Meniu
Setari Cautare
0
Cos
Mai multe produse.
Nici un produs gasit.
Welcome
Categorii de blog
Cauta in blog
Ultimele comentarii

Hibridul de dovleac Butler F1! Pastrare si productivitate excelenta!

Postat pe6 Ani in urma 2366

Dovleacul Butler F1 prezinta o crestere viguroasa, cu o planta tip semi-tufa. Frunza este semi-lobata iar fructele clasice, pe tip para, au culoare portocalie, cavitate seminala mica si seminte mici. 

Dovleacul Butler F1 se poate dovedi un bun inlocuitor pentru hibridul de dovleac Matilda F1, hibrid ce lipseste in sezonul 2018 din oferta noastra de seminte, datorita unor probleme aparute la lotul semintei. 


seminte-dovleac-butler-f1

Coaja fructului este crem deschis inainte de coacere si trece in galben-orange cand fructul ajunge la maturitate. Ca greutate, dovlecii cantaresc 1.5 - 3 kilograme, Butler caracterizandu-se printr-o uniformitate dosebita. 

Vergeturile sunt absente si spinii pe peduncul sunt foarte putini. 

Vezi mai multe detalii

PRODUSE RECOMANDATE
Dovleac Butler F1 Dovleac Butler F1
-20%
Oferta limitata
57,60 lei (inclusiv TVA) 72,00 lei
Butler F1 este un hibrid de dovleac de placinta pe tip Butternut cu potential ridicat de productie de fructe de marime medie spre mare. Avantajul cultivarii dovleacului Butler F1 este dat de pretabilitatea acetuia la...

Stoc epuizat

Vezi mai mult
Pepenoaica Barbados F1 Pepenoaica Barbados F1
(1)
138,00 lei (inclusiv TVA)
ES95011 F1 (ex. Barbados F1) este un hibrid de pepene verde tip Charleston Gray, cu maturitate medie si fructe mari, de 9 - 12 kilograme. Pepenii pe tip Charleston Gray mai poarta numele de "pepenoaica".
Shagal F1 (500 seminte) Shagal F1 (500 seminte)
120,00 lei (inclusiv TVA)
Shagal F1 este un hibrid de pepene verde tip Charleston Gray, cu vigoare buna, maturitate medie si fructe mari, de peste 12 kilograme.

Stoc epuizat

Vezi mai mult
Seminte de dovleac placintar Waltham Butternut Seminte de dovleac placintar Waltham Butternut
91,00 lei (inclusiv TVA)
Waltham Butternut este un soi standard de dovleac de placinta de tip butternut (tip Delicious), in forma de para, cu maturitate timpurie, din gama Top Harvest, Olanda.
Lasa un comentariu
lasa un raspuns
Pentru a posta un comentariu este necesar sa va logati in contul de client, puteti de asemenea sa folositi contul de facebook pentru autentificare.

Meniu

Setari

Mai multe produse.
Nici un produs gasit.

Creati un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare