
Seminte de salata Touareg, 5000 Seminte Drajate

Seminte de ridichi Sora, 250 Grame

Citrosol rHÂ este un antioxidant cu spectru larg de actiune ce se prezinta sub forma de pudra alba omogenizata cu aroma slaba de dioxid de sulf, recomandat pentru tratarea vinurilor.
Citrosol rH este un antioxidant puternic ce contine compusi care actioneaza sinergic impotriva alterarii vinului la contactul cu aerul sau in cazul pierderii de culoare. Practic produsul Citrosol rH este un amestec al substantelor de mai jos:Â
Compozitie:
Metabisulfit de Potasiu (50%)
Acid citric (23%)
Acid ascorbic (23%)
Acid metatartic (4%)
Acidul ascorbic reduce rapid oxigenul dizolvat in vin, combinat cu acidul citric, previne formarea sarurilor complexe pe baza de fier care pot provoca albirea sau precipitarea nedorita in vin.
Dioxidul de sulf continut in compozitie scade potentialul de oxido-reducere si are o actiune reductoare de lunga durata.Â
Metabisulfitul de potasiu si acidul metatartic ajuta la stabilizarea si conservarea vinului.Â
Aceste proprietati permit Citrosolului sa pastreze culoarea, limpiditatea si buchetul vinurilor finite, chiar si in cazul pastrarii indelungate ale vinului. CITROSOL RH si sorbatul de potasiu este combinatia ideala pentru stabilizarea biologica a vinului.
Recomandat pentru tratarea tuturor tiputilor de vin, in special celor premium in care caracteristica fizico-chimica a vinului finit nu trebuie sa fie afectata. Este indispersabil in tratarea vinurilor cu nivel de alcool si aciditate scazut. CITROSOL rH poate fi adaugat in vin ca un stabilizator final dupa incheierea proceselor de vinificare si conditionare a vinului. Dizolvati cantitatea de Citrosol in 10 parti de vin si adaugati direct in vinul spre tratare, amestecati continuu si evitati contactul cu aerul.
Dozaj:
De la 10 pana la 20 grame/100 litri pentru uz general
De la 20 pana la 40 grame/100 litri pentru vinurile predispuse catre alterarea fizico-chimica
10g/hL de Citrosol rH genereaza aproximativ 28 mg/L de SO2
Mod de ambalare:
Plic de 250 grame
Conditionare:
Ambalajul sigilat: pastrati produsul in spatii aerisite (temperatura sub 25°C), spatii uscate si bine ventilate.
Ambalaj deschis: sigilati cu precautiune ambalajul si pastrati cum este mentionat mai sus, ferit de umiditate. Produsul deschis necesita o utilizare cat mai curand posibila.
Te rugam sa te autentifici mai intai.
AutentificareCreati un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.
AutentificareAboneaza-te la newsletter-ul nostru pentru a afla cat mai multe detalii despre tot ce intereseaza.
Ai folosit acest produs? Lasa o recenzie