicidele conventionale, ce au si un efect rezidual si retardant, Trianum permite culturii sa se dezvolte sanatos, fara pierderi datorate aparitiet plantelor slab-dezvoltate si ajuta la dezvoltarea armonioasa a plantelor.

Prin modul sau unic de actiune Trianum nu permite aparitia rezistentei la actiunea acestui produs, acest produs s-a utilizat cu succes in diferite tari, in ultimii ani, continuand sa ofere rezultate excelente.

Produsul este acceptat utilizarii in agricultura organica/BIO.

Compozitia produsului: 

  • Concentratie: 1,5x10⁸ UFC (spori viabili de Trichoderma harzianum T-22)/gram;
  • Formulare: granule.

Care este modul de actiune al Biofungicidului Trianum-G?

Modul de actiune al Trianum-P se bazeaza pe urmatoarele mecanisme:

  • Competitia pentru spatiu - Trianum formeaza rapid o bariera fizica in jurul sistemului radicular al plantei, in spatiul pe care il ocupa ciuperca Trichoderma nu mai ramane loc si pentru patogeni.
  • Competitia pentru hrana - Trianum se hraneste cu exudatul radacinilor, astfel consuma hrana patogenilor, inoculul de ciuperca foloseste acesti nutrienti mai intens decat patogenii, prin urmare patogenii sunt eliminati din aceasta competitie.
  • Microparazitism - Trianum se dezvolta in jurul agentilor patogeni si elibereaza enzime ce distrug ciupercile patogene.
  • Intarirea plantelor - Trianum asigura formarea unui sistem radicular puternic si sanatos, determinand o mai buna aprovizionare a plantelor cu apa si elemente nutritive. Realizandu-se o cultura uniforma si viguroasa, mai ales acolo unde conditiile de mediu nu sunt favorabile sau acolo unde folosirea unor cantitati mari de fungicide este necesara pentru asigurarea supravietuirii plantelor. 

Care sunt beneficiile utilizarii Biofungicidului Trianum-G?

  • Protectie de lunga durata - Produsul actioneaza preventiv si trebuie aplicat culturii cat mai devreme cu putinta, de preferat inca de la stadiul de rasad sau a plantelor tinere. Granulele se aplica in amestec cu substratul de cultura sau se administreaza in groapa de plantare. In timp substratul de cultura va fi populat cu un spectru larg de microorganisme, toate fiind in competitie cu Trianum pentru spatiul din zona sistemului radicular. 
  • Siguranta culturii - Trianum este un produs agresiv cu bolile fungice, dar bland cu radacinile plantelor. Tulpina hibrid T22 a ciupercii Trichoderma harzianum formeaza o bariera fizica in jurul radacinilor, fara a penetra tesutul acestora.
  • Adaptabilitate - Trianum se recomanda a fi folosit pe tipuri diferite de sol, atat in spatii protejate, cat si in camp liber, la diferite culturi: legume, plante la ghiveci, capsuni, flori, pomi si arbusti fructiferi, arbori si arbusti ornamentali. De asemenea, se poate utiliza si in realizarea peluzelor sau a terenurilor de golf/sport.
  • Demonstrat prin cercetari - inca de cand a fost descoperit de Universitatea Cornell, produsul Trianum a fost testat intens atat in Europa, cat si in SUA, in culturi experimentale si culturi comerciale. Cercetarile au demonstrat ca ofera cea mai buna protectie impotriva infestarilor cu Pythium, Fusarium, Rhizoctonia si Sclerotinia, imbunatatind in acelasi timp si vigoarea plantelor.

Captură de ecran 2023-11-13 142258.pngCaptură de ecran 2023-11-13 142415.png

Prepararea solutiei

  • Trianum-G se amesteca mecanic cu subtratul de cultura sau se poate aplica in groapa in care se planteaza.

Doze recomandate si momentul aplicarii lor:

Rasaduri:

  • La semanat: se amesteca cu substratul de cultura, 75 g in 100 l de pamant (turba);
  • La repicat: se amesteca cu substratul de cultura 35 g in 100 l de pamant (turba), la repicat sau la transplantare in ghivece mai mari;

Asigurati-va ca produsul este bine distribuit in toata masa substratului! Inainte de aplicarea produsului substratul trebuie sa fie bine aerat. Dupa aplicarea produsului substratul de cultura trebuie bine aerat.

Culturi horticole in spatii protejate:

  • La plantare: 1 g pe planta inainte de plantare, aplicat in groapa in care se planteaza. 

Aceasta aplicare va asigura protectia culturii pe o perioda de 10-12 saptamani. Dupa aceasta perioada este necesara interventia cu Trianum-P in doza de 15 grame/1000 plante si care va asigura protectia culturii pe 4 saptamani.

Culturi horticole in camp:

  • La plantare: 20-25 de kg/ha in functie de cultura, administrat inainte de plantare cu microgranulator.

Instructiuni de utilizare Trianum-G:

  • Se aplica singur, nu se amesteca cu alte produse;
  • Este compatibil cu marea majoritatea a pesticidelor (ingrasaminte, fungicide, insecticide);
  • Pentru informatii privind produsele sau substantele active compatibile vizitati site-ul: https://bit.ly/3QEOeue

Conditii de mediu:

  • Trianum-G are o buna actiune in coditii variate de mediu;
  • Dezvoltarea are loc la temperaturi cuprinse intre 10-34°C, la un pH situat intre 4-8, pe tipuri diferite de sol sau substrat si la culturi diferite.

Depozitare si manipulare:

  • Se depoziteaza la o temperatura de 8-10 °C, inainte si dupa utilizare;

Produsul este acceptat in agricultura organica/BIO.

Mod de ambalare: pachet 5 kilograme.

Citeste mai multArata mai putin
Detalii produs
874512
Disponibilitate
Disponibil
Mod de ambalare
5 kg
Producator
Koppert
Pretabil pentru cultura BIO
Da
Recenzii
Fara comentarii

Ai folosit acest produs? Lasa o recenzie

  • Rating:
Ai poze cu produsul / rezultate dupa folosirea produsului? Incarca-le aici!
Plasati imagini aici sau faceti clic pentru a incarca.
Video

VIDEO

PRODUSE RECOMANDATE

Triptolemus Sel Th Light, inocul de ciuperci micorizale Triptolemus Sel Th Light, inocul de ciuperci micorizale

(4)
89,00 lei (inclusiv TVA)

Triptolemus Sel Th Light este un ameliorator de sol cu inocul al ciupercilor micorizale (inclusiv Trichoderma), cu o formula perfect solubila in apa, ce este capabil sa interactioneze si sa imbunatateasca microbiomul...


Triptolemus Sel Th, inocul de ciuperci micorizale Triptolemus Sel Th, inocul de ciuperci micorizale

(1)
255,00 lei (inclusiv TVA)

Triptolemus Sel Th (Concentrat) este un inocul al ciupercilor micorizale, cu o formula perfect solubila in apa ce este capabil sa interactioneze si sa imbunatateasca microbiomul solului in toate stadiile de dezvoltare...


Symbiomyco Grow, 1 kg, ingrasamant Symbiomyco Grow, 1 kg, ingrasamant

(5)
160,00 lei (inclusiv TVA)

Symbiomyco Grow este un biostimulator organic pentru crestere si inradacinare. Produsul este pe baza de ciuperci micorizate si poate fi folosit in toate fazele de crestere a plantelor. Asigura dezvoltarea unui sistem...


Symbiolift Zeo, bioprotector al plantelor, 6 kg Symbiolift Zeo, bioprotector al plantelor, 6 kg
NOU

190,00 lei (inclusiv TVA)

Symbiolift Zeo este un produs inovator pe baza de zeoliti, obtinut prin sfarmarea rocii vulcanice de chabazit. Zeolitul are rol in stimularea sistemului natural de aparare al plantelor si de a crea o bariera...


Symbiolift Zeo, bioprotector al plantelor, 1 kg Symbiolift Zeo, bioprotector al plantelor, 1 kg
NOU

45,00 lei (inclusiv TVA)

Symbiolift Zeo este un produs inovator pe baza de zeoliti, obtinut prin sfarmarea rocii vulcanice de chabazit. Zeolitul are rol in stimularea sistemului natural de aparare al plantelor si de a crea o bariera...


Biostimulator Nemabiol-plus, 5 litri Biostimulator Nemabiol-plus, 5 litri
NOU

440,00 lei (inclusiv TVA)

Nemabiol-plus este un biostimulator pe baza de micronutrienti special creat pentru a proteja radacinile plantelor impotriva atacurilor produse de nematozi. Creste absorbtia elementelor nutritive din sol si numarul de...


Triptolemus HV, inocul de Trichoderma lichid, 1 litru Triptolemus HV, inocul de Trichoderma lichid, 1 litru
NOU

238,00 lei (inclusiv TVA)

Triptolemus HV este un inocul de ciuperci micorizale, sub forma lichida, ce este capabil sa interactioneze si sa imbunatateasca microbiomul solului in toate stadiile de dezvoltare ale plantelor. Produsul are un...


Flortis MICO INS, inocul de micorize cu rol insecticid BIO, 100 grame Flortis MICO INS, inocul de micorize cu rol insecticid BIO, 100 grame

25,00 lei (inclusiv TVA)

Flortis MICO INS este un inocul de ciuperci micorizale, perfect solubile in apa si acceptat in agricultura organica/ecologica, ce confera protectie plantelor impotriva atacurilor de daunatori cum ar fi: trips, afide,...

Clientii au mai cumparat si:
Seminte de pepene Black Plus F1, 100 seminte Seminte de pepene Black Plus F1, 100 seminte
35,00 lei (inclusiv TVA)
Black Plus F1 este un hibrid de pepene verde pe tipul Sugar Baby, cu maturitate extratimpurie (55-60 de zile de la transplantare), ce are capacitate de a oferi productii ridicate si de calitate inalta. Fructele sunt...
Insecticid Requiem Prime, 1l Insecticid Requiem Prime, 1l
-10%
Oferta speciala limitata
76,50 lei (inclusiv TVA) 85,00 lei
Requiem Prime este un insecticid-acaricid omologat pentru combaterea acarienilor, tripsilor si musculitei de sera care ataca culturile de legume, plante ornamentale si capsuni din spatii protejate. Datorita substante...
Ardei iute bulgaresc Chorbadjiiski, 10 grame Ardei iute bulgaresc Chorbadjiiski, 10 grame
9,50 lei (inclusiv TVA)
Chorbadjiiski este un ardei iute spiralat, foarte popular pe piata din Romania, cu fructe verde deschis, care se coloreaza apoi in rosu-aprins.

Triptolemus Sel Th, inocul de ciuperci micorizale Triptolemus Sel Th, inocul de ciuperci micorizale

(1)
255,00 lei (inclusiv TVA)

Triptolemus Sel Th (Concentrat) este un inocul al ciupercilor micorizale, cu o formula perfect solubila in apa ce este capabil sa interactioneze si sa imbunatateasca microbiomul solului in toate stadiile de dezvoltare...

Seminte de ardei Big Daddy F1, 500 seminte Seminte de ardei Big Daddy F1, 500 seminte
30,00 lei (inclusiv TVA)
Big Daddy F1 este un hibrid profesional de ardei iute, cu fructe cu coacere din verde in rosu, usor de crescut si extrem de productiv. 
Seminte de varza Buzoiana, 50 grame Seminte de varza Buzoiana, 50 grame
38,00 lei (inclusiv TVA)
Varza Buzoiana - este un soi tardiv de varza, foarte popular si folosit la scara larga in culturile agricole din Romania, datorita pretabilitatii la murare.
Seminte de castraveti lungi Kossara F1, 25 seminte Seminte de castraveti lungi Kossara F1, 25 seminte
10,00 lei (inclusiv TVA)
Kossara F1 este un hibrid de castraveti lungi din gama Geosem Bulgaria, ce se preteaza cultivarii in spatii protejate.
Seminte pepene galben Master F1 Seminte pepene galben Master F1
39,00 lei (inclusiv TVA)
Master F1 este cel mai timpuriu hibrid de pepene galben tip Cantaloupe (feliat, miez portocaliu), ce inlocuieste mai vechiul hibrid Halona F1, cu rezistenta buna si fructe mari.

Symbiolift Sapun Moale, bioprotector al plantelor,1 litru Symbiolift Sapun Moale, bioprotector al plantelor,1 litru

(1)
90,00 lei (inclusiv TVA)

Symbiolift Sapun Moale este un produs compus din potasiu si uleiuri vegetale, acceptat in agricultura organica/ecologica/. Se foloseste ca fitoprotector al plantelor impotriva insectelor daunatoare din culturile...

Seminte de sfecla rosie Detroit 2 dark Red Christel Seminte de sfecla rosie Detroit 2 dark Red Christel
29,00 lei (inclusiv TVA)
Detroit 2 Christel dark red este un soi de sfecla rosie ameliorat de Bakker Brothers, cu maturitate timpurie, de 58 de zile, ce are potentialul de a oferi productii mari si uniforme. Asa cum ii spune si numele,...
VIZUALIZATE RECENT
Biofungicid Trianum-G, inocul de Trichoderma, 5 kg Biofungicid Trianum-G, inocul de Trichoderma, 5 kg
612,28 lei (inclusiv TVA)
Trianum-G este un inocul ce contine tulpina hibrida T22 a ciupercii benefice Trichoderma harzianum, acest produs protejeaza culturile impotriva unor boli de sol precum: Pythium, Fusarium, Rhizoctonia, Sclerotinia....

Meniu

Setari

Mai multe produse.
Nici un produs gasit.

Creati un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare