Meniu
Setari Cautare
0
Cos
Mai multe produse.
Nici un produs gasit.
Welcome

Producatori

×

Biostimulator Siapton 10L, 1 litru

Referinta:
XSP5510324

Siapton 10 L este un biostimulator organic de origine naturala, cu un continut echilibrat de aminoacizi liberi si peptide, obtinut prin hidroliza controlata a proteinelor.

Datorita aderentei si actiunii translaminare puternice, Siapton 10 L poate inlocui surfactantii in tratamentele cu produse pentru protectia plantelor.

Citeste mai multArata mai putin
Oferta speciala limitata
64,00 lei (tva inclus) (inclusiv TVA) 95,00 lei
Disponibilitate:

La comanda

Producator:

Contact rapid:

031.425.21.59
Cantitate:
Descriere

Biostimulator Siapton 10L

Siapton 10 L este un biostimulator care poate fi aplicat foliar, pe sol sau prin fertirigare la un numar mare de culturi.

Matricea organica a biostimulatorului Siapton 10 L este de o calitate deosebita (epiteliu din tesutul conjunctiv al animalului), ceea ce permite obtinerea unui continut ridicat de aminoacizi cu rapoarte specifice intre prolina, hidroxiprolina (fundamentala pentru a aborda stresul principal) si glicina (specific activitatii de chelatare).

Compozitia biostimulatorului Siapton 10 L

  • Azot total 9,1%, din care azot organic 8,7%
  • Carbon organic 25,6%
  • Aminoacizi 54,4% (acid aspartic, acid glutamic, alanina, fenilalanina, glicina, hidroxiprolina, leucina, lizina, ornitina, prolina, valina)

Avantajele si beneficiile utilizarii biostimulatorului Siapton 10 L

  • Imbunatateste absorbtia nutrientilor: raportul special dintre aminoacizi si lantul controlat al peptidelor permite formarea chelatilor si complexelor cu elemente minerale (Fe, Zn, Mn, Mg, Ca, B, etc) care pot fi usor asimilate si transportate in interiorul tesuturilor vegetale.
  • Bio-stimulator: Siapton 10 L activeaza sistemul enzimatic fundamental si reduce consumul excesiv de energie al plantei in procesele metabolice si enzimatice.
  • Bio-activator: Siapton 10 L imbunatateste eficienta biologica a culturii prin sporirea productiei si a calitatii acesteia.
  • Asigura echilibrul nutritional: activarea enzimelor specifice sporeste incorporarea azotului in interiorul plantelor si permite o buna rationalizare a fertilizarilor cu azot si reducerea riscului de acumulare a nitratilor in anumite culturi (ex: legume)
  • Elimina pierderile cauzate de conditiile de stres: datorita continutului ridicat al anumitor aminoacizi (proline, hidroxiproline, arginine, glicine) Siapton 10 L reactioneaza asupra echilibrelor din planta prin intarirea peretilor celulelor si favorizarea formarii clorofilei, facand planta mai rezistenta in conditii dificile (ex: efectele nematostatice si antivirale). Reduce stresul cauzat de grindina, temperaturi scazute sau excesive, leziuni cauzate de seceta si radiatii solare, stres hidric, salinitate si fitotoxicitate.
  • Regleaza activitatea hormonala in plante: cu toate ca nu contine un regulator de crestere, Siapton 10 L ajuta plantele sa produca si sa regleze echilibrul intre hormonii endogeni si favorizeaza activitatea de fecundare, formarea fructelor si procesul de coacere.
  • Utilizarea la fertirigare: aminoacizii si peptidele sunt usor absorbite de radacinile plantelor. Siapton 10 L activeaza humuficarea la nivelul solului si cresterea microorganismelor, imbunatateste structura, porozitatea si capacitatea de schimb cationic al solului, creste conductibilitatea si disponibilitatea nutrientilor.
  • Activeaza penetrarea si activitatea agrochimica: Siapton 10 L imbunatateste proprietatile de aderare, dispersie si penetrare a produselor de protectia plantelor si in special a celor cu actiune sistemica.

Siapton 10 L poate fi utilizat la urmatoarele culturi in dozele recomandate in tabelul de mai jos:

Cultura Momentul aplicarii Doza Volum de apa / ha Numar de aplicari
Porumb Se aplica incepand din faza de 2-4 frunze pana la 6-8 frunze 1 l/ha 200-500 l/ha 1-2
Floarea soarelui Se aplica incepand din faza de 2-4 frunze pana la 6 frunze 1 l/ha 200-500 l/ha 1-2
Grau Se aplica din stadiul de burduf si pana la inspicare 1 l/ha 200-500 l/ha 1-2
Rapita Se aplica de la 4-6 frunze pana la formarea silicvelor 1 l/ha 200-500 l/ha 2-3
Legume, tomate Se aplica de la inceputul infloririi pana la inceputul maturarii primelor fructe Culturi de camp: 1,5 l/ha 500-1000l/ha 2-3
Cartofi Se aplica incepand cu formarea tuberculilor 1,5 l/ha 200-500 l/ha 2-3
Pomi fructiferi, mar, cais Se aplica la inceputul infloritului 3 l/ha 500-1000 l/ha 2-3
Vita de vie Se aplica la inceputul infloritului 3 l/ha 500-1000 l/ha 2-3

Mod de ambalare: La SemintePlante.ro biostimulatorul Siapton 10 L se gaseste ambalat la:

  • flacon de 1 litru
Citeste mai multArata mai putin
Detalii produs
XSP5510324
Disponibilitate
Disponibil
Producator
Arysta LifeScience
Recenzii
Fara comentarii

Ai folosit acest produs? Lasa o recenzie

  • Rating:
Ai poze cu produsul / rezultate dupa folosirea produsului? Incarca-le aici!
Plasati imagini aici sau faceti clic pentru a incarca.
PRODUSE RECOMANDATE

Capcana lipicioasa anti-insecte, albastra, trips, 10x25 cm Capcana lipicioasa anti-insecte, albastra, trips, 10x25 cm
NOU

4,50 lei (inclusiv TVA)

Capcana albastra pentru insectele de gradina, non toxica, din gama Royal Brinkman. Capcana este foarte eficienta si odata prinse in lipici insectele nu mai pot scapa. Capcanele albastre sunt folosite, in principal,...


Capcana lipicioasa galbena, 10 x 25 cm, afide Capcana lipicioasa galbena, 10 x 25 cm, afide
NOU

4,50 lei (inclusiv TVA)

Capcana galbena pentru insectele de gradina, non toxica, din gama Royal Brinkman. Capcana este foarte eficienta si odata prinse in lipici insectele nu mai pot scapa. Capcanele galbene sunt folosite, in principal,...


Symbiolift Zeo, bioprotector al plantelor, 6 kg Symbiolift Zeo, bioprotector al plantelor, 6 kg
NOU

190,00 lei (inclusiv TVA)

Symbiolift Zeo este un produs inovator pe baza de zeoliti, obtinut prin sfarmarea rocii vulcanice de chabazit. Zeolitul are rol in stimularea sistemului natural de aparare al plantelor si de a crea o bariera...


Symbiolift Zeo, bioprotector al plantelor, 1 kg Symbiolift Zeo, bioprotector al plantelor, 1 kg
NOU

45,00 lei (inclusiv TVA)

Symbiolift Zeo este un produs inovator pe baza de zeoliti, obtinut prin sfarmarea rocii vulcanice de chabazit. Zeolitul are rol in stimularea sistemului natural de aparare al plantelor si de a crea o bariera...


Biostimulator Nemabiol-plus, 5 litri Biostimulator Nemabiol-plus, 5 litri
NOU

440,00 lei (inclusiv TVA)

Nemabiol-plus este un biostimulator pe baza de micronutrienti special creat pentru a proteja radacinile plantelor impotriva atacurilor produse de nematozi. Creste absorbtia elementelor nutritive din sol si numarul de...



Fertilizant Ecogreen V60 smc, 20 litri Fertilizant Ecogreen V60 smc, 20 litri

NOU


170,00 lei (inclusiv TVA)


Ecogreen V60 Smc este un fertilizant organic ce se poate utiliza in toate fazele de dezvoltare ale plantelor, in timpul perioadei de crestere vegetativa intensa, inainte de inflorit si pe parcusrul dezvoltarii...



Fertilizant Nitrofixer, 1 litru Fertilizant Nitrofixer, 1 litru
NOU

160,00 lei (inclusiv TVA)

Nitrofixer este un fertilizant inovator pe baza de rizobacterii din genul Azospirillum ce au capacitatea sa traiasca in sol si sa colonizeze sistemul radicular, favorizand asimilarea substantelor nutritive prin...


Triptolemus HV, inocul de Trichoderma lichid, 1 litru Triptolemus HV, inocul de Trichoderma lichid, 1 litru
NOU

238,00 lei (inclusiv TVA)

Triptolemus HV este un inocul de ciuperci micorizale, sub forma lichida, ce este capabil sa interactioneze si sa imbunatateasca microbiomul solului in toate stadiile de dezvoltare ale plantelor. Produsul are un...

Clientii au mai cumparat si:
fungicid Folpan, 15 g fungicid Folpan, 15 g
3,06 lei (inclusiv TVA)
Folpan 80 WDG este un fungicid de contact cu actiune preventiva si curativa, locala, asupra unui spectru larg de ciuperci fitopatogene din culturile horticole.
Folie Mulcire - L1000 m x 1 m Rola 15 kg Folie Mulcire - L1000 m x 1 m Rola 15 kg
310,00 lei (inclusiv TVA)
Folia de mulcire are o grosime de 15 microni fiind ideala pentru a fi intinsa pe sol pentru un control optim al buruienilor. Se preteaza foarte bine si pentru intindere mecanizata.

Symbiothrive BRIO, 1 litru Symbiothrive BRIO, 1 litru

100,00 lei (inclusiv TVA)

Symbiothrive BRIO este un biostimulator organic cu actiune dubla, care asigura o crestere echilibrata a plantelor prin micro si macro elementele pe care le contine, oferind un spor considerabil in productie,...

Tablete de sulf pentru evaporator Tablete de sulf pentru evaporator
11%
Oferta speciala limitata
150,00 lei (inclusiv TVA) 169,00 lei
Pastilele de sulf sunt destinate folosirii impreuna cu evaporatorul pentru sere si solarii, pentru combaterea fainarii la culturile de castraveti, tomate, ardei, vinete, trandafiri si plante ornamentale.
Seminte de rozmarin 0.1 g Seminte de rozmarin 0.1 g
3,50 lei (inclusiv TVA)
Rosmarinul (Rosmarinus officinalis) este o planta aromatica perena, ce se utilizeaza la condimentarea alimentelor sau ca planta ornamentala. 
Seminte de vinete Dragaica, 5 grame Seminte de vinete Dragaica, 5 grame
-15%
Oferta limitata
5,95 lei (inclusiv TVA) 7,00 lei
Dragaica este un soi romanesc de vinete, produs la Institutul din Buzau, caracterizat prin timpurietate si calitate deosebita a fructului.
Seminte de varza de Buzau,  2500 seminte Seminte de varza de Buzau,  2500 seminte
-15%
Oferta limitata
5,95 lei (inclusiv TVA) 7,00 lei
Varza de Buzau este un soi tardiv cu perioada de vegetatie de 165-175 zile. Soiul este unul autohton, varza fiind apreciata de clientii din Romania datorita pretabilitatii excelente la murare.

Ingrasamant Krista K plus, sac 25 kg Ingrasamant Krista K plus, sac 25 kg

275,00 lei (inclusiv TVA)

Krista k Plus (azotat de potasiu) este un produs de inalta calitate, ce permite usor manipularea si prepararea solutiilor pentru utilizarea in fertirigare, in cultura hidroponica si administrare foliara, oferind...

Stimulator inradacinare Sprintene, 1 litru Stimulator inradacinare Sprintene, 1 litru
191,00 lei (inclusiv TVA)
Sprintene este un produs natural, pe baza de extract de plante, cu rol in stimularea cresterii rapide a tesuturilor tinere si nediferentiate a plantelor, in special a radacinilor tinere.
Seminte de vinete Minerva F1, 100 seminte Seminte de vinete Minerva F1, 100 seminte
10,36 lei (inclusiv TVA)
Minerva F1 este un hibrid foarte popular pe piata romaneasca, oferind productii constante si de calitate.
VIZUALIZATE RECENT
Siapton 10 L - Biostimulator organic Siapton 10 L - Biostimulator organic
32%
Oferta speciala limitata
64,00 lei (inclusiv TVA) 95,00 lei
Siapton 10 L este un biostimulator organic de origine naturala, cu un continut echilibrat de aminoacizi liberi si peptide, obtinut prin hidroliza controlata a proteinelor. Datorita aderentei si actiunii translaminare...

Meniu

Setari

Mai multe produse.
Nici un produs gasit.

Creati un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare