
Erbicid Pantera 40 EC, 5 litri

Seminte de salata Santoro, 5000 Seminte nedrajate

Acidul citric este folosit pentru reducerea pH-ului apei, ridicarea aciditatii naturale a vinului, prepararea vinurilor de fructe, precum si la conservarea siropurilor, gemurilor, racoritoarelor si muraturilor.
Acid citric - INTREBUINTARE: Reducerea PH-ului apei, ridicarea aciditatii natural a vinului, prepararea vinurilor de fructe, precum si la conservarea siropurilor, gemurilor, racoritoarelor si muraturilor.
DOZA: Cantitatea necesara de acid citric in functie de gust se dizolva in apa si se adauga produselor.
LA VIN: acidul citric se preteaza la ridicarea naturala a aciditatii vinului, intr-o masura mai mica inainte de imbuteliere sau bentonizare. Cantitatea stabilita se dizolva in zece parti de must sau vin, amestecul obtinut adaugandu-se la cantitatea ce urmeaza a fi tratata.
Mod de ambalare: pachet 100 gr.
Stoc epuizat
Stoc epuizat
Te rugam sa te autentifici mai intai.
AutentificareCreati un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.
AutentificareAboneaza-te la newsletter-ul nostru pentru a afla cat mai multe detalii despre tot ce intereseaza.
Ai folosit acest produs? Lasa o recenzie