Meniu
Setari Cautare
0
Cos
Mai multe produse.
Nici un produs gasit.
Welcome

CATEGORII PRODUSE

Aboneaza-te la
NEWSLETTER

Producatori

Retur simplu in 14 zile

La SemintePlante.ro nu este nicio problema daca va razganditi. Stim ca uneori este pur si simplu dificil sa va hotarati la ceea ce vreti sa semanati, iar graba de a nu rata startul la semanat va poate face sa nu luati cele mai bune decizii. 

Va anuntam ca, dupa primirea unei comenzi, aveti 14 zile in care puteti returna produsul. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne anuntati de retur si sa il trimiteti catre noi, la una dintre adresele de mai jos: 

  • str. Pavel Ceamur, nr. 2B, Hala C8, Popesti-Leordeni, Ilfov, telefon 031.425.21.59

Dupa receptionarea produsului returnat, in cazul in care starea acestuia nu s-a modificat (ambalaj deteriorat sau desfacut in cazul semintelor, eticheta stearsa sau alt lot decat lotul trimis, atunci va vom trimite banii pe cont sau prin mandat postal in maxim 10 zile de la constatare. 

In cazul in care comandati frecvent de la noi, putem introduce in contul dumneavoastra SemintePlante.ro o nota de credit pentru produsul trimis inapoi, iar valoarea produsului returnat se va scadea din valoarea unei viitoare comenzi. 

In cazul unui retur, costul returului este suportat de catre client. Daca returul se face personal de catre consumator la punctul de lucru din Popesti-Leordeni, str. Pavel Ceamur, nr. 2B, Hala C8, livrarea returului nu va mai fi tarifata. 

In cazul in care clientul, din diverse motive, nu poate ajunge la posta / curier pentru trimiterea returului, SemintePlante.ro poate trimite unul din curierii cu care are contract pentru ridicarea produsului ce urmeaza a fi returnat. Sarcina de ambalare conforma a produsului apartine clientului. Acesta trebuie sa se asigure ca produsul este ambalat corespunzator, pentru a nu suferi daune in timpul transportului. 

ATENTIE! Regula returului, conform legilor din Romania, se aplica doar persoanelor fizice. Pentru persoanele juridice, in cazul in care doresc efectuarea returului, este nevoie de o discutie si un motiv al returului pe e-mail, la adresa [email protected]. Nu toate produsele livrate catre persoanele fizice sunt acceptate pentru returnare.

Produsele ce au atributul "Pe comanda" nu sunt acceptate la returnare.

Meniu

Setari

Mai multe produse.
Nici un produs gasit.

Creati un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare