Meniu
Setari Cautare
0
Cos
Mai multe produse.
Nici un produs gasit.
Welcome
Categorii de blog
Cauta in blog
Ultimele comentarii

Cum folosesti voucherele si cupoanele de reduceri pe SemintePlante.ro

Postat pe2 Ani in urma de 1620

Voucherele sau cupoanele de reducere sunt coduri ce se introduc in pagina de cos (inainte de finalizarea comenzii) pentru aplicarea anumitor reduceri. 

Clientii pot primi aceste coduri pe email / telefon sau chiar in colet si le pot folosi pe perioada limitata, in diferite campanii. Codurile se emit periodic si au diferite scopuri -> in campania data exemplu voucherul este pentru fertilizantii din gama Symbiagro si a fost oferit pe email clientilor care au cumparat seminte de la SemintePlante.ro in sezonul acesta. 

Cum folosim Voucherele SemintePlante.ro?

Voucherul folosit in exemplu se adreseaza produselor din gama Symbiagro si aplica acestor produse o reducere de 30% (sau alt procent, dupa caz). Asadar, adaugam produse dorite din gama Symbiagro in cosul de cumparaturi. La adaugare nu vom vedea reducerea. Aceasta se va aplica doar dupa adaugarea voucherului, in pagina de cos (exemplificare in imaginea de mai jos). 

Adaugarea voucherelor de reducere pe SemintePlante.ro

Dupa introducerea voucherului (in exemplul nostru "SEMFERT") apasam butonul OK. Dupa apasare vom observa ca reducerea s-a aplicat si ca este afisata in cos. 

Adaugarea voucherelor la SemintePlante.ro

Speram ca articolul de fata a fost util. Pentru solicitari cu privire la plantele tale nu uita ca ne poti contacta la [email protected]. Pentru orice alte solicitari, raspundem pe adresa de [email protected].

Articole similare
PRODUSE RECOMANDATE

Symbiothrive Calciu (Ca), organic, 1 litru Symbiothrive Calciu (Ca), organic, 1 litru

85,00 lei (inclusiv TVA)

Symbiothrive Calciu este un biostimulator organic cu o actiune dubla asupa plantelor,  destinat stimularii cresterii si dezvoltarii plantelor in toate stadiile de dezvoltare, obtinut din extract de alge brune, plus...

Seminte de vinete Canna F1 Seminte de vinete Canna F1
(1)
71,00 lei (inclusiv TVA)
Canna F1 este un hibrid nou de vinete, din gama Bakker Brothers, introdus recent in Romania remarcat datorita timpurietatii, a productivitatii dar si a culorii negre-indigo a fructelor, culoare ce se pastreaza pana la...
Fertilizant pentru inradacinare Proroot-L,1 litru Fertilizant pentru inradacinare Proroot-L,1 litru
78,00 lei (inclusiv TVA)
Proroot-L este un fertilizant lichid, creat pentru a induce si stimula o dezvoltare optima a sistemului radicular al plantei si pentru a incuraja dezvoltarea radacinilor secundare, astfel incat starea generala de...

Conopida Bianca F1, 1000 seminte Conopida Bianca F1, 1000 seminte

105,00 lei (inclusiv TVA)

Bianca F1 este varietatea noua de conopida din gama Nongwoo Bio ce poate produce o inflorescenta de o calitate excelenta, compacta si alba. 

Seminte gazon umbra Pegasus Seminte gazon umbra Pegasus
33,00 lei (inclusiv TVA)
Gazon de umbra din gama Pegasus este destinat infiintarii peluzelor in zonele in care, in anumite perioade ale zilei, apare si umbra. Acesta se dezvolta excelent si in zonele insorite.
PO 9135 F1 (Marzanino F1), diverse ambalari PO 9135 F1 (Marzanino F1), diverse ambalari
250,00 lei (inclusiv TVA)
Hibrid de tomate cherry prunisoare cu crestere nedeterminata, pe ciclul mediu, destinat productiilor din sere si solarii. Rosiile sunt ferme si excelente la gust iar forma este similara rosiilor San Marzano.
Florgen 6PWD - Fier, 1 kg, Flortis Florgen 6PWD - Fier, 1 kg, Flortis
72,00 lei (inclusiv TVA)
Florgen 6PWD este un ingrasamant pe baza de chelati de fier, de inalta calitate si eficient pentru a preveni si trata cloroza ferica prin interventie radicala. Ingrasamantul este unul "top quality", cu rezultate...
Lasa un comentariu
lasa un raspuns
Pentru a posta un comentariu este necesar sa va logati in contul de client, puteti de asemenea sa folositi contul de facebook pentru autentificare.

Meniu

Setari

Mai multe produse.
Nici un produs gasit.

Creati un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare