Acid citric - 100 gr.
Acidul citric este folosit pentru reducerea pH-ului apei, ridicarea aciditatii naturale a vinului, prepararea vinurilor de fructe, precum si la conservarea siropurilor, gemurilor, racoritoarelor si muraturilor.
Acid citric
Acid citric - INTREBUINTARE: Reducerea PH-ului apei, ridicarea aciditatii natural a vinului, prepararea vinurilor de fructe, precum si la conservarea siropurilor, gemurilor, racoritoarelor si muraturilor.
DOZA: Cantitatea necesara de acid citric in functie de gust se dizolva in apa si se adauga produselor.
LA VIN: acidul citric se preteaza la ridicarea naturala a aciditatii vinului, intr-o masura mai mica inainte de imbuteliere sau bentonizare. Cantitatea stabilita se dizolva in zece parti de must sau vin, amestecul obtinut adaugandu-se la cantitatea ce urmeaza a fi tratata.
Â
Mod de ambalare: pachet 100 gr.
Ai folosit acest produs? Lasa o recenzie