Meniu
Setari Cautare
0
Cos
Mai multe produse.
Nici un produs gasit.
Welcome

CATEGORII PRODUSE

Producatori

×

Biostimulator Siapton 10L, 1 litru

Referinta:
XSP5510324

Siapton 10 L este un biostimulator organic de origine naturala, cu un continut echilibrat de aminoacizi liberi si peptide, obtinut prin hidroliza controlata a proteinelor.

Datorita aderentei si actiunii translaminare puternice, Siapton 10 L poate inlocui surfactantii in tratamentele cu produse pentru protectia plantelor.

Citeste mai multArata mai putin
Oferta speciala limitata
64,00 lei (tva inclus) (inclusiv TVA) 95,00 lei
Disponibilitate:

In stoc

Producator:

Contact rapid:

031.425.21.59
Cantitate:
Descriere

Biostimulator Siapton 10L

Siapton 10 L este un biostimulator care poate fi aplicat foliar, pe sol sau prin fertirigare la un numar mare de culturi.

Matricea organica a biostimulatorului Siapton 10 L este de o calitate deosebita (epiteliu din tesutul conjunctiv al animalului), ceea ce permite obtinerea unui continut ridicat de aminoacizi cu rapoarte specifice intre prolina, hidroxiprolina (fundamentala pentru a aborda stresul principal) si glicina (specific activitatii de chelatare).

Compozitia biostimulatorului Siapton 10 L

 • Azot total 9,1%, din care azot organic 8,7%
 • Carbon organic 25,6%
 • Aminoacizi 54,4% (acid aspartic, acid glutamic, alanina, fenilalanina, glicina, hidroxiprolina, leucina, lizina, ornitina, prolina, valina)

Avantajele si beneficiile utilizarii biostimulatorului Siapton 10 L

 • Imbunatateste absorbtia nutrientilor: raportul special dintre aminoacizi si lantul controlat al peptidelor permite formarea chelatilor si complexelor cu elemente minerale (Fe, Zn, Mn, Mg, Ca, B, etc) care pot fi usor asimilate si transportate in interiorul tesuturilor vegetale.
 • Bio-stimulator: Siapton 10 L activeaza sistemul enzimatic fundamental si reduce consumul excesiv de energie al plantei in procesele metabolice si enzimatice.
 • Bio-activator: Siapton 10 L imbunatateste eficienta biologica a culturii prin sporirea productiei si a calitatii acesteia.
 • Asigura echilibrul nutritional: activarea enzimelor specifice sporeste incorporarea azotului in interiorul plantelor si permite o buna rationalizare a fertilizarilor cu azot si reducerea riscului de acumulare a nitratilor in anumite culturi (ex: legume)
 • Elimina pierderile cauzate de conditiile de stres: datorita continutului ridicat al anumitor aminoacizi (proline, hidroxiproline, arginine, glicine) Siapton 10 L reactioneaza asupra echilibrelor din planta prin intarirea peretilor celulelor si favorizarea formarii clorofilei, facand planta mai rezistenta in conditii dificile (ex: efectele nematostatice si antivirale). Reduce stresul cauzat de grindina, temperaturi scazute sau excesive, leziuni cauzate de seceta si radiatii solare, stres hidric, salinitate si fitotoxicitate.
 • Regleaza activitatea hormonala in plante: cu toate ca nu contine un regulator de crestere, Siapton 10 L ajuta plantele sa produca si sa regleze echilibrul intre hormonii endogeni si favorizeaza activitatea de fecundare, formarea fructelor si procesul de coacere.
 • Utilizarea la fertirigare: aminoacizii si peptidele sunt usor absorbite de radacinile plantelor. Siapton 10 L activeaza humuficarea la nivelul solului si cresterea microorganismelor, imbunatateste structura, porozitatea si capacitatea de schimb cationic al solului, creste conductibilitatea si disponibilitatea nutrientilor.
 • Activeaza penetrarea si activitatea agrochimica: Siapton 10 L imbunatateste proprietatile de aderare, dispersie si penetrare a produselor de protectia plantelor si in special a celor cu actiune sistemica.

Siapton 10 L poate fi utilizat la urmatoarele culturi in dozele recomandate in tabelul de mai jos:

Cultura Momentul aplicarii Doza Volum de apa / ha Numar de aplicari
Porumb Se aplica incepand din faza de 2-4 frunze pana la 6-8 frunze 1 l/ha 200-500 l/ha 1-2
Floarea soarelui Se aplica incepand din faza de 2-4 frunze pana la 6 frunze 1 l/ha 200-500 l/ha 1-2
Grau Se aplica din stadiul de burduf si pana la inspicare 1 l/ha 200-500 l/ha 1-2
Rapita Se aplica de la 4-6 frunze pana la formarea silicvelor 1 l/ha 200-500 l/ha 2-3
Legume, tomate Se aplica de la inceputul infloririi pana la inceputul maturarii primelor fructe Culturi de camp: 1,5 l/ha 500-1000l/ha 2-3
Cartofi Se aplica incepand cu formarea tuberculilor 1,5 l/ha 200-500 l/ha 2-3
Pomi fructiferi, mar, cais Se aplica la inceputul infloritului 3 l/ha 500-1000 l/ha 2-3
Vita de vie Se aplica la inceputul infloritului 3 l/ha 500-1000 l/ha 2-3

Mod de ambalare: La SemintePlante.ro biostimulatorul Siapton 10 L se gaseste ambalat la:

 • flacon de 1 litru
Citeste mai multArata mai putin
Detalii produs
XSP5510324
Disponibilitate
Disponibil
Producator
Arysta LifeScience
Recenzii
Fara comentarii

Ai folosit acest produs? Lasa o recenzie

 • Rating:
Ai poze cu produsul / rezultate dupa folosirea produsului? Incarca-le aici!
Plasati imagini aici sau faceti clic pentru a incarca.
PRODUSE RECOMANDATE
Radi-stim nr. 2, butasi lemnificati, 10 g Radi-stim nr. 2, butasi lemnificati, 10 g
NOU
18,00 lei (inclusiv TVA)
Radi Stim nr.2 este un biopreparat pentru inradacinarea butasilor semilemnnificati si lemnificati si poate fi folosit cu succes pentru inradacinarea butasilor de vita de vie, portaltoilor de pomi fructiferi si a...
Stimulator inradacinare butasi erbacei Radi Stim nr. 1, 10 grame Stimulator inradacinare butasi erbacei Radi Stim nr. 1, 10 grame
NOU
15,00 lei (inclusiv TVA)
Radi Stim numarul 1 este un biopreparat pentru inradacinarea butasilor erbacei si poate fi folosit cu succes pentru inradacinarea butasilor diferitelor specii de plante erbacee, ce au caracteristic acest mod de...
Rezerva pentru capcana de muste Stay Green, 100 g Rezerva pentru capcana de muste Stay Green, 100 g
NOU
26,00 lei (inclusiv TVA)
Rezerva se utilizeaza impreuna cu capcana de muste Stay Green. Momeala este pe baza de proteine, iar continutul plicului este de 100 de grame si se va dizolva intr-o cantitate de 1,7 l de apa calduta.
Capcana pentru muste Stay Green Capcana pentru muste Stay Green
NOU
57,00 lei (inclusiv TVA)
Stay Green este o capcana non-toxica care este alcatuita dintr-o momeala pe baza de proteine. Aceasta atrage si combate toate mustele din jurul gospodariei dumneavoastra si este o capcana inovatoare, extrem de...

Biorgan-SB, bioprotector al plantelor, 5 litri Biorgan-SB, bioprotector al plantelor, 5 litri
NOU

410,00 lei (inclusiv TVA)

Biorgan este un bioprotector pe baza de clorhidrat de chitosan, substanta recunoscuta pentru functia sa de protectie a plantelor, prin stimularea mecanismelor naturale de aparare impotriva atacurilor de fungi si...


Biorgan-SB, bioprotector al plantelor, 1 litru Biorgan-SB, bioprotector al plantelor, 1 litru
NOU

115,00 lei (inclusiv TVA)

Biorgan este un bioprotector pe baza de clorhidrat de chitosan, substanta recunoscuta pentru functia sa de protectie a plantelor, prin stimularea mecanismelor naturale de aparare impotriva atacurilor de fungi si...


Capcana lipicioasa anti-insecte, albastra, trips, 10x25 cm Capcana lipicioasa anti-insecte, albastra, trips, 10x25 cm

4,50 lei (inclusiv TVA)

Capcana albastra pentru insectele de gradina, non toxica, din gama Royal Brinkman. Capcana este foarte eficienta si odata prinse in lipici insectele nu mai pot scapa. Capcanele albastre sunt folosite, in principal,...


Capcana lipicioasa galbena, 10 x 25 cm, afide Capcana lipicioasa galbena, 10 x 25 cm, afide

4,50 lei (inclusiv TVA)

Capcana galbena pentru insectele de gradina, non toxica, din gama Royal Brinkman. Capcana este foarte eficienta si odata prinse in lipici insectele nu mai pot scapa. Capcanele galbene sunt folosite, in principal,...

Clientii au mai cumparat si:
Manid, 25 mililitri Manid, 25 mililitri
56,00 lei (inclusiv TVA)
Manid este un produs admis in agricultura biologica care reduce semnificativ numarul de boli si sporeste imunitatea plantelor. Produsul este dezvoltat de "Institutul de cercetare-dezvoltare pentru biostimulatori...
Seminte de dovlecei Lorea F1, 250 Seminte Seminte de dovlecei Lorea F1, 250 Seminte
92,65 lei (inclusiv TVA)
Lorea F1 este un hibrid timpuriu de dovlecei, ce ofera o productie buna de fructe cilindirce, scurte, de culoare atractiva.
Ridichi Saxa 3 (10 mp) Ridichi Saxa 3 (10 mp)
8,00 lei (inclusiv TVA)
Saxa 3 este un soi standard de ridichi din gama Kiepenkerl.
Stimulator inradacinare RAYKAT Enraizador, 1 litru Stimulator inradacinare RAYKAT Enraizador, 1 litru
99,50 lei (inclusiv TVA)
Raykat Enraizador favorizeaza inradacinarea in primele stadii de dezvoltare ale plantei.
Fungicid Polyram, 200 grame Fungicid Polyram, 200 grame
22,61 lei (inclusiv TVA)
Polyram DF este un fungicid din gama BASF destinat combaterii manei si bolilor foliare la tomate, cartofi, tutun, vita de vie si pomi fructiferi. 
Capcane cu feromoni Tuta absoluta Capcane cu feromoni Tuta absoluta
(1)
80,00 lei (inclusiv TVA)
Isonet T este un rezervor de feromoni, cu eliberare controlata, destinat blocarii imperecherii daunatorului Tuta absoluta, daunator ce poate cauza pagube serioase culturilor de tomate. 
Pachet pentru Tuia, Agrii Pack, pentru 10 l de apa Pachet pentru Tuia, Agrii Pack, pentru 10 l de apa
36,00 lei (inclusiv TVA)
Agrii Pack este destinat plantelor de tuia, acesta contine insecticid, fungicid, biostimulator si adjuvant, pachetul este de ajuns pentru doua tratamente specifice.  Pachetul contine 6 produse: fungicid Zoxis,...
Fungicid Chorus 50, 4.5g Fungicid Chorus 50, 4.5g
16%
Oferta speciala limitata
5,00 lei (inclusiv TVA) 6,00 lei
Chorus 50 este un fungicid penetrant sistemic destinat combaterii bolilor la mar, par, piersic, nectarin, cais si prun. Are actiune preventiva si curativa.


Fertilizant Ecogreen V60 smc, 20 litri Fertilizant Ecogreen V60 smc, 20 litri170,00 lei (inclusiv TVA)


Ecogreen V60 Smc este un fertilizant organic ce se poate utiliza in toate fazele de dezvoltare ale plantelor, in timpul perioadei de crestere vegetativa intensa, inainte de inflorit si pe parcusrul dezvoltarii...Fungicid biologic Serenade ASO, 1 l Fungicid biologic Serenade ASO, 1 l
21%
Oferta speciala limitata

79,52 lei (inclusiv TVA) 102,46 lei
Serenade ASO este un fungicid si bactericid biologic pentru combaterea bolilor la culturi de camp: salata, mar, par, vita de vie, capsun, plante ornamentale, trandafiri, cartof, rapita, sfecla de zahar si la culturi...

VIZUALIZATE RECENT
Siapton 10 L - Biostimulator organic Siapton 10 L - Biostimulator organic
32%
Oferta speciala limitata
64,00 lei (inclusiv TVA) 95,00 lei
Siapton 10 L este un biostimulator organic de origine naturala, cu un continut echilibrat de aminoacizi liberi si peptide, obtinut prin hidroliza controlata a proteinelor. Datorita aderentei si actiunii translaminare...

Meniu

Setari

Mai multe produse.
Nici un produs gasit.

Creati un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare