Meniu
Setari Cautare
0
Cos
Mai multe produse.
Nici un produs gasit.
Welcome

Producatori

×

Cablu incalzire rasadnite Corean CT1700, 1000 W, 120 metri

Referinta:
XSP2365436

Cablu pentru incalzirea rasadnitelor fabricat in Coreea de Sud, cu o putere maxima de 1000 W si 120 metri lungime, ce poate acoperi o suprafata de 12-14 metri patrati de rasadnita.

Citeste mai multArata mai putin
199,00 lei (tva inclus) (inclusiv TVA)
Disponibilitate:

Acest produs nu mai este in stoc

Producator:

Contact rapid:

031.425.21.59
Cantitate:
Lipsa stoc!
Anunta-ma cand este disponibil!
Descriere

Cablu incalzire rasadnite Corean CT1700, 1000 W, 120 metri

Cablul de incalzire rasadnite prezentat este produs in Coreea de Sud si este confectionat din materiale electro-rezistente, prevazut cu o izolatie pentru temperaturi inalte.

Acest cablu are o lungime de 120 de metri si poate incalzi o suprafata de 12-14 metri patrati.

Se conecteaza la un dispozitiv de control pentru ajustarea temperaturii (termostat, aparat de incalzire rasadnite - recomandam tot variantele coreene de aparate), care poate atinge 40 de grade C in functie de durata functionarii si de temperatura mediului ambiant.

Alimentarea cablului se face la o sursa 220V.

Nu include dispozitivul pentru control de temperatura. Nu functioneaza daca este bagat direct in priza.

Consumul de curent este de 8 Kw/metru liniar de aceea temperatura cablului la atingere nu creste mai mult de 40 grade Celsius.

In primele 8-10 ore incalzirea electrica va functiona continuu pentru incalzirea substratului dupa care kit-ul de rezistente trece in regim de mentinere a temperaturii substratului.

In cazul rasadnitelor la sol, suprafata maxima acoperita este de 9 metri patrati.

La montaj, se va avea in vedere ca distanta dintre cabluri sa nu fie mai mica de 3 centimetri, existand riscul defectarii cablurilor.

Atentie!

  • Nu deteriorati invelisul cablului, exista risc de electrocutare !
  • Izolati bine rasadnita pentru evitarea pierderii energiei termice.
  • Nu folositi kit-ul de incalzire rasadnita daca temperatura de afara este mai mare de 10 grade Celsius. Deconectati si folositi doar pe timp de noapte cand temperaturile scad sub 9 grade Celsius.
  • A nu se folosi direct bagat in priza. Conectati la un termostat !
  • Cablul nu se taie, nu se scurteaza.
  • Nu se conecteaza la sursa de curent cand este facut rola.

Atentie! Termostatul si cablul cu stecher nu vin in pachet, se achizitioneaza separat!

Pasii pentru confectionarea unui sistem pentru incalzirea rasadnitelor.

Modul in care se poate confectiona un sistem de incalzirea a rasadnitelor este descris mai jos sau in videoclipul atasat in josul paginii.

Varianta 1 - crearea unui pat cald cu semanarea directa a semintelor;

  1. Nivelati solul pe suprafata patului de rasad; 
  2. In cazul in care nu aveti o masa facuta, faceti o carcasa de lemn de 10 sau 20 centimetri inaltime, pe tot perimetrul zonei de rasad, respectand planul initial si conditiile de suprafata impuse de cablurile folosite; 
  3. Pe pat se pune un strat de folie, urmat de un strat de polistiren expandat (placi, nu conteaza grosimea neaparat). In cazul in care nu dispuneti de polistiren expandat, puteti folosi un strat de 10 centimetri de paie. 
  4. Peste stratul de polistiren sau paie, puneti un strat de 3 centimetri de pamant, perfect nivelat. Intindeti apoi cablu, asigurandu-va ca nu sunt deloc denivelari.
  5. La indinderea cablului vom tine cont de dispunerea paralela a firelor (ca in imaginea de mai jos). Distanta intre spire recomandata este de aproximativ 10 centimetri. Putem folosi o schema de intindere a cablurilor in care distanta este mai mica intre primul fir si marginea rasadnitei, si creste progresiv catre mijlocul rasadnitei (exemplificat in figura 1). 
  6. Acoperim apoi firele cu inca 7 - 10 centimetri de pamant, peste care putem semana. Daca stratul de deasupra cablului este prea subtire, creste consumul de curent. 
  7. Dupa semanare, se pot uda rasadurile. 
  8. In cazul acestui tip de rasandita - rasadnita la sol/pat cald - se considera eficienta o rasadnita in care un fir de 1000 metri si 1600W acopera 9 metri patrati.

Schema amplasare cabluri de incalzire

Fig 1 - Exemplu de schema de amplasare cu distante diferite intre spire

Peste rasadnita se poate pune un tunel de folie de maxim 1 metru inaltime, pentru o mai buna izolare, exact ca in figura 2. 

Schema asezare instalatie incalzire

Fig. 2 - Asezarea straturilor si montajul; Inaltimea tunelului maxima este de 1 metru

Varianta 2 - Montarea pe mese de rasaduri

Montarea pe mesele de rasaduri o vom ilustra in imaginile de mai jos: 

izolarea meselor de rasaduri cu polistiren imprastierea stratului de nisip
1. Insirarea materialelor de izolatie pe mesele de rasaduri. S-au folosit pentru cele doua mese date ca exemplu placi de polistiren sau folie / membrana pentru izolatia acoperisului. 2. Urmeaza apoi intinderea spirelor cu pastrarea unei distante de aproximativ 8 - 10 centimetri intre spire (se poate pastra regula mijlocului mai distantat, descrisa la varianta 1). Dupa intinderea spirelor si lipirea colturilor cu banda izolatoare, se va imprastia un strat de nisip de aproximativ 5 - 10 centimetri. 
Masa de rasaduri este aproape gata Montajul cutiei si amplasarea tinerelor plantute
3. Dupa amplasarea firelor si a nisipului, putem conecta aparatul la rezistente. Senzorul se poate monta oriunde intre cele 2 fire, dar cu grija pentru a nu infige senzorul in fire.  4. Odata pus in functiune aparatul va merge timp de 8-12 ore neintrerupt pana ce va incalzi substratul, apoi va lucra in regim de mentinere a temperaturii (va declansa cand scade temperatura masurata de senzor).

Se recomanda acoperirea cu folie sau agril, atat in cazul rasadnitelor la sol, cat si in cazul meselor. 

*Termostatul (aparatul pentru incalzirea rasadnitelor) prezentat in poze este produs in Coreea de Sud (este disponibil si el pe siteul nostru) si nu vine in pachet cu cablul se achizitioneaza separat!

ATENTIE!

  • Amplasarea acestui sistem nu va elimina monitorizarea rasanditelor; Monitorizati constant si asigurati-va ca instalatia este in perfecta siguranta, ferita de apa si condens; 
  • Dupa montarea cablurilor, aveti grija sa nu deplasati cablurile. In cazul intersectarii cablurilor exista riscul ca acestea sa ia foc; 
  • Nu bagati termostatul in apa si nu udati termostatul! EXISTA RISC DE ELCTROCUTARE! Multi dintre clientii nostri si-au facut cutii din plastic, izolate, pentru a depozita termostatul acolo; 
  • Tineti cont ca senzorul sa nu il infigeti in rezistenta; 
  • Montati rezistentele respectand distantele recomandate intre spire - de aproximativ 10 centimetri; nu intersectati firele si nu le apropiati unul de celalalt la distante mai mici de 3 centimetri - exista riscul ca acestea sa ia foc; 
  • Verificati intotdeauna cablurile la momentul montajului si asigurati-va ca nu sunt ciupite, zgariate, roase, etc. 
  • In cazul zilelor cu temperaturi foarte ridicate exista sansa ca termostatul sa citeasca doar temperatura de la suprafata solului iar in interior, la nivelul radacinii, temperatura sa fie mai mica. 
  • Evitati rasucirea cablurilor; Nu taiati cablurile chiar daca sunt prea lungi; 

Ceres Union SRL / SemintePlante.ro nu isi asuma nici un fel de vina in privinta situatiilor ce pot aparea in folosirea si montarea acestor sisteme de incalzire a rasadnitelor si nici nu poate fi trasa la raspundere privind eventualele daune. 

Descrierea si pozele apartin SemintePlante.ro / Ceres Union SRL si nu se pot prelua decat cu acrodul sursei. 

Mod de ambalare: 1 cablu de 1000W, 120 m.

*Cablul cu stecher nu este inclus in pachet si nici termostatul, se achizitioneaza separat!

Citeste mai multArata mai putin
Detalii produs
XSP2365436
Disponibilitate
Disponibil
Producator
SemintePlante.ro
Recenzii
Fara comentarii

Ai folosit acest produs? Lasa o recenzie

  • Rating:
Ai poze cu produsul / rezultate dupa folosirea produsului? Incarca-le aici!
Plasati imagini aici sau faceti clic pentru a incarca.
Video

VIDEO

PRODUSE RECOMANDATE
Termostat mecanic pentru rasadnite Termostat mecanic pentru rasadnite
50,00 lei (inclusiv TVA)
Termostatul mecanic se foloseste pentru a mentine o temperatura constanta in interiorul rasadnitei si este destinat folosirii impreuna cu un cablu de incalzire (maxim 2000 W). 
Cablu incalzire rasadnite 2000 W, 120 metri Cablu incalzire rasadnite 2000 W, 120 metri
123,00 lei (inclusiv TVA)
Cablul pentru incalzirea rasadnitelor are o putere maxima de 2000 W si o lungime de 120 metri, acesta acopera o suprafata de rasadnita de maxim 18 metri patrati.

Stoc epuizat

Vezi mai mult
Cablu incalzire rasadnite 700 W, 50 metri Cablu incalzire rasadnite 700 W, 50 metri
79,00 lei (inclusiv TVA)
Cablul pentru incalzirea rasadnitelor are o putere maxima de 700 W si o lungime de 50 metri, acoperind o suprafata de pana la 7 metri patrati de rasadnita.
Intinderea cablurilor pentru incalzire Intinderea cablurilor pentru incalzire
312,00 lei (inclusiv TVA)
Aparatul pentru inclzirea rasadnitelor este o solutie simpla destinata incalzirii a pana la 40 de metri patrati de rasadnita. Aparatul vine insotit de senzor cu fir de sarma lung 100 centimetri. 
Cablu incalzire Cablu incalzire
140,00 lei (inclusiv TVA)
Instalatie de incalzire rasadnite, formata din cablu de lungime 100 metri si termostat, instalatie suficienta pentru a incalzi o rasadnita de aproximativ 13 metri patrati.
Aparat pentru incalzirea rasadnitelor, 4 kW Aparat pentru incalzirea rasadnitelor, 4 kW
330,00 lei (inclusiv TVA)
Aparatul pentru incalzirea rasadnitelor de 4 kW este o solutie mai complexa, destinata atat incalzirii rasadnitelor de peste 26 de metri patrati, cat si rasadnitelor mici. Aparatul vine insotit de senzor cu fir lung...
Aparat pentru incalzirea rasadnitelor, 1.5 kw Aparat pentru incalzirea rasadnitelor, 1.5 kw
249,00 lei (inclusiv TVA)
Aparatul pentru incalzirea rasadnitelor este o solutie simpla, destinata incalzirii rasadnitelor de pana la 13 metri patrati.   
Clientii au mai cumparat si:
Seminte vinete Luiza Seminte vinete Luiza
3,50 lei (inclusiv TVA)
Luiza este un soi standard de vinete din gama Agrosel.
Seminte morcovi Narbonne banda cu seminte Seminte morcovi Narbonne banda cu seminte
18,00 lei (inclusiv TVA)
Narbonne F1 este un hibrid de morov Nantes ce are o radacina lunga si o rezistenta excelenta la crapare. Perioada de vegetatie este de aproximativ 135 de zile de la plantare.

Stoc epuizat

Vezi mai mult
Trandafir urcator Parade, 1 butas Trandafir urcator Parade, 1 butas
NOU
-40%
Oferta limitata
12,00 lei (inclusiv TVA) 20,00 lei
Parade este un trandafir catarator ce va face spectacol in gradina ta. Iti va bucura privirea pe toata perioada verii cu flori mari roz si cu parfumul discret placut.

Stoc epuizat

Vezi mai mult
Seminte de rosii Parris F1, 1000 seminte Seminte de rosii Parris F1, 1000 seminte
-10%
Oferta limitata
48,60 lei (inclusiv TVA) 54,00 lei
Parris F1 este o rosie bulgareasca, produsa de Geosem, ce prezinta crestere semi-determinata si maturitate foarte timpurie.
Ghiveci de productie (7 x 7 x 8 cm) - 100 bucati Ghiveci de productie (7 x 7 x 8 cm) - 100 bucati
16,00 lei (inclusiv TVA)
Ghivece de productie negre, pentru rasaduri de legume si flori, cu inaltimea de 8 cm si laturi de 7 cm, realizata de un plastic rezistent.
Seminte de ardei Slonovo Uvo, 25 grame Seminte de ardei Slonovo Uvo, 25 grame
50,00 lei (inclusiv TVA)
Slonovo Uvo, sau Ureche de elefant este un ardei sarbesc, kapia, foarte cultivat in Romania si apreciat datorita productivitatii si formei fructului.
Seminte de mazare Oltena, 500 grame Seminte de mazare Oltena, 500 grame
11,50 lei (inclusiv TVA)
Oltena este un soi de mazare cu un potential de productie foarte ridicat si cu o crestere viguroasa. Plantele sunt inalte, iar pastaile sunt lungi, de culoare verde.
Coriandru 70 seminte Coriandru 70 seminte
5,00 lei (inclusiv TVA)
Coriandrul este o planta anuala, aromatica, cultivata pentru fructele bogate in uleiuri eterice.
Acrobat MZ 69 WG (200 grame) Acrobat MZ 69 WG (200 grame)
34%
Oferta speciala limitata
32,00 lei (inclusiv TVA) 49,00 lei
Acrobat MZ 69 WG este un fungicid sistemic si de contact, pentru combaterea bolilor (manei) la tomate, cartofi, vita de vie, salata, ceapa, mazare. 

Stoc epuizat

Vezi mai mult
Seminte de loboda rosie Zorina, 5 grame Seminte de loboda rosie Zorina, 5 grame
-15%
Oferta limitata
4,25 lei (inclusiv TVA) 5,00 lei
Zorina este un soi romanesc de loboda rosie produs de SCDL Buzau, cu frunze carnoase, catifelate, de culoare violaceu-purpurie. Varietatea prezinta o maturitate timpurie, recoltarea frunzelor se poate face la...
VIZUALIZATE RECENT
Cablu incalzire rasadnite Corean CT1700 Cablu incalzire rasadnite Corean CT1700
199,00 lei (inclusiv TVA)
Cablu pentru incalzirea rasadnitelor fabricat in Coreea de Sud, cu o putere maxima de 1000 W si 120 metri lungime, ce poate acoperi o suprafata de 12-14 metri patrati de rasadnita.

Stoc epuizat

Vezi mai mult

Meniu

Setari

Mai multe produse.
Nici un produs gasit.

Creati un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare