Meniu
Setari Cautare
0
Cos
Mai multe produse.
Nici un produs gasit.
Welcome
Categorii de blog
Cauta in blog
Ultimele comentarii

Bilbo F1 o noua alternativa de varza extratimpurie

Postat pe6 Luni in urma de 759

In ultimii ani, clientii nostri au cultivat hibridul de varza extratimpurie Alina F1, din pacate, incepand cu acest an, el a fost retras de pe piata.

Insa noi va propunem o alternativa noua de varza extratimpurie, similara cu Alina F1 (chiar mai timpurie) si anume varza Bilbo F1.

Hibridul Bilbo F1 a oferit rezultate foarte bune in ultimii 2 ani pe segmentul de varza extratimpurie, de aceea am ales sa vorbim despre el in articolul ce urmeaza.

Care sunt caracteristicile verzei Bilbo F1?

Bilbo F1 este un hibrid de varza extratimpuriu, cu maturitate de 50 -55 de zile de la plantare, ce produce capatani rotunde, de 1-1.8 kilograme, destinat atat productiei in camp (protejat cu agril), cat si productiei in sere si solarii. Verzele hibridului Bilbo F1 au o culoare verde, atractiva, si au rezistenta la crapare. Pe langa asta, varza Bilbo F1 prezinta rezistenta la Fusarium.

Alege sa fii primul pe piata cu hibridul de varza Bilbo F1

Prezinta structura interna buna ce permite recoltarea capatanilor inca de la 800 - 900 de grame. Densitatea recomandata este de 60.000 plante/hectar (40 cm x 40 cm), hibridul suportand si densitati mai mari.

De ce sa alegeti varza Bilbio F1?

Uniformitatea este una foarte ridicata, verzele Bilbo F1 avand un aspect placut atat asezate in ladite, cat si baxuri, saci, octabini sau direct in duba.

Bilbo F1 a fost testat in mai toate zonele de cultura din Romania, cu rezultate foarte bune in judetel Olt, Dolj, Teleorman, Ialomita si Calarasi, judete din care am ales sa postam si pozele.

In cazul in care aveti mai multe intrebari nu ezitati sa ne scrieti pe adresa de e-mail: [email protected] sau lasati-ne un mesaj direct pe pagina noastra de Facebook: SemintePlante.ro.

PRODUSE RECOMANDATE

Seminte de varza Bilbo F1, 1000 seminte Seminte de varza Bilbo F1, 1000 seminte

45,00 lei (inclusiv TVA)

Bilbo F1 este un hibrid nou de varza alba, din gama Nongwoo Bio, cu maturitate extratimpurie (aproximativ 50-55 de zile de la transplantare). Prezinta capatani de forma rotunda, uniforme, ce ating greutati medii de...


Folie agril 23 gr Folie agril 23 gr

(1)
711,11 lei (inclusiv TVA)

Folia microporoasa Plant Protex tip Agril este produsa in UE si cantareste 23 grame/mp, fiind destinata protectiei culturilor in perioadele reci, oferind un plus de 5 grade sub folie, fata de temperatura de afara.

Folie microporoasa Plant Protex 3.2x10m, 17 GR/MP Folie microporoasa Plant Protex 3.2x10m, 17 GR/MP
28,89 lei (inclusiv TVA)
Folia microporoasa anti-inghet tip Agril din gama Plant Protex este destinata protejarii culturilor si a plantelor de ghiveci in sezoanele reci si ajuta la pastrarea unei temperaturi mai mare cu 5 grade C fata de...

Stoc epuizat

Vezi mai mult
Folie Agril 19 gr/mp Polprotex Folie Agril 19 gr/mp Polprotex
605,55 lei (inclusiv TVA)
Folia microporoasa anti-inghet Plant Protex Agril este destinata protejarii culturilor in sezoanele reci, oferind un plus de temperatura sub folie cu 5 grade C in cultura de camp, si pana la 10 grade C in solar. Folia...
Lasa un comentariu
lasa un raspuns
Pentru a posta un comentariu este necesar sa va logati in contul de client, puteti de asemenea sa folositi contul de facebook pentru autentificare.

Meniu

Setari

Mai multe produse.
Nici un produs gasit.

Creati un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare