Meniu
Setari Cautare
0
Cos
Mai multe produse.
Nici un produs gasit.
Welcome
Categorii de blog
Cauta in blog
Ultimele comentarii

Transport gratuit la ingrasamintele solubile la comenzi de peste 2500 de lei

Postat pe11 Luni in urma de 1417

Incepand cu luna mai 2023, am redus pretul ingrasamintelor hidrosolubile de pe site-ul SemintePlante.ro astfel incat oferta sa fie cat mai accesibila atat pentru fermierii cu suprafete mari, cat si pentru fermierii cu suprafete mici. Regula de transport gratuit nu se mai mentine decat la colete cu valori de peste 2500 de lei.

Comanda nu trebuie sa contina exclusiv ingrasaminte, ci poate contine orice alte produse atata timp cat valoric depasim 2500 de lei. 

Incercam sa pastram preturile ingrasamintelor la un nivel cat mai scazut posibil, aceasta fiind cauza pentru care am renuntat la regula de transport gratuit la peste 500 de lei reducand, in acelasi timp si pretul sacilor de ingrasaminte. 

Primele game ce au intrat deja in regula de pret sunt gamele Hifert si Haifa. 

Alege dintre fertilizantii potriviti culturilor tale!

VEZI GAMA COMPLETA DE FERTILIZANTI HAIFA

VEZI GAMA COMPLETA DE FERTILIZANTI HIFERT

Cum pot beneficia de transport gratuit? 

Pentru a beneficia de transport gratuit in cazul ingrasamintelor solubile, minimul de comanda este de 2500 de lei. Asadar, daca o comanda contine cel putin 1 sac de ingrasamant solubil ce are logo-ul "Transport gratuit la peste 2500 de lei" trebuie sa insumeze valoric peste 2500 de lei pentru ca acea comanda sa fie livrata cu transport gratuit. 

Un alt mod de a beneficia de transport gratuit la ingrasaminte este in cazul in care doriti ridicarea ingrasamintelor din depozitele noastre (Popesti Leordeni si Gheorghe Doja (Ialomita)). 

De ce este gandita regula asa? 

Produsele la sac sunt destinate fermierilor profesionisti iar costul curierului este unul ce pune presiune din ce in ce mai mare pe pretul final. Daca inainte alegeam sa includem pretul de transport in pretul ingrasamintelor si sa oferim transport la comenzi de peste 500 de lei, acum (in urma solicitarilor venite de la tot mai multi clienti) am ales sa reducem pretul si sa ridicam pragul comenzii pentru a putea oferi transport gratuit. 

O ferma horticola isi poate face calculul pe o perioada mai lunga, bazandu-se pe experienta din anii anteriori si isi poate face o comanda mixata, in care sa poata introduce mai multi saci de fertilizant.

Se poate oferi finantare? 

Sigur, oferim finantare atat pentru persoane juridice, cat si pentru persoane fizice. Termenele de plata sunt flexibile si se pot intinde pana la recoltare. 

Pentru mai multe detalii despre finantare, click aici.

Articole similare
PRODUSE RECOMANDATE


Ingrasamant Hifert 30-10-10 + 1% MgO + ME + 2% SO3, 25 kg Ingrasamant Hifert 30-10-10 + 1% MgO + ME + 2% SO3, 25 kg



212,00 lei (inclusiv TVA)


Hifert 30-10-10 + 1% MgO + ME + 2% SO3 este un fertilizant cu solubilitate ridicata si o absorbtie rapida si completa in frunze, ce poate fi folosit cu rezultate bune la vita de vie, pomi fructiferi, la culturile de...



Ingrasamant Haifa Azotat de calciu GG, 25 kg Ingrasamant Haifa Azotat de calciu GG, 25 kg

110,00 lei (inclusiv TVA)

Hifert Azotat de calciu GG este un ingrasamant pe baza de calciu (azotat de calciu solubil), recomandat a fi aplicat pentru corectarea deficientelor de calciu.



Ingrasamant Hifert 10-5-38 Bonus Energy + 6%S + 3% Mg + B + microelemente Ingrasamant Hifert 10-5-38 Bonus Energy + 6%S + 3% Mg + B + microelemente



260,00 lei (inclusiv TVA)


 Hifert 10-5-38 Bonus Energy + 6%S + 3% Mg + B + microelemente  este un ingrasamant NPK clasic, creat in special pentru culturile oleaginoase. Poate fi folosit cu rezultate bune pentru culturi de camp(grau, rapita,...




Haifa Poly-Feed Drip NPK 20-20-20, sac 25 kilograme Haifa Poly-Feed Drip NPK 20-20-20, sac 25 kilograme



251,00 lei (inclusiv TVA)


Poly-Feed Drip NPK 20-20-20 este varianta de ingrasamant NPK solubil din gama Haifa, special destinata aplicarilor radiculare (prin sistemul de irigare prin picurare). Formula include microelemente si magneziu si se...




Ingrasamant Poly-Feed GG, NPK 16-8-32, sac 25 kg Ingrasamant Poly-Feed GG, NPK 16-8-32, sac 25 kg



270,00 lei (inclusiv TVA)


Poly-Feed GG NPK 16-8-32 + microelemente este un ingrasamant solubil, destinat atat aplicarilor prin feriirigare, cat si aplicarilor foliare, in culturile protejate, gama GG fiind special conceputa pentru culturile de...


Azotat de calciu lichid, 5 litri la bidon Azotat de calciu lichid, 5 litri la bidon
87,00 lei (inclusiv TVA)
Fortimix Calciu (Azotat de calciu lichid) este un ingrasamant de tip corector de carente, special creat pentru a furniza necesarul de Calciu si azot plantelor, atat prin sistemul radicular, cat si prin aplicare...
Lasa un comentariu
lasa un raspuns
Pentru a posta un comentariu este necesar sa va logati in contul de client, puteti de asemenea sa folositi contul de facebook pentru autentificare.

Meniu

Setari

Mai multe produse.
Nici un produs gasit.

Creati un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare