Meniu
Setari Cautare
0
Cos
Mai multe produse.
Nici un produs gasit.
Welcome
Categorii de blog
Cauta in blog
Ultimele comentarii

Rasadurile tale sunt pregatite pentru temperaturile scazute?

Postat pe6 Ani in urma 3765

In situatiile cu temperaturi foarte scazute, rasadnitele sau serele inmultitor, chiar daca sunt construite spre a conserva caldura, pot pierde temperatura, ducand la pagube importante asupra rasadurilor, intarzierea cresterii (deci pierderea startului la recoltare) sau chiar moartea plantelor. 

Din aceasta cauza, in procedeul de producere a rasadurilor, controlul si monitorizarea temperaturii este unul crucial. De aceea, in acest articol, vrem sa va prezentam produsele noastre destinate acestui proces. 

Cablu de incalzirea pentru rasadnite

Solutia "bulgareasca" a reusit sa prinda teren foarte mult pe piata din Romania, o mare parte din cultivatori amenajand rasanitele cu acest cablu. 

Instalatia contine un cablu de 100 metri liniari, suficient pentru incalzirea unei rasadnite de 13 metri patrati si un termostat / potetiometru ce regleaza tensiunea - mic - mare, unde mare reprezinta 30 de grade la nivelul firelor. 

Utilizatorul are nevoie sa isi mai cumpere doar un stecher pentru legarea cablului la sursa de curent. Toti pasii pentru amplasarea instalatiei ii puteti gasi in pagina de produs a Cablului de incalzire pentru rasadnite, la tab-ul "Informatii tehnice" 

Amplasarea spirelor pentru cablu de incalzire

Masurarea temperaturii in rasadnite, sere si solarii

Pentru masurarea temperaturii din rasadnite si sere, atat la nivelul solului cat si in aer (temperatura ambientala), am introdus o serie de noutati in gama termometrelor distribuite. Asadar, pe langa termometrele de sol, am introdus si un termometru ambiental (ce inregistreaza si temperaturi negative) si un termometru digital in forma de T (cu interval de masurare foarte mare). 

Termometru de solar - Ambiental

Termometru de solar

Vezi detalii

Termometru in forma de T

Termometru digital in forma de T

Vezi detalii

Dupa trecerea perioadei reci, in primele zile cu soare pe care le vom avea, recomandam aplicarea unei stropiri cu ingrasamantul foliar Terra Sorb - produs ce contine toti aminoacizii necesari plantelor. Acestia vor intra imediat in planta si in cateva zile procesele plantelor se vor reactiva. 

PRODUSE RECOMANDATE
Termometru de sol Clasic Termometru de sol Clasic
49%
Oferta speciala limitata
30,00 lei (inclusiv TVA) 59,00 lei
Termometru de sol Clasic, destinat masurarii temperaturii la nivelul solului, in camp deschis, solarii, rasadnite, etc.
Termometru electronic in forma de T Termometru electronic in forma de T
86,00 lei (inclusiv TVA)
Termometru digital in forma de T este ideal pentru a lua temperatura din diverse medii, temperatura ce se afiseaza in cateva secunde.  Tija termometrului (proba) este din otel inoxidabil.
Termometru de solar / camera Termometru de solar / camera
20,00 lei (inclusiv TVA)
Termometru de solar pentru masurarea precisa a temperaturii ambientale din sera, solar sau camera, cu cui pentru agatatoare si interval de masurare de la -30 grade C la 50 grade C.  Termometru este metalic, fabricat...
Termometru plutitor pentru lactate / berarii Termometru plutitor pentru lactate / berarii
60,00 lei (inclusiv TVA)
Termometru plutitor, destinat a fi folosit in industriile alimentare precum productia branzei si a produselor derivate, in berarii sau vinarii, in productia de sucuri si siropuri.  Intervalul de masurare 0 - 100 grade...
Alcoolmetru cu termometru Alcoolmetru cu termometru
(1)
75,00 lei (inclusiv TVA)
Dispozitiv ce contine un alcoolmetru si un termometru destinat masurarii gradatiei de alcool din distilerii.
Termometru de sol Digital Termometru de sol Digital
82,00 lei (inclusiv TVA)
Termometru digital, destinat masurarii temperaturilor la nivelul solului, ce poate fi setat in masurarea atat in grade C, cat si in grade F. Termometrul are si suport ce il face foarte usor de purtat, la buzunar, sub...
Lasa un comentariu
lasa un raspuns
Pentru a posta un comentariu este necesar sa va logati in contul de client, puteti de asemenea sa folositi contul de facebook pentru autentificare.

Meniu

Setari

Mai multe produse.
Nici un produs gasit.

Creati un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare