Meniu
Setari Cautare
0
Cos
Mai multe produse.
Nici un produs gasit.
Welcome

Aboneaza-te la
NEWSLETTER

Producatori

Unichem

Unichem

Unichem d.o.o. a fost fondata in 1989 de Mile Radivojević, absolvent de inginerie chimica, ca prima companie privata care a produs produse de gradina si casa care se bazeaza pe propriile servicii de dezvoltare si productie. A condus-o timp de aproape 30 de ani pana la pensionare, iar astazi Unichem este o companie moderna, bine echipata, din punct de vedere tehnologic si informational, care a inregistrat produse in peste 60 de tari din intreaga lume si este cel mai mare producator sloven de nutritie pentru plante si produse de protectie (ingrasaminte organice, substraturi, ingrasaminte speciale si agenti organici de protectie a plantelor) si agenti de protectie impotriva insectelor si rozatoarelor (insecticide si rodenticide).

Citeste mai multArata mai putin
Filtreaza
Insecticid Neopermin+, 100 g Insecticid Neopermin+, 100 g
11,90 lei (inclusiv TVA)
Neopermin+ este un insecticid sub forma de pulbere cu actiune gastrica, pentru controlul populatiilor de furnici, gandaci, muste si daunatori din depozitele de cereale. Mortalitatea daunatorilor survine in 24 de ore.
Acaricid Milbeknock, 1 litru Acaricid Milbeknock, 1 litru
2%
Oferta speciala limitata
580,00 lei (inclusiv TVA) 595,00 lei
Milbeknock EC este un acaricid pe baza de milbemectin ce vine in combaterea unui spectru larg de acarieni (Paianjanul Comun, Paianjanul rosu comun, Molia miniera marmorata), avand efect pe o perioada indelungata....

Meniu

Setari

Mai multe produse.
Nici un produs gasit.

Creati un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare