Meniu
Setari Cautare
0
Cos
Mai multe produse.
Nici un produs gasit.

Aboneaza-te la
NEWSLETTER

Producatori

Retur simplu in 14 zile

La SemintePlante.ro nu este nici o problema daca te razgandesti. Stim ca uneori este pur si simplu dificil sa te hotarasti la ceea ce vrei sa semeni iar graba de a nu rata startul la semanat te poate face sa nu iei cele mai bune decizii. 

Te anuntam ca, dupa primirea unei comenzi, ai 14 zile in care poti returna produsul. Tot ce trebuie sa faci este sa ne anunti de retur si sa il trimiti catre noi, la una din adresele de mai jos: 

  • str. Ziduri intre Vii, numar 19, bloc F, parter, Bucuresti, Sector 2, telefon 031.425.21.59

Dupa receptionarea produsului returnat, in cazul in care starea acestuia nu s-a modificat - ambalaj deteriorat sau desfacut in cazul semintelor, eticheta stearsa, alt lot decat lotul trimis - atunci iti trimitem banii pe cont sau prin mandat postal in maxim 10 zile de la constatare. 

In cazul in care comanzi frecvent de la noi, putem introduce in contul tau SemintePlante.ro o nota de credit pentru produsul trimis inapoi, iar valoarea produsului returnat se va scadea din valoarea unei viitoare comenzi. 

In cazul unui retur, costul returului este suportat de catre client. Daca returul se face personal de catre consumator la punctul de lucru din Bucuresti, strada Stolnicu Vasile, nr. 3, sector 2, atunci nu mai este tarifata livrarea returului. 

In cazul in care clientul, din diverse motive, nu poate ajunge la posta / curier pentru trimiterea returului, SemintePlante.ro poate trimite unul din curierii cu care are contract pentru ridicarea produsului ce urmeaza a fi returnat. Sarcina de ambalare conforma a produsului apartine clientului. Acesta trebuie sa se asigure ca produsul este ambalat corespunzator, pentru a nu suferi daune in timpul transportului. 

ATENTIE! Regula returului, conform legilor din Romania, se aplica doar persoanelor fizice. Pentru persoanele juridice, in cazul in care doresc efectuarea returului, este nevoie de o discutie si un motiv al returului pe e-mail, la adresa [email protected] Nu toate produsele livrate catre persoanele fizice sunt acceptate pentru returnare.

Produsele ce au atributul "Pe comanda" nu sunt acceptate la returnare.

Meniu

Setari

Mai multe produse.
Nici un produs gasit.

Creati un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare