
Seminte de salata Touareg, 5000 Seminte Drajate

Seminte de ridichi Sora, 250 Grame

Bayanus este o drojdie de tipul Saccharomyces cerevisiae var. bayanus produsa in Italia, ce determina o pornire rapida a fermentatiei. Tulpina aceasta este ideala pentru fermentarea musturilor cu temperaturi scazute (fermentatia incepand de la minim 13°C). Aceasta drojdie se utilizeaza pentru fermentarea/refermentarea tuturor tipurilor de vin (alb, rosu, roze).
Bayanus este un tip de drojdie selectionata pentru randamentul ridicat de fermentare, cu tulpina potrivita pentru fermentarea musturilor dificle, ce au temperaturi mai scazute (minim 13°C).
Recomandat pentru: vinuri albe, vinuri rosii si rose-uri; recomandat si pentru fermentatia secundara - in cazul producerii vinurilor spumante; recomandat pentru refermentarea vinurilor albe, rosii sau roze.
Bayanus contribuie la imbunatatirea calitatii vinului, drojdia aceasta ajuta la pornirea rapida a fermentatiei si are avantajul ca poate lucra la temperaturi destul de joase, incepand cu 13°C.
Acest tip de drojdie poate fi folosita si pentru refermentarea vinurilor albe, rosii sau roze.
Doza recomandata este de 20 - 40 de grame / 100 litri de must. Conform schemei propuse de producator vom avea urmatorul mod de aplicare (calculat pentru folosirea intregului pachet de 500 de grame la 2500 de litri de vin):
Pornind de la regula lor, prin analogie, putem face calculul in ceea ce tine de dizolvarea in 100 de litri de vin. Vom respecta urmatorii pasi, folosind 30 de grame drojdii / 100 de litri de vin.
Mod de ambalare: pachet 500 grame.
Te rugam sa te autentifici mai intai.
AutentificareCreati un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.
AutentificareAboneaza-te la newsletter-ul nostru pentru a afla cat mai multe detalii despre tot ce intereseaza.
Ai folosit acest produs? Lasa o recenzie