Meniu
Setari Cautare
0
Cos
Mai multe produse.
Nici un produs gasit.
Welcome

CATEGORII PRODUSE

Aboneaza-te la
NEWSLETTER

Producatori

Havatec

Havatec

In anul 2000 Havatec a inceput cu dezvoltarea de masini pentru sectorul ciupercilor. Nu dupa mult timp, Havatec a dezvoltat o masina avansata pentru clasificarea și punerea laolalta a bulbilor de flori folosind tehnici cu raze X. Incepand cu anul 2003, Havatec are o gama extinsă de masini pentru clasificarea si pentru ambalarea florilor in cutii. De atunci, peste 400 de masini au fost instalate la nivel internațional la numeroase companii de flori de top. Havatec a devenit furnizorul principal pentru sectorul florilor, mereu in avans si in tehnică, dar întotdeauna cu valorile cheie care vin impreuna cu mecanizarea in agricultura: „simplu, de incredere si accesibile”.

Aceasta este ceea ce noi numim „SIMPLICITATE INALTA TEC”. Cu alte cuvinte, folosirea tehnicilor de inalta performanta in combinatie cu simplitatea unei masini care trebuie doar sa functioneze timp de 16 ore pe zi fara a functiona defectuos.

Citeste mai multArata mai putin
Filtreaza
Rola de legat pentru masina de facut legaturi Rola de legat pentru masina de facut legaturi
57,00 lei (inclusiv TVA)
Rola elastica de legat pentru masina de facut legaturi compatibila cu diverse modele de masini de legat (Havatec, Cyklop).

Meniu

Setari

Mai multe produse.
Nici un produs gasit.

Creati un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare