Meniu
Setari Cautare
0
Cos
Mai multe produse.
Nici un produs gasit.
Welcome
Categorii de blog
Cauta in blog
Ultimele comentarii

Ai o comanda mai mare sau ai gasit un pret mai mic in alta parte? Suntem aici sa negociem!

Postat pe5 Ani in urma 16121

Seminte de legume la reducereTinand cont de faptul ca tot mai multi fermieri din sectorul legumicol se confrunta cu probleme mari din care enumeram situatiile neprevazute ce apar si necesita interventie imediata, piete foarte volatile in care pretul se modifica masiv de la o zi la alta, probleme cauzate de conditiile meteo si, mai nou, problemele cu forta de munca, alegerea si achizitia input-urilor agricole nu trebuie sa se adauge problemelor de mai sus. 

Plecand de la cele de mai sus, SemintePlante.ro a gandit acest articol pentru a evidentia faptul ca suntem deschisi la negociere privind preturile produselor noastre atata timp cat exista un motiv intemeiat (daca ati gasit in alta parte mai ieftin, daca comanda este una completa, de o valoare mai mare). 

Dorim astfel sa usuram munca fermierului care oricum are de-a face cu problemele mult mai presante mentionate mai sus. 

Asadar, negociem proiectul tau in legumicultura / horticultura daca: 

  • Ai gasit acelasi produs sau produse in alta parte, mai ieftin (cu toate ca sunt situatii particulare in ceea ce tine de anumite produse - ca de exemplu seminte dintr-un anumit lot, ce ies din termen si un alt comerciant vrea sa scape de ele - vom incerca sa facem in asa fel incat sa oferim clientului acelasi pret ca pretul gasit - Nu garantam ca reusim, garantam ca facem tot posibilul) 
  • Ai o comanda completa ce depaseste o anumita valoare si vrei sa obtii o cotatie de pret mai buna. Spune-ne despre comanda ta pe e-mail sau telefonic sau plaseaza direct comanda pe site (cu preturile afisate) si noteaza la observatii solicitarea de negociere. (si in acest caz, vom face tot posibilul pentru oferirea unui pret mai bun - tineti cont ca, comenzile sub 3000 de lei nu pot intra in discutia negocierii; de asemenea tineti cont ca este foarte greu - poate chiar imposibil - de acordat discount la produse ce se afla deja la promotie) 

Asadar, ne poti contacta pentru negociere la [email protected] sau telefonic la 031.425.21.59. 

Inapoi in magazin

PRODUSE RECOMANDATE
seminte de tomate marissa seminte de tomate marissa
336,81 lei (inclusiv TVA)
Marissa F1 este un hibrid timpuriu cu crestere nedeterminata si cu plante viguroase, ce face parte din gama Seminis.

Stoc epuizat

Vezi mai mult
Dovleac Butler F1 Dovleac Butler F1
-20%
Oferta limitata
57,60 lei (inclusiv TVA) 72,00 lei
Butler F1 este un hibrid de dovleac de placinta pe tip Butternut cu potential ridicat de productie de fructe de marime medie spre mare. Avantajul cultivarii dovleacului Butler F1 este dat de pretabilitatea acetuia la...

Stoc epuizat

Vezi mai mult
Seminte de morcov Nantes 5 ,,Naba'' - 50 grame Seminte de morcov Nantes 5 ,,Naba'' - 50 grame
26,00 lei (inclusiv TVA)
Nantes 5 ,,Naba'' este o varietate standard de morcov din gama Top Harvest (Olanda) ce propune radacini cilindrice, fine si cu o culoare de portocaliu inchis atat la exterior cat si la interior.
Nantes 2 ,,Castle'' Nantes 2 ,,Castle''
15,00 lei (inclusiv TVA)
Nantes 2 ,,Castle'' este o selectie profesionala de seminte de morcovi, cu timpurietate medie, radacini cu lungimi de 17 - 21 cm si potential ridicat de productie.
Seminte de ardei Frey F1, 100 seminte Seminte de ardei Frey F1, 100 seminte
(1)
32,00 lei (inclusiv TVA)
Frey F1 este un hibrid de ardei gras rosu pe tip California, coacere din verde in rosu, fructe in 4 lobi si un potential de productie foarte ridicat.
Seminte de ardei Giselle F1, 100 Seminte Seminte de ardei Giselle F1, 100 Seminte
34,00 lei (inclusiv TVA)
Giselle F1 este un hibrid de ardei gras cu fructe de culoare galben cerat, potential mare de productie si o greutate medie a fructelor de 200 - 250 grame.
Lasa un comentariu
lasa un raspuns
Pentru a posta un comentariu este necesar sa va logati in contul de client, puteti de asemenea sa folositi contul de facebook pentru autentificare.

Meniu

Setari

Mai multe produse.
Nici un produs gasit.

Creati un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare