Meniu
Setari Cautare
0
Cos
Mai multe produse.
Nici un produs gasit.
Welcome
Categorii de blog
Cauta in blog
Ultimele comentarii

Concurs cu bulbi de toamna!

Postat pe6 Ani in urma 1397

SemintePlante.ro, furnizorul tau preferat de echipamente de gradinarit si accesorii agricole, propune, si in acest an, un concurs ce va da viata gradinii tale. Astfel, pentru un simplu like la pagina SemintePlante.ro si share la postarea cu concursul, poti intra in cursa castigarii unui pachet de bulbi de toamna. 

Cum castig?

Simplu, intrii pe pagina de Facebook a SemintePlante.ro si ne dai un like. Apoi, distribui continutul postarii de concurs pe pagina ta de facebook. 

Pentru pagina noastra de facebook click aici.

Concursul se desfasoara incepand cu 16 septembrie 2015 si se finalizeaza in 25 octombrie 2015. Nu exista restrictii de participare si pot participa chiar si abonatii paginii de facebook SemintePlante.ro existenti, daca au dat like&share la postarea cu concursul.

Premiile se vor acorda prin tragere la sorti prin intermediul site-ului Random.org in data de 25 octombrie. Acestea constau in cate un pachet a cate 10 bulbi de toamna (lalele, zambile, narcise, anemone, in amestec) primilor 10 castigatori extrasi. SemintePlante.ro va livra premiile prin intermediul firmei de curierat Urgent Curier, sau prin intermediul Postei Romane, in maxim 1 saptamana de la anuntarea castigatorilor. Nu se percepe nici un fel de taxa de transport de la castigator.Castigatorii vor fii afisati pe site-ul SemintePlante.ro si pe facebook, urmand ca un reprezentant SemintePlante.ro sa ia legatura cu acestia privind livrarea bulbilor de toamna la adresele dorite.

Lasa un comentariu
lasa un raspuns
Pentru a posta un comentariu este necesar sa va logati in contul de client, puteti de asemenea sa folositi contul de facebook pentru autentificare.

Meniu

Setari

Mai multe produse.
Nici un produs gasit.

Creati un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare