Meniu
Setari Cautare
0
Cos
Mai multe produse.
Nici un produs gasit.
Welcome

CATEGORII PRODUSE

Producatori

×

Aparat pentru incalzirea rasadnitelor, 4 kW

Referinta:
XSP125463

Aparatul pentru incalzirea rasadnitelor de 4 kW este o solutie mai complexa, destinata atat incalzirii rasadnitelor de peste 26 de metri patrati, cat si rasadnitelor mici. Aparatul vine insotit de senzor cu fir lung de peste 100 de centimetri. 

Citeste mai multArata mai putin
330,00 lei (tva inclus) (inclusiv TVA)
Disponibilitate:

In stoc

Producator:

Contact rapid:

031.425.21.59
Cantitate:
Descriere

Aparat pentru incalzirea rasadnitelor, 4 kW

Aparatul prezentat este produs in Coreea de Sud si poate incalzi atat rasadnite mici, cat si rasadnite mari. Produsul vine insotit de fir cu sezonr. Produsul NU VINE INSOTIT DE STECHER pentru alimentare. Este nevoie de achizitionarea separata a stecherului. 

Printre avantajele folosirii aparatului pentru incalzirea rasadnitelor, enumeram: 

  • Acoperirea unei suprafete maxime de pana la 40 de metri patrati; 
  • Se pot monta mai multe cabluri, pe aceeasi zona de iesire, capetele cablurilor strangandu-se cu surubul (4 cabluri de 120 metri/1000 W, 2 cabluri de 100 m/1600 W,  2 cabluri de 2000 W sau pana la 4 cabluri de 700 de W); 
  • Intervalul de temperatura este ajustabil si are afisaj digital;
  • Prezenta unui senzor cu fir de sarma lung de peste 1 metru, pentru declansare; 
  • Cutie robusta, usor de amplasat in diferite zone ale solarului pe care le vom feri de contactul cu apa. 

Cum se monteaza aparatul pentru incalzirea rasadnitelor de 4 kW

La montajul aparatului pentru incalzirea rasadnitelor vom tine cont de: 

  • Amplasarea cutiei in zone ferite de apa (NU UDATI TERMOSTATUL SI NU BAGATI TERMOSTATUL IN APA! ESTE PERICOL DE ELECTROCUTARE)
  • Capacitatea aparatului - nu vom lega mai multe rezistente decat maximul suportat, mentionat mai sus. 
  • In anumite situatii, cutia poate fi amplasata intre 2 mese de rasaduri, aparatul permitand conectarea la pana la 4 tipuri de cablu. 

Tipul de cablu folosit si exemplificarea pe lungime: 

in cazul in care dorim folosirea mai multor cabluri, vom tine cont ca puterea acestora, insumata sa nu depaseasca valoarea de 4000 (exemplu: 2 cabluri de 1600W se pot monta pentru ca valoarea lor insumata este 3200; 2 cabluri de 2000W se pot monta pentru ca valoarea insumata este de 4000 W, valoare maxima suportata de instalatie; 3 cabluri de 2000 W nu se pot monta; 

  • Cablu 1600 W (de obicei albastru la culoare, cu 100 metri lungime) poate acoperi o suprafata de pana la 13 metri patrati de rasadnita; Se pot folosi 2 astfel de cabluri la aparatul pentru incalzirea rasadnitelor pentru a obtine incalzirea unei rasadnite de 26 metri patrati. 
  • Cablu 700 W (de obicei galben la culoare, cu 50 metri lungime) poate acoperi o suprafata de pana la 7 metri patrati de rasadnita; Se pot lega 4 astfel de cabluri in cazul in care operatorul alege folosirea acestei variante. 
  • Cablu 2000 W (de obicei rosu la culoare, cu 120 metri lungime) poate acoperi o suprafata de pana la 18 metri patrati de rasadnita. Se pot lega doua astfel de cabluri. 

Prinderea cablurilor se face relativ simplu, desfacand carcasa de plastic a incalzitorului prin impingerea clemelor cu o surubelnita mica, si prinzand unul dintre capetele cablului la locatia 3 din schema de mai jos - zona de iesire "OUT mentionata pe termostat", si capatul celalalt la locatia 4 din schema de mai jos - tot zona de iesire. 

Schema termostat

Verificati functionalitatea termostatului si a cablurilor inainte de a le monta si asigurati-va ca nu sunt urme de ciupituri sau julituri pe cablu.

Cablurile se pot monta pe mese de rasad inaltate sau pe rasadnite construite putin mai sus de nivelul solului (exemplul celor pe cadre de lemn). 

Modul de amplasare al spirelor este descris mai amplu la varianta de 3 kW a aparatului de incalzire. 

ATENTIE!

  • Amplasarea acestui sistem nu va elimina monitorizarea rasanditelor; Monitorizati constant si asigurati-va ca instalatia este in perfecta siguranta, ferita de apa si condens; 
  • Dupa montarea cablurilor, aveti grija sa nu deplasati cablurile. In cazul intersectarii cablurilor exista riscul ca acestea sa ia foc; 
  • Nu bagati termostatul in apa si nu udati termostatul! EXISTA RISC DE ELCTROCUTARE! Multi dintre clientii nostri si-au facut cutii din plastic, izolate, pentru a depozita termostatul acolo; 
  • Tineti cont ca senzorul sa nu il infigeti in rezistenta; 
  • Montati rezistentele respectand distantele recomandate intre spire - de aproximativ 10 centimetri; nu intersectati firele si nu le apropiati unul de celalalt la distante mai mici de 3 centimetri - exista riscul ca acestea sa ia foc; 
  • Verificati intotdeauna cablurile la momentul montajului si asigurati-va ca nu sunt ciupite, zgariate, roase, etc. 
  • In cazul zilelor cu temperaturi foarte ridicate exista sansa ca termostatul sa citeasca doar temperatura de la suprafata solului iar in interior, la nivelul radacinii, temperatura sa fie mai mica. 
  • Evitati rasucirea cablurilor; Nu taiati cablurile chiar daca sunt prea lungi; 

Ceres Union SRL / SemintePlante.ro nu isi asuma nici un fel de vina in privinta situatiilor ce pot aparea in folosirea si montarea acestor sisteme de incalzire a rasadnitelor si nici nu poate fi trasa la raspundere privind eventualele daune. 

Descrierea si pozele apartin SemintePlante.ro / Ceres Union SRL si nu se pot prelua decat cu acrodul sursei. 

Citeste mai multArata mai putin
Detalii produs
XSP125463
Disponibilitate
Disponibil
Producator
SemintePlante.ro
Recenzii
Fara comentarii

Ai folosit acest produs? Lasa o recenzie

  • Rating:
Ai poze cu produsul / rezultate dupa folosirea produsului? Incarca-le aici!
Plasati imagini aici sau faceti clic pentru a incarca.
Video

VIDEO

PRODUSE RECOMANDATE
Cablu incalzire rasadnite 2000 W, 120 metri Cablu incalzire rasadnite 2000 W, 120 metri
123,00 lei (inclusiv TVA)
Cablul pentru incalzirea rasadnitelor are o putere maxima de 2000 W si o lungime de 120 metri, acesta acopera o suprafata de rasadnita de maxim 18 metri patrati.
Cablu incalzire rasadnite 700 W, 50 metri Cablu incalzire rasadnite 700 W, 50 metri
79,00 lei (inclusiv TVA)
Cablul pentru incalzirea rasadnitelor are o putere maxima de 700 W si o lungime de 50 metri, acoperind o suprafata de pana la 7 metri patrati de rasadnita.
Cablu incalzire rasadnite 1600 W, 100 metri Cablu incalzire rasadnite 1600 W, 100 metri
98,00 lei (inclusiv TVA)
Cablul pentru incalzirea rasadnitelor are o putere maxima de 1600 W si o lungime de 100 metri, acesta acopera o suprafata de pana la 13 metri patrati de rasadnita.
Cablu incalzire Cablu incalzire
140,00 lei (inclusiv TVA)
Instalatie de incalzire rasadnite, formata din cablu de lungime 100 metri si termostat, instalatie suficienta pentru a incalzi o rasadnita de aproximativ 13 metri patrati.
Termostat mecanic pentru rasadnite Termostat mecanic pentru rasadnite
50,00 lei (inclusiv TVA)
Termostatul mecanic se foloseste pentru a mentine o temperatura constanta in interiorul rasadnitei si este destinat folosirii impreuna cu un cablu de incalzire (maxim 2000 W). 
Cablu incalzire rasadnite Corean CT1700 Cablu incalzire rasadnite Corean CT1700
199,00 lei (inclusiv TVA)
Cablu pentru incalzirea rasadnitelor fabricat in Coreea de Sud, cu o putere maxima de 1000 W si 120 metri lungime, ce poate acoperi o suprafata de 12-14 metri patrati de rasadnita.

Stoc epuizat

Vezi mai mult
Aparat pentru incalzirea rasadnitelor, 1.5 kw Aparat pentru incalzirea rasadnitelor, 1.5 kw
249,00 lei (inclusiv TVA)
Aparatul pentru incalzirea rasadnitelor este o solutie simpla, destinata incalzirii rasadnitelor de pana la 13 metri patrati.   
Clientii au mai cumparat si:
Yucca de gradina - 1 radacina Yucca de gradina - 1 radacina
12,00 lei (inclusiv TVA)
Yucca de gradina (Yucca filamentosa) este o specie exotica, decorativa ce produce flori de culoar alb verzui la inaltimea de peste 1 metru fata de frunzele aflate la baza solului.
Seminte de tomate Medelina, 0.3 grame Seminte de tomate Medelina, 0.3 grame
11,00 lei (inclusiv TVA)
Medelina este o noua varietate din gama Florian Bulgaria ce se remarca prin gustul excelent, prin fermitatea si marimea fructelor de peste 300 grame.
Seminte de castraveti Allianz F1, 250 Seminte Seminte de castraveti Allianz F1, 250 Seminte
20,00 lei (inclusiv TVA)
Allianz F1 este un hibrid profesional de castraveti cornichon cu flori predominant femele, din gama Bejo.
Seminte de ceapa Performer, 10.000 Seminte Seminte de ceapa Performer, 10.000 Seminte
13%
Oferta speciala limitata
32,00 lei (inclusiv TVA) 37,00 lei
Performer este un soi profesional de ceapa verde de la Bejo Zaden,ce poate fi cultivat in timpul anului (iarna numai in spatii protejate).
Ancore profesionale 20 cm, 40 buc/pachet Ancore profesionale 20 cm, 40 buc/pachet
-25%
Oferta limitata
37,50 lei (inclusiv TVA) 50,00 lei
Ancorele profesionale sunt confectionate din plastic dur (polipropilena), principalul lor scop fiind acela de a fixa in sol folia agrotextil, agril, folia de mulcire sau covoarele de inflitratie.
Seminte de fasole pentru boabe Horticultural Taylor, 1 kilogram Seminte de fasole pentru boabe Horticultural Taylor, 1 kilogram
54,00 lei (inclusiv TVA)
Horticultural Taylor este un soi de fasole oloaga, din gama Bakker Brothers, destinat pentru productia de boabe uscate. Aceasta varietate se preteaza cultivarii in camp si are o perioada de vegetatie de aproximativ 84...

Stoc epuizat

Vezi mai mult

PO 9135 F1 (Marzanino F1), diverse ambalari PO 9135 F1 (Marzanino F1), diverse ambalari

59,00 lei (inclusiv TVA)

Hibrid de tomate cherry prunisoare cu crestere nedeterminata, pe ciclul mediu, destinat productiilor din sere si solarii. Rosiile sunt ferme si excelente la gust iar forma este similara rosiilor San Marzano.


Seminte de castraveti Absolute F1, 500 seminte Seminte de castraveti Absolute F1, 500 seminte

(4)
96,00 lei (inclusiv TVA)

Absolute F1 este un hibrid timpuriu de castraveti tip cornichon, multi-fruct, cu tepi, de culoare verde - inchis, ce poate da productii foarte ridicate. 

Horiver galben, 10 buc Horiver galben, 10 buc
117,81 lei (inclusiv TVA)
Horiver este o capcana lipicioasa galbena pentru insecte din gama Koppert. Horiver galbena este o capcana cu rol de monitorizare si combatere pentru afide, musculita alba, tripsi sau diverse musculite.
Petunia grandiflora Tango All Star Mix F1 - 1000 seminte Petunia grandiflora Tango All Star Mix F1 - 1000 seminte
68,00 lei (inclusiv TVA)
Tango All Star Mix F1 este o serie de petunie compacta, de ghiveci/gradina, ce ramifica excelent si produce flori foarte mari. Florile sunt un mix de culori rosu, roz, burgund, mov toate prezentand stele albe.
VIZUALIZATE RECENT
Aparat pentru incalzirea rasadnitelor, 4 kW Aparat pentru incalzirea rasadnitelor, 4 kW
330,00 lei (inclusiv TVA)
Aparatul pentru incalzirea rasadnitelor de 4 kW este o solutie mai complexa, destinata atat incalzirii rasadnitelor de peste 26 de metri patrati, cat si rasadnitelor mici. Aparatul vine insotit de senzor cu fir lung...

Meniu

Setari

Mai multe produse.
Nici un produs gasit.

Creati un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare