Meniu
Setari Cautare
0
Cos
Mai multe produse.
Nici un produs gasit.
Welcome

CATEGORII PRODUSE

Producatori

×

Cablu incalzire rasadnite 1600 W, 100 metri

Referinta:
XSP0002627

Cablul pentru incalzirea rasadnitelor are o putere maxima de 1600 W si o lungime de 100 metri, acesta acopera o suprafata de pana la 13 metri patrati de rasadnita.

Citeste mai multArata mai putin
98,00 lei (tva inclus) (inclusiv TVA)
Disponibilitate:

In stoc

Producator:

Contact rapid:

031.425.21.59
Cantitate:
Descriere

Cablu incalzire rasadnite 1600 W, 100 metri, albastru

Cablul de incalzire are o lungime de 100 metri si puterea maxima la care ajunge este de 1600 W.

Acesta este confectionat din materiale electro-rezistente, fiind prevazut cu izolare la exterior. Cablul este destinat incalzirii rasadnitelor si se foloseste impreuna cu aparatul de incalzire pentru rasadnite sau cu termostatul bulgaresc Thermodom. 

Cablul poate atinge o temperatura mai mare cu 5-10 grade Celsius in plus fata de cea setata pe termostat.

  • Lungime: 100 metri;
  • Putere: 1600 W;
  • Culoare: Albastru;
  • Suprafata acoperita de rasadnita, conform schemelor recomandate de producatorii aparatelor de incalzire: 13 mp;

Atentie! Termostatul si cablul cu stecher nu vin in pachet, se achizitioneaza separat!

Pasii pentru confectionarea unui sistem pentru incalzirea rasadnitelor.

Modul in care se poate confectiona un sistem de incalzirea a rasadnitelor este descris mai jos sau in videoclipul atasat in josul paginii.

Varianta 1 - crearea unui pat cald cu semanarea directa a semintelor;

  1. Nivelati solul pe suprafata patului de rasad; 
  2. In cazul in care nu aveti o masa facuta, faceti o carcasa de lemn de 10 sau 20 centimetri inaltime, pe tot perimetrul zonei de rasad, respectand planul initial si conditiile de suprafata impuse de cablurile folosite; 
  3. Pe pat se pune un strat de folie, urmat de un strat de polistiren expandat (placi, nu conteaza grosimea neaparat). In cazul in care nu dispuneti de polistiren expandat, puteti folosi un strat de 10 centimetri de paie. 
  4. Peste stratul de polistiren sau paie, puneti un strat de 3 centimetri de pamant, perfect nivelat. Intindeti apoi cablu, asigurandu-va ca nu sunt deloc denivelari.
  5. La indinderea cablului vom tine cont de dispunerea paralela a firelor (ca in imaginea de mai jos). Distanta intre spire recomandata este de aproximativ 10 centimetri. Putem folosi o schema de intindere a cablurilor in care distanta este mai mica intre primul fir si marginea rasadnitei, si creste progresiv catre mijlocul rasadnitei (exemplificat in figura 1). 
  6. Acoperim apoi firele cu inca 7 - 10 centimetri de pamant, peste care putem semana. Daca stratul de deasupra cablului este prea subtire, creste consumul de curent. 
  7. Dupa semanare, se pot uda rasadurile. 
  8. In cazul acestui tip de rasandita - rasadnita la sol/pat cald - se considera eficienta o rasadnita in care un fir de 1000 metri si 1600W acopera 9 metri patrati.

Schema amplasare cabluri de incalzire

Fig 1 - Exemplu de schema de amplasare cu distante diferite intre spire

Peste rasadnita se poate pune un tunel de folie de maxim 1 metru inaltime, pentru o mai buna izolare, exact ca in figura 2. 

Schema asezare instalatie incalzire

Fig. 2 - Asezarea straturilor si montajul; Inaltimea tunelului maxima este de 1 metru

Varianta 2 - Montarea pe mese de rasaduri

Montarea pe mesele de rasaduri o vom ilustra in imaginile de mai jos: 

izolarea meselor de rasaduri cu polistiren imprastierea stratului de nisip
1. Insirarea materialelor de izolatie pe mesele de rasaduri. S-au folosit pentru cele doua mese date ca exemplu placi de polistiren sau folie / membrana pentru izolatia acoperisului. 2. Urmeaza apoi intinderea spirelor cu pastrarea unei distante de aproximativ 8 - 10 centimetri intre spire (se poate pastra regula mijlocului mai distantat, descrisa la varianta 1). Dupa intinderea spirelor si lipirea colturilor cu banda izolatoare, se va imprastia un strat de nisip de aproximativ 5 - 10 centimetri. 
Masa de rasaduri este aproape gata Montajul cutiei si amplasarea tinerelor plantute
3. Dupa amplasarea firelor si a nisipului, putem conecta aparatul la rezistente. Senzorul se poate monta oriunde intre cele 2 fire, dar cu grija pentru a nu infige senzorul in fire.  4. Odata pus in functiune aparatul va merge timp de 8-12 ore neintrerupt pana ce va incalzi substratul, apoi va lucra in regim de mentinere a temperaturii (va declansa cand scade temperatura masurata de senzor).

Se recomanda acoperirea cu folie sau agril, atat in cazul rasadnitelor la sol, cat si in cazul meselor. 

*Termostatul (aparatul pentru incalzirea rasadnitelor) prezentat in poze este produs in Coreea de Sud (este disponibil si el pe siteul nostru) si nu vine in pachet cu cablul se achizitioneaza separat!

ATENTIE!

  • Amplasarea acestui sistem nu va elimina monitorizarea rasanditelor; Monitorizati constant si asigurati-va ca instalatia este in perfecta siguranta, ferita de apa si condens; 
  • Dupa montarea cablurilor, aveti grija sa nu deplasati cablurile. In cazul intersectarii cablurilor exista riscul ca acestea sa ia foc; 
  • Nu bagati termostatul in apa si nu udati termostatul! EXISTA RISC DE ELCTROCUTARE! Multi dintre clientii nostri si-au facut cutii din plastic, izolate, pentru a depozita termostatul acolo; 
  • Tineti cont ca senzorul sa nu il infigeti in rezistenta; 
  • Montati rezistentele respectand distantele recomandate intre spire - de aproximativ 10 centimetri; nu intersectati firele si nu le apropiati unul de celalalt la distante mai mici de 3 centimetri - exista riscul ca acestea sa ia foc; 
  • Verificati intotdeauna cablurile la momentul montajului si asigurati-va ca nu sunt ciupite, zgariate, roase, etc. 
  • In cazul zilelor cu temperaturi foarte ridicate exista sansa ca termostatul sa citeasca doar temperatura de la suprafata solului iar in interior, la nivelul radacinii, temperatura sa fie mai mica. 
  • Evitati rasucirea cablurilor; Nu taiati cablurile chiar daca sunt prea lungi; 

Ceres Union SRL / SemintePlante.ro nu isi asuma nici un fel de vina in privinta situatiilor ce pot aparea in folosirea si montarea acestor sisteme de incalzire a rasadnitelor si nici nu poate fi trasa la raspundere privind eventualele daune. 

Descrierea si pozele apartin SemintePlante.ro / Ceres Union SRL si nu se pot prelua decat cu acrodul sursei. 

Mod de ambalare: 1 cablu de 1600W.

*Cablul cu stecher nu este inclus in pachet si nici termostatul, se achizitioneaza separat!

Citeste mai multArata mai putin
Detalii produs
XSP0002627
Disponibilitate
Disponibil
Culoare
Albastru
Lungime (M)
100 metri
Producator
SemintePlante.ro
Recenzii
Fara comentarii

Ai folosit acest produs? Lasa o recenzie

  • Rating:
Ai poze cu produsul / rezultate dupa folosirea produsului? Incarca-le aici!
Plasati imagini aici sau faceti clic pentru a incarca.
Video

VIDEO

PRODUSE RECOMANDATE
Intinderea cablurilor pentru incalzire Intinderea cablurilor pentru incalzire
312,00 lei (inclusiv TVA)
Aparatul pentru inclzirea rasadnitelor este o solutie simpla destinata incalzirii a pana la 40 de metri patrati de rasadnita. Aparatul vine insotit de senzor cu fir de sarma lung 100 centimetri. 
Topor pentru camping XXS_X5 Topor pentru camping XXS_X5
214,50 lei (inclusiv TVA)
Toporul mic XXS_X5 pentru camping din gama Fiskars este perfect pentru drumetii sau activitatile outdoor, fiind un topor mic si usor ce poate fi transportat cu usurinta in rucsac.

Alveole de semanat, 24 celule Alveole de semanat, 24 celule
1%
Oferta limitata

1,67 lei (inclusiv TVA) 2,00 lei
Alveole (placi alveolare) de 24 de celule pentru semanat, cu diametru celulei de 7.8 cm. Alveolele sunt destinate semanarii semintelor de pepene, castraveti, tomate, ardei, vinete.


Alveole de semanat, 32 celule Alveole de semanat, 32 celule
1%
Oferta limitata

1,67 lei (inclusiv TVA) 2,00 lei
Alveole de 32 de celule pentru semanat si repicat, cu diametrul celulei de 6,2 cm. Tavite alveolare pentru semanat ideale pentru toate culturile de legume. 

Cablu incalzire Cablu incalzire
140,00 lei (inclusiv TVA)
Instalatie de incalzire rasadnite, formata din cablu de lungime 100 metri si termostat, instalatie suficienta pentru a incalzi o rasadnita de aproximativ 13 metri patrati.
Termostat mecanic pentru rasadnite Termostat mecanic pentru rasadnite
50,00 lei (inclusiv TVA)
Termostatul mecanic se foloseste pentru a mentine o temperatura constanta in interiorul rasadnitei si este destinat folosirii impreuna cu un cablu de incalzire (maxim 2000 W). 
Cablu incalzire rasadnite Corean CT1700 Cablu incalzire rasadnite Corean CT1700
199,00 lei (inclusiv TVA)
Cablu pentru incalzirea rasadnitelor fabricat in Coreea de Sud, cu o putere maxima de 1000 W si 120 metri lungime, ce poate acoperi o suprafata de 12-14 metri patrati de rasadnita.

Stoc epuizat

Vezi mai mult
Aparat pentru incalzirea rasadnitelor, 4 kW Aparat pentru incalzirea rasadnitelor, 4 kW
330,00 lei (inclusiv TVA)
Aparatul pentru incalzirea rasadnitelor de 4 kW este o solutie mai complexa, destinata atat incalzirii rasadnitelor de peste 26 de metri patrati, cat si rasadnitelor mici. Aparatul vine insotit de senzor cu fir lung...
Clientii au mai cumparat si:
Seminte de mazare urcatoare Cornetto, 50 grame Seminte de mazare urcatoare Cornetto, 50 grame
8,00 lei (inclusiv TVA)
Cornetto este o varietate de mazare urcatoare, foarte productiva, cu talia de 140 - 150 centimetri (are nevoie de sustinere, se cultiva pe arac) si boabe foarte dulci. 

Seminte de castraveti Ekol F1, 500 seminte Seminte de castraveti Ekol F1, 500 seminte
-15%
Oferta limitata

74,12 lei (inclusiv TVA) 87,20 lei
Ekol F1 este cel mai recent rezultat al productiei de castraveti cornichon, varietate introdusa de Syngenta in 2011, dupa o lunga perioada de testare de succes.

Seminte de Castraveti Prut F1, 100 seminte Seminte de Castraveti Prut F1, 100 seminte
24,53 lei (inclusiv TVA)
Prut F1 este un hibrid de castravete partenocarpic, de tip cornichon, ce face parte din gama Hektar.
Seminte de varza Victoria F1, 2500 seminte Seminte de varza Victoria F1, 2500 seminte
81,75 lei (inclusiv TVA)
Victoria F1 este un hibrid timpuriu de varza alba din gama  Hektar, pentru cultura de vara-toamna si are o perioada de vegetatie de 70 de zile la plantare.
Seminte pepene verde Crimson Sweet Seminte pepene verde Crimson Sweet
3,50 lei (inclusiv TVA)
Crimson Sweet este un pepene verde vargat, cu miez rosu, crocant, foarte gustos.
Seminte vinete albe Clara Seminte vinete albe Clara
14,00 lei (inclusiv TVA)
Clara F1 este un hibrid de vinete cu fructul de culoare alba, din gama Florian Bulgaria.
Seminte de Ardei Beros, rip corn de capra Seminte de Ardei Beros, rip corn de capra
5,00 lei (inclusiv TVA)
Beros este un soi de ardei iute bulgaresc pe tip ,,Corn de capra'' cu fructe lungi, ideal pentru consum proaspat si conservare, usor iute.

Stoc epuizat

Vezi mai mult
Seminte de tomate Buzau 1600, 5 grame Seminte de tomate Buzau 1600, 5 grame
-15%
Oferta limitata
12,75 lei (inclusiv TVA) 15,00 lei
Buzau 1600 este o varietate profesionala de rosii, cu crestere nedeterminata, ce produce tomate cu fruct mare, de aproximativ 200 de grame.
Erbicid preemergent Dual Gold, 1 litru Erbicid preemergent Dual Gold, 1 litru
-23%
Oferta speciala limitata
163,01 lei (inclusiv TVA) 211,70 lei
Dual Gold 960 EC este un erbicid preemergent ce asigura combaterea superioara si de lunga durata, in special a buruienilor graminee, dar si a unor buruieni cu frunza lata. 
Seminte flori Carciumarese liliput melanj,  2 gr Seminte flori Carciumarese liliput melanj,  2 gr
4,50 lei (inclusiv TVA)
Carciumaresele liliput melanj din gama Agrosel sunt plante anuale.
VIZUALIZATE RECENT
Cablu incalzire rasadnite 1600 W, 100 metri Cablu incalzire rasadnite 1600 W, 100 metri
98,00 lei (inclusiv TVA)
Cablul pentru incalzirea rasadnitelor are o putere maxima de 1600 W si o lungime de 100 metri, acesta acopera o suprafata de pana la 13 metri patrati de rasadnita.

Meniu

Setari

Mai multe produse.
Nici un produs gasit.

Creati un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare